kız daha cumartesi sordun ya aynı soruyu..ne çabuk unuttun.çabuk dönüp oku cevabı :mymeka:
şu anda kafamda sinamekiyle oturuyorum bayanssulusmile
Kaçıncı kürün ve ne kadar fayda gördün
bnd turplu suyla oturuyorun bayanssulusmile
tatlım malesef ben daha çok yeniyim bilmiyorumkismile henüz 2.denemem benneyaptımki ama ilk yaptığımda o hafta boyunca kıpır kıpır saç köklerim kaşınıyodu -tatlicadiarzu- bu faydalı olduğunu gösterir sanırım.. ve umarım tabii
selam kızlar :)
sinameki yapicam ama usengecligim tuttu :bbo:
ben ilk kurumu farkinda olmadan 25 temmuzda yapmistim
henuz bir kere denedigim kurden bekledigimin fazlasini aldim
simdi bu 3- 4 agustosu bekledim
ayin bizler uzerinde etkileri zaten biliniyor ama ,
bu konuyu acip, tarihleri not edip paylasan Aycangul arkadasimiza sonsuz sevgilerr a.s.
güle güle kullan canım a.s.
bana hiç yabancı gelmedi bu diyalog..YKM den mi aldın :) onun kumaş kaplamalı lanıda var,gördünmü bilmiyorum.
ayrıca şu entelenin farklı tarifini de yazsana bize..en önemli şeyi yazmamışsın..:mymeka:
evet canımın içi ykm den,kumaş kaplıyı gördüm de bu aldığım düzleştiriciden çok etkilendim,remington un sitesinde inceledim güzelce,başka sitelerden kullanıcı yorumlarına baktım,bayağı memnun insanlarşimdi aktar amcamın bana verdiği tarif şu:1lt elma sirkesi,10gr entele(10gr 20tl),bir şişe çamterebentin,bir kutu bemiks.yapılışı:10gr enteleyi 1lt elma sirkesinde kaynatıyosun kaynadıktan sonra 10dk daha ocakta orta ateşte dursun.sonra al ocaktan,soğusun,süz güzelce,içine çamterebentinin ve bemiks ampullerin hepsini ekliyosun,fısfıslı bir şişeye koyuyorsun eğer şişe yetmezse kalanı cam kavanozda saklıyosun,ztn 3 ay kullanabiliyosun çok oluyo,şimdi sıra uygulamaya geldibuyrunnnnnnnnn ilk hafta her gün,ikinci hafta iki günde bir üçüncü hafta ve onu izleyen haftalarda haftada iki defa uyguluyorsun.fısfıslı şişeyle diplere doğru sürüyosun eldiven kullanmanızı öneririm zira eller orangutan pençesine dönmesinsempatiksalakcinni uçlara doğru da yedirin,saç boylarına da süper etki ediyor çünkü,sonra streç film ile sarın güzelcene hava almasın,en az yarım saat en çok 3 saat bekletin,gerçi entele sürüp yatanlar var sabaha kadar bekletiyolar ama ben korkarım açıkcası o kadar bekletmem hiç bişi kafamda,sonra yıkayın,kremleme yapıyorsanız ki ben kremsiz cıkmam,yani kısacası normal yıkama rutinini gerçekleştirin.sonrasında pırıl pırıl parlayan saçlar:lepi:ilk hafta her gün uygulandığından 4.günden sonra kafada yanma yapıyor ama korkulacak bişi yok kızlar,geçiyor sonrasında.haaa eğer ki ben her gün yapamam ya çok dertliymiş derseniz de her gün yapmayın aycangülüm burda bosuna mı emek veriyor,verilen tarihlerde yapın görün bak nasıl etki ediyor.ki ben sunu kesinlikle söyleyebilirim benim enteleyi yaptıgım günler genel olarak saç bakım günlerine denk geldi.o yüzden de olağanüstü verim aldım.kullanmadan çalkalayın iyice her seferinde,gerçekten memnun kalacaksınız,bir de ben gliss in onarıcı serisini kullanıyorum,şampuan,krem,maske,durulanmayan bakım spreyi,çok faydasını gördüm,daha öncesinden oil nutritive olan seriyi kullanıyordum cok memnundum ondan da,saçlarım çok güzeldi hatta kuaförler sen napıyosun bu saçlarına ne kadar sağlıklı derlerdi,ama işte insanoğlu oyna oyna rezil ettik saçları da bir yılda iki defa mavi siyahtan açık renge açtırdım saçmaladım yani,şimdi eski sağlığına kavuşturmaya çalışıyorum,çok kısa bir zaman olmasına rağmen harika sonuçlar elde ettim,bir de verilecek en iyi tavsiye saçları duştan sonra taramamak,ben gece duş alıyorum taramadan yatıyorum,sabah kalktıgımda kurumus oluyo kısmen o zaman durulanmayan bakım spreyini sıkıp tarıyorum kopmuyo da yıpranmıyo da,ztn saç uzmanları da saçın %70i kuruduktan sonra tarayıp şekil verin daha sağlıklı diyolar,çünkü saç ıslakken çok daha hassas olurmuş,üst yüzeyi açık olurmuş.bir haftadır yapmama rağmen bayağı farketti,mevsimde yaz oldugundan dediğim gibi ne saç kurutma makinası ne de düzleştirici hiç bişi kullanmıyorum,ensemde topuz yapıyorum o kadar,ve saçlarım gerçekten daha sağlıklı olmaya başladı,ve gerçekten uzuyor hızlıca.güzel kızlar, upuzzuuuuuuuuuuuuuuun bi yazı, okumaktan gına gelebilir ama inanın bana cok faydasını gördüm dilerim sizde faydalanırsınız,allah hepimizin yardımcısı olsun her konuda,şimdiden herkese iyi sabahlar dilerim,hepinizi öptüm kocamaaaan,kendinize ii bakın ve kimsenin sizi üzmesine izin vermeyinopuyorumnanaktan
çok faydalı olmuş eline sağlık :1hug: ancak şöyle bir durum var benim saçlarım küt,kulak hizamı biraz geçkin..ve hala daha düzleştiricinin yakmış olduğu kısımlar yüzünden duştan sonra krem maske naparsam yapayım duruladıktan sonra yün gibiler bazı kısımlar..oraları eğer taramadan kendi haline bırakırsam öyle yün gibi kuruyo ve kurumuşken taradığımda yoluk gibi oluyo -tatlicadiarzu- yumuşatan durulanmayan yağ gibi bir ürünüm var serum gibi birşey işte hepimizin bildiği,onu sürünce biraz yumuşuyo öyle tarıyorum..gene de zararı olur mu acıbaağğğğ bilmiyorumkismile yoksa dediğim gibi öyle kurursa kendiliğinde ıyyy iyice tepeme toplanır kısa saçlarım offffffffff -tatlicadiarzu-
saolll cnm bugün yaptım yrnda baım yapcam saça bakalım nolcak :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?