• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

2diklik1oklit cim çok saol,bunun üzerine sana şunu anlatiyim,bugün mangoya gittik arkadaşımla,o da bizler gibi uzatma derdinde,mngdaki tüm çalışan kızların saçları belindeydi şaka gbi,dayanamadım dedimki ya nasıl böyle uzattınız dedim,kız güldü vakitsizlikten dedi,böyle diyenlere uyuz oluyorum dedim tam o sırada bi başka kız geldi o da öyle,bak dedi burdaki herkes kuaföre gidemediği için böyle dedi.yani kısacası kuaförün yolunu unutsak iyi olucak arkadaşlar...

doğru söylüyorsun..tam saçı toparladım derken üst üste fön çektirdim,yine eskiye döndü saçlar..

ben çok zor durumda kalmadıkça fön çektirmiyorum çünkü halat gibi asılıyo adam saçıma sanki kavga ediyo dumanlar çıkıyo fön çekerken saolsun fön kalıcı oluyo ama ya sonrası??yolunmuş yanmış saç uçları :( eğer çok mecbur kalıpta fön çektiriceksem de sadece 1 kez geçin benim saçlarım yanık,yoksa kopar bak diyorum korkuyolar :)))

2diklik1oklit cim çok saol,bunun üzerine sana şunu anlatiyim,bugün mangoya gittik arkadaşımla,o da bizler gibi uzatma derdinde,mngdaki tüm çalışan kızların saçları belindeydi şaka gbi,dayanamadım dedimki ya nasıl böyle uzattınız dedim,kız güldü vakitsizlikten dedi,böyle diyenlere uyuz oluyorum dedim tam o sırada bi başka kız geldi o da öyle,bak dedi burdaki herkes kuaföre gidemediği için böyle dedi.yani kısacası kuaförün yolunu unutsak iyi olucak arkadaşlar...

walla ben unuttum bile-tatlicadiarzu-kuaför mü o ne kisengözlerimebaksanab

:)) süpermiş ya deniyelim dicem ama ben fönsüz yapamam buaralar bi çektirmiorum malum havalardan :) dün bugün bakımımı yaptım hala bakım kafammda şuan hadi hayrlısı işalla ii gelir aycancıım bu müthiş bilgileriin :dance:

çok sevindim :) :nazar::nazar::nazar:

sinameki mi yaptın canım.nasıl bir saonuç aldın.birde saat kaçta yaptın ve kaçta yıkadın.çok soru sordum ama,kusura bakma..

estafurullah canim
evet sinameki yaptim
dun de usendim ama gece yaptim maskeyle yattim sabah yikadim ..
ilk uygulamami 3 saat bekletmistim, sanirim kuruyana kadar bekletmek yeterli oluyor.
diplerim neredeyse 3 parmak gelmis yaa inanmak gercekten guc daha iki uygulamada
tabii ki bakim gunlerine de denk gelmesi etkiyi artirdi opuyorumnanaktan

estafurullah canim
evet sinameki yaptim
dun de usendim ama gece yaptim maskeyle yattim sabah yikadim ..
ilk uygulamami 3 saat bekletmistim, sanirim kuruyana kadar bekletmek yeterli oluyor.
diplerim neredeyse 3 parmak gelmis yaa inanmak gercekten guc daha iki uygulamada
tabii ki bakim gunlerine de denk gelmesi etkiyi artirdi opuyorumnanaktan

sürdükten sonra açıkmı bırakıyorsun..streç filmle sarıyorum ben kurumuyor hiç.
birde 25 temmuzda yaptığını saat kaçta yapmıştın canım..kritik bir tarih olduğu için ve süper sonuç aldığın için soruyorum..ben bunları hep not ediyorum çünkü..sıkılmazsın umarım..:tomato:

sürdükten sonra açıkmı bırakıyorsun..streç filmle sarıyorum ben kurumuyor hiç.
birde 25 temmuzda yaptığını saat kaçta yapmıştın canım..kritik bir tarih olduğu için ve süper sonuç aldığın için soruyorum..ben bunları hep not ediyorum çünkü..sıkılmazsın umarım..:tomato:

oyh sor sor tabi
bu sekilde fikir alisverisinde bulunucaz ki saclarimiz uzasin dimi hihoyyyt
iki uygulamayi da gece yaptim canim
sarmiyorum saclari acik birakiyorum
akmalar oluyor ama kuruyana dek havlu koyuyorum enseme
bir de bemiks degil de evde draje b-kompleks vitamini varmis
ondan kullandim 4 tane.
ama felaket kokuyor -tatlicadiarzu-

oyh sor sor tabi
bu sekilde fikir alisverisinde bulunucaz ki saclarimiz uzasin dimi hihoyyyt
iki uygulamayi da gece yaptim canim
sarmiyorum saclari acik birakiyorum
akmalar oluyor ama kuruyana dek havlu koyuyorum enseme
bir de bemiks degil de evde draje b-kompleks vitamini varmis
ondan kullandim 4 tane.
ama felaket kokuyor -tatlicadiarzu-

tam saatini hatırlamıyorsun sanırım..gece yaptığını tahmin ettim zaten.ay hem burç hem faz değiştirdi gece..bu önemli.keşke saat verebilseydin..vitaminin adı ne peki..
bu arada maşallah dememek mümkün değil :nazar::nazar:

tam saatini hatırlamıyorsun sanırım..gece yaptığını tahmin ettim zaten.ay hem burç hem faz değiştirdi gece..bu önemli.keşke saat verebilseydin..vitaminin adı ne peki..
bu arada maşallah dememek mümkün değil :nazar::nazar:

ilkini gece 00:30 da yaptim canim 3 saat sonra yikadim ..
digerini de saat 02 de yaptim sabah 8 de de yikadim..
vitaminin adi benexol
B1, B6 ve B12 icerigi.. opuyorumnanaktan
ama kokusu yuzunden bemix dusunuyorum -tatlicadiarzu-

sevgili Aycangül doğrusunu söylemek gerekirse burçlara inanmıyorum ama bunca insan yapıyorsa vardır bi faydası diyorum yavaş yavaş inanacağım sanırımkaydirigubbakcemile3
bende belime kadar uzun saçlar istiyorum, normalde sık ve gür saçlarım var ama uzatmaya başlayınca azıcık kalıyorlar o kadar dökülüyorlarki yani duş alırken bir tomar saç elimde kalıyor nasıl canım acıyor anlatamam. sence ben ne yapmalıyım? :(

vitaminin adi benexol

bemix te aynı şekilde ağır kokuyor canım.düşün ki ben sarmısak yağına katıyordum bir ara.kuaför sarmısağı değil,bemix i alıyordu hemen.yine bakım yapmışsın diyordu.

saatler süper oldu inan :)))

son bir haftadır yoğunlaştım yine konuya..ayın bu fazını ve burcunu not almışım defterime.önce kendim deneyip sonra burada paylaşmayı düşünüyordum.hatta bazı arkadaşlara denemek isterseniz benimle birlikte deneyebilirsiniz demiştim.senin yapmış olman inan çok güzel bir tesadüf oldu..nasıl heyecanlandım anlatamam.bu ayın 24 ünde aynı durum gerçekleşecek ama akşamüstü olacak.
ben o tarihe kadar yine denemeye devam edicem..bende gelişme olursa eminim herkeste olacaktır.. opuyorumnanaktan

sevgili Aycangül doğrusunu söylemek gerekirse burçlara inanmıyorum ama bunca insan yapıyorsa vardır bi faydası diyorum yavaş yavaş inanacağım sanırımkaydirigubbakcemile3
bende belime kadar uzun saçlar istiyorum, normalde sık ve gür saçlarım var ama uzatmaya başlayınca azıcık kalıyorlar o kadar dökülüyorlarki yani duş alırken bir tomar saç elimde kalıyor nasıl canım acıyor anlatamam. sence ben ne yapmalıyım? :(

canım bu burç olayına alışkın olduğumuz tarzda bakma lütfen.bende açıp burcumun yorumlarına bakmam.ama bu farklı birşey.
yani bizim burcumuz değil burda önemli olan..ayın 28 günlük turu sırasında burçların etkilerini alıp bize adeta bir ayna gibi yansıtması asıl konu.sadece bize değil tüm canlılara ve dünyaya..örnek verecek olursam.. kuşlar yuvalarını ay fazlarına göre yaparlar,içgüdüsel olarak.böylece yuvaları çok sağlam olur..ya da denizlerin,okyanusların sularının yükselip alçalması.hatta midyelerin kabuklarını belli fazlarda açıp aya doğru dönmeleri.buna benzer çok örnek var inan.nette konuyla ilgili yazılar ve makaleler bulabilirsin..
yalnız bakımla ilgili konular çok ihmal edilmiş yada hayati önem taşımadığı için gerek duyulmamış..
işte bu nokta da ben devreye girdim :)) ama çok karmaşık bir konu..deştikçe birsürü şey buluyorum.tabi bunları denemek zaman alıyor..beklemek zorundayız..birini kaçırsak 28 gün sonra aynı durum gerçekleşiyor.ki tamamen aynı bile olamıyor bazen..
konu uzun anlayacağın..yeri geldikçe bilgi vermeye çalışıyorum..ve öğrendikçe tabi :)

canım bu burç olayına alışkın olduğumuz tarzda bakma lütfen.bende açıp burcumun yorumlarına bakmam.ama bu farklı birşey.
yani bizim burcumuz değil burda önemli olan..ayın 28 günlük turu sırasında burçların etkilerini alıp bize adeta bir ayna gibi yansıtması asıl konu.sadece bize değil tüm canlılara ve dünyaya..örnek verecek olursam.. kuşlar yuvalarını ay fazlarına göre yaparlar,içgüdüsel olarak.böylece yuvaları çok sağlam olur..ya da denizlerin,okyanusların sularının yükselip alçalması.hatta midyelerin kabuklarını belli fazlarda açıp aya doğru dönmeleri.buna benzer çok örnek var inan.nette konuyla ilgili yazılar ve makaleler bulabilirsin..
yalnız bakımla ilgili konular çok ihmal edilmiş yada hayati önem taşımadığı için gerek duyulmamış..
işte bu nokta da ben devreye girdim :)) ama çok karmaşık bir konu..deştikçe birsürü şey buluyorum.tabi bunları denemek zaman alıyor..beklemek zorundayız..birini kaçırsak 28 gün sonra aynı durum gerçekleşiyor.ki tamamen aynı bile olamıyor bazen..
konu uzun anlayacağın..yeri geldikçe bilgi vermeye çalışıyorum..ve öğrendikçe tabi :)

anladım canım ozaman takip ediyorum topiğini:1hug: yeterki saçlarım benimle kalsın avucuma sımayan saçlarım uzadılar die avucumda kayboluyorlar:(

anladım canım ozaman takip ediyorum topiğini:1hug: yeterki saçlarım benimle kalsın avucuma sımayan saçlarım uzadılar die avucumda kayboluyorlar:(

ilk sayfadaki ilk mesajı sürekli güncelliyorum canım.bakım tarihlerini ekliyorum ve öneriler de de bulunuyorum zaman zaman..sürekli son sayfaya bakmamanı tavsiye ederim ;)

vitaminin adi benexol

topiği terketmeyeceğine söz verirsen bir soru daha sormak istiyorum :))

bemix te aynı şekilde ağır kokuyor canım.düşün ki ben sarmısak yağına katıyordum bir ara.kuaför sarmısağı değil,bemix i alıyordu hemen.yine bakım yapmışsın diyordu.

saatler süper oldu inan :)))

son bir haftadır yoğunlaştım yine konuya..ayın bu fazını ve burcunu not almışım defterime.önce kendim deneyip sonra burada paylaşmayı düşünüyordum.hatta bazı arkadaşlara denemek isterseniz benimle birlikte deneyebilirsiniz demiştim.senin yapmış olman inan çok güzel bir tesadüf oldu..nasıl heyecanlandım anlatamam.bu ayın 24 ünde aynı durum gerçekleşecek ama akşamüstü olacak.
ben o tarihe kadar yine denemeye devam edicem..bende gelişme olursa eminim herkeste olacaktır.. opuyorumnanaktan

aaa gercekten mi
yani saatleri de tutturmusum demek ki bunu bilmiyordum.
isabet olmus desene opuyorumnanaktan
ayin 24ünde de yaparim bir aksilik olmazsa
haberleselim denemeleri beraber yapalim canim opuyorumnanaktan
ben hala saskinim dogrusu ama cok mutluyum

aaa gercekten mi
yani saatleri de tutturmusum demek ki bunu bilmiyordum.
isabet olmus desene opuyorumnanaktan
ayin 24ünde de yaparim bir aksilik olmazsa
haberleselim denemeleri beraber yapalim canim opuyorumnanaktan
ben hala saskinim dogrusu ama cok mutluyum

dur şimdi doğru anlamışmıyım emin olalım önce..
sen ilkini 25 temmuzda yaptın.. ama saat 00:30 da yaptığın için artık tarih 26 temmuz olmuştu değil mi ?

Back