Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kafana sürmede ne yaparsan yap :) bugün arkadaş sarıldı,hemen aldı kokuyu.buram buram yumurta kokuyorum..sabah iki tane daha yedim..teyzenin hatırına..bu yaşında getiriyor evime kadar..ben seni iyileştireceğim diyor :)

maydanozu vallahi düşünmüştüm de hiç kısmet olmadı..demir içerdiği ve kan dolaşımını arttırdığı için işe yarar diye düşünmüştüm..

bugün karşılaştığım arkadaşım birinden bahsetti bana.kızın saçı omuzlarının hemen altındaymış.uzamıyor diye şikayet ediyormuş geçen yıl.bu sene belinde diyor.hemen sormuş tabi ne yaptın diye..haftada bir gün zeytinyağı sürdüğünü ve her yıkama sonunda elma sirkesi ile duruladığını söylemiş. elma sirkesi cidden saçlara hava aldırıyor demek ki.bu konudada doğru yoldayım demektir. iyiki şampuanıma katmışım :)))

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bakalım?dorocum çok geçmiş olsun aman ne oluyor böyle wallaha nazara geliyoruzolumunekankayizsmile aman allah daha kötüsünden korusun hepimizi,aycangül komşun zeytinciyse saf zeytinyağı sabunu da yapıyorlardır,varsa mutlaka al cildine çok iyi geliyor ben öyle yapıyorum benim annemlerin komşuları hep zeytinci zeytinimiz zeytinyağımız sabunumuz birinci elden ve saf haliyle geliyor,yemeklerimin hepsine zeytinyağı eklerim mutlaka,yüzümü de sabunla yıkarım sigara içmeme rağmen cildim çok güzel(içmesem cok daha güzel olacağına inanıyorum)bir de içten besleme konusuna ben de sonuna kadar katılıyorum içten vitamin almadıkça dıştan ne yaparsan yap çok etkilemez...

Civanperçemi, dövülmüş nar kabuları ve sinemakiyi suda 30 dakika kaynatın. Bu suyu süzüp, losyon kıvamına gelinceye kadar, susam yağı ve çırpılmış yumurta ilave ederek karıştırın. Hızlı saç uzatma sağlayan bu losyon ile saçınızı sık sık yıkayın.
böyle bir şey buldum,ilk defa sinamekinin farklı bir tarifine rastladım,o yüzden paylaşayım dedimsempatiksalakcinni

çok sağol canım allah daha kötüsünden korusun
zeytinyağlı sabun cildi yağlandırır mı aktardan alabilir miyiz ?bilmiyorumkismile

aaa bak unutmuşum ..bide saçını zeytinyağlı sabunla yıkıyormuş onlar.sanırım kendileri yapıyor..bana da yıka dedi ama benim saçımda boya var ve çok sertleştirir,kullanamam.boyamasam zaten olman,saçlar bembeyaz..dipleri 1 cm çıktı da ona bile tahammül edemiyorum.yine regl oldum.her boyama zamanında aynı şey oluyor.beyazlarım kapanmıyor ve hemen akıyor boya.bu kez inat ettim boyamayacağım.

çok sağol canım allah daha kötüsünden korusun
zeytinyağlı sabun cildi yağlandırır mı aktardan alabilir miyiz ?bilmiyorumkismile

hayır canım yağlandırmaz,çok iyi gelir doğal sonuçta,benim çoğu arkadasım kullanıyor ve cokta memnunlar,aktarda,marketlerde heryerde bulabilirsin,eger bulundugun yerin pazarında köylü pazarı da varsa ooralarda çok olur genelde,köylü teyzelerimiz kendileri yaparlar hem de mis gibi olur

canım bende saçıma süremiyorum sabunu keçe gibi yapıyor boyalı diye,sık dişini biraz boyama,çok sıcak ya hava fenalık geçiriyorum resmenakannehir

yumurta mı :1shok:

evet var canım köylü pazarı ben direk pazardan alayım madem daha doğal olur dimi çok sağol opuyorumnanaktan

canım bende saçıma süremiyorum sabunu keçe gibi yapıyor boyalı diye,sık dişini biraz boyama,çok sıcak ya hava fenalık geçiriyorum resmenakannehir

kız saçımın % 50 si beyaz diyorum :tomato: sen sık dişini diyorsun.daha 32 yaşındayım ben.yolda yürüyemem,herkes durupta bakar valla..:1shok:

ona benziyo canım
orta parmağımla yüzük parmağım arası
orta parmağımı avcuma bağlayan boğum ve iki parmağım arasındaki perde ayrıldı gitti
allahtan sol elim :gitme:

öff..parmak deyince içim kalkıyor zaten..kötü deyince anladım zaten perde olduğunu.
sol elde olsa kolay olmuyor.banada herkes allahtan sol elin diyordu.her tuvalete girdiğimde diyenler aklımdan geçiyordu :)

öff..parmak deyince içim kalkıyor zaten..kötü deyince anladım zaten perde olduğunu.
sol elde olsa kolay olmuyor.banada herkes allahtan sol elin diyordu.her tuvalete girdiğimde diyenler aklımdan geçiyordu :)

aynen ya üstümü giyinmek falan çok zor, saçımı toplamak. benneyaptımki

kız saçımın % 50 si beyaz diyorum :tomato: sen sık dişini diyorsun.daha 32 yaşındayım ben.yolda yürüyemem,herkes durupta bakar valla..:1shok:

ya bi siteye bakıom şimdi,orda saç rengini doğal rengine döndüren beyazlama için bi ürün vardı bi baksan ya,saç bakımı diye yaz sonuna org ekle var incele bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…