Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bende özel ilgi istiyorum yaa saçlarım hiç uzamıo çok mutsuzum ve eşimde çok mutsuz beline kadar uzadığını görcekmiyim deyip duruo 8 yıldır saç boyun aynı dio saçlarım sarıydı şimdi karamel yaptım bepantenler yağlar maskeler ballar kaymaklar ama uzatamadım renk değişikliği belki işe yarar aycangülün verdiği tarihlerde kesimde yaptırdım artık uzasın

saçlarım çok fazla dökülüyor uzun süredir de bakım maske vs. yapamadım. şimdi tekrar başlamak istiyorum maya maskesi zamanıymışş bu gün . maya maskesini nasıl yapsam daha etkili olur?

Maya maskesinin saati bitmiş, killi bakım saatine girmişiz. Yine de maya maskesi yapsam olur mu? Yoksa boşuna uğraşmayayım mı? En yakın zamanda kil alıp onu da yapmak istiyorum.

sevgili aycangül, 2012 temmuz ayı içinde saç kesim tarihlerini söyler misin.? boya zamanını ve bakım tarihlerini de..verdiğin bilgileri çok okudum ve senden sonra sürekli araştırma yaptım..ama kafamı kurcalayan yerler var daha..şimdiden teş.ederim vereceğin bilgiler için..

nasıl yani tam anlamadım ben 4 temmuzdan sonraki 2 hafta mı diyet yapmaya uygun? :44:

vaktim oldukça ekliyorum,şimdilik iki hafta kesim yok, boya olur muhtemelen..başka da detay yok aslında, hangi tarih neye uygunsa onu uyguluyoruz..

nasıl yani tam anlamadım ben 4 temmuzdan sonraki 2 hafta mı diyet yapmaya uygun? :44:

diyete yeniayda başlıyoruz ama kilo vermemiz bu iki hafta daha uygun.yani iki hafta önce başladığımız diyetlerin sonuçlarını asıl bu haftadan itibaren almaya başlayacağız.

saç bakımı yapan yok mu artık :) sizi pasaklılar

bugüün tam ne zamandıır bakım yapmıyorum diyoodum yazdıklarını hissetmiş olmalıyıım yazın yağ bakımıı hiç çekilmiyoor ya barcelinom bitmişti yarın alim bari en uğraşsız o geliyo şuanda gözüme , sonuçlarındanda memnun kaldım onun.. hazır bakım için uygun günlerdeyken kaçırmiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…