Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

slm kızlar slm aycangül
belimden aşağı inen yani popoya kadar dalga dalga gür saçlarımı
kısacık bob tarzı kestirdim ayın 22 sinde
umarım sağlıkla ve hızla uzarlar

sacımı kEstırmeye gıdemedım kırıklarını aldırcaktım gıdemedım dıyeee kendım bırz bırzz aclrındn aldmm cok belli etmedennn sırf kesım tarıhı dıye hehehe ):):

Son düzenleme:

bekliyorum o zaman ben de
temmuzda kuaförün kapısında yatıcam kaçırmıcam söz

slm kızlar slm aycangül
belimden aşağı inen yani popoya kadar dalga dalga gür saçlarımı
kısacık bob tarzı kestirdim ayın 22 sinde
umarım sağlıkla ve hızla uzarlar

nası kıydın saçlarına
ama eminim çok yakışmıştır sana güle güle kullan kuzu

sacımı kEstırmeye gıdemedım kırıklarını aldırcaktım gıdemedım dıyeee kendım bırz bırzz aclrındn aldmm cok belli etmedennn sırf kesım tarıhı dıye hehehe ):):

ben de niyeti bozmadım değil kendim keseyim diye ama
deği makas tırnak makası bile bulamadım kaldı öyle

Aycangül yaa ben saati karıştırmışım dün yani ayın 24 ünde kestirdim........ay hala büyüme evresindemi belki bende tam kaçırmamışımdır:2:

22 haziran akşamı kestim saçlarımı ben de evde uçlarından...
kat kat olduğu için uzayınca, uzun olan kısımları az gösteriyordu saçımı..
lütfen güzelce uzasınlaaarrrr

hehe acaba benımkı kabul olurmuuu deneyıp gorcez makas vurdum kırıklarını aldım hihihi:) bırdaha zor gelır kesım gunuuuu

aylardır iştahsız olan ben, bir haftadır hamur işlerine aşerer durumdayım. dışarıdaken gözü dönmüş bir biçimde annemi arıyıp hamur işi siparişi veriyorum, yerken annem gülüyor halime. geçen akşam öyle bir yemişim ki ertesi gün bile acıkmadım
veee bugün dikkatimi çekti! güneş yengeç burcuna geçti. su gurubu burçların besin kalitesi "karbonhidrat" biliyorsunuz. bir balık burcu olarak, bu dönemde hamur işi canavarlığından daha doğal ne olabilir değil mi:) üstelik büyüyen ay fazındayız, iştah artışıda normal.
ben çok kilo vermiştim zaten ama siz çok dikkatli olun bu ara

yukarıdaki paragrafta kaç yazım hatası vardır?
A) 3
B) 4
C) 5
D) 6
E) 7

yazarken bile dikkatim dağılmış, kelimeleri katletmişim

Son düzenleme:

bu homini gırtlak artışının sebebi tamamen yengeç burcu olmamla alakalı
rüyamda gözleme yerken görüyodum kaç gündür kendimi
bu gün niyeti bozdum yedim
pişman değilim

pişman değilim
özellikle karbonhidrata karşı olan zaaf herkeste artacak ama bizde çok daha fazla! bu ara tatlıyı da hemen hergün yiyiyorum..hatta tatlı konusunda yaratıcı fikirler bile çıkıyor benden, BENDEN !! durun deneyeyimde güzel olursa sizede tarif ederim anneme tarif ederken yaşıyorum o anı, hani sevgilim olsa şüphe çekeceğim, o derece
belki dolunaydan sonra hafifler bu durum..

yukarıdaki paragrafta kaç yazım hatası vardır?
A) 3
B) 4
C) 5
D) 6
E) 7

yazarken bile dikkatim dağılmış, kelimeleri katletmişim

tatlım bence sen bunu yazarken gözünün önünden poğaçalar, börekler, tatlılar geçmiş. onlar geçerken de yazdıklarını görememiş olabilirsin, olur böyle şeyler.. ben aslan burcuyum, karbonhidraat eğilimim hep mi var acaba, hani ay-yıldız farketmeden
ama bu sıra iyi tutuyorum kendimi. karbonhidratta abartırsam diğer öğün az yiyorum yada cezaa hiç yemiyorum yada meyveyle geçiştiriyorum.. uslu duruyorum anlicaan,gelincik olma yolu zor.. tartıdaki fazladan 1-2 kilo moral bozdu bende walla.. bu hafta çok sıktım, umarım pazar günü tartıldığımda azcık azalmış olurum artık kilo takip olayına da dikkat edicem bu bakım günlerinde..

karbonhidratlaraaa daha napiiimm

ben frenlemeye çalışıyorum resmen.. sabahki poğaça kokuları alıyor beni,geçen sabah kendimle cebelleştim resmen.. ama dün akşam iş çıkışı aç-bilaaç gittiğim arkadaşın nikahından sonraki kokteylde önüme gelen sakallı poğaçalar, kaşarlı minik poçağalar, mini minnakcık pizzallaar... bunları yedim mi açtım amaaa,yemek yememiştim...

(bu yazılar paytağın iç pişmanlıklarının göstergesidir )

Son düzenleme:
Evetttt arkadaşlar, çok mutluyum. Önce Aycangül'e çok çok teşekkür ediyorum.
Bu tarihleri takip ettiğimi ve saçlarımın dökülmesinin azalmadığını yazmıştım. Kendisi de benimle özel ilgilendi sağolsun. Bir bakım programı hazırladı. Ben de bu program dahilinde yaptım saç bakımımı. Bir aylık bakım sonucu; saçlarım çok parladı ve canladı. En önemlisi dökülmesi yarı yarıya azaldı. Şimdi daha çok heveslendim. Bu bakıma devam edersek çok büyük oranda saç dökülmem duracak gibi.
Tekrar Aycan'a teşekkürler. Yolun açık olsun canım.
Bu arada saçlarıma kefir maskesi uyuguluyorum. Benim saçlarım gibi ince telli ve yağ bakımlarından daha çok dökülen saçları olan arkadaşlara öneriyorum.

benimde saçlarım ince telli ve tepe bölümünde oldukça az haziran sonu gibi yaş maya ve saç bakım yağlarım vardı karıştırıp maske yaptım oldukça iyi oldu gibime geliyor. zanedersem haziran başı ve sonu olmak üzere iki bakım yaptım ama doğrusu nasıl acaba bir ayda kaç kere bakım yapmalıyız tabiki tarihleri kulanarak...

aycangül bir mesajında ay aslan burcundayken yapılan bakımın daha etkili olduğunu söylemiştii zanedersem ay her ay belirli gülerde aslan burcuna giriyor bu tarihi kaçırmamak lazım ayrıca bende bir dahaki bakımda kefir ve yaş maya karıştırmayı düşünüyorum.....

pişman değilim

ben geriden gelsem de duramadım karışmadan
devamlı tatlı tarifi ve deneme aşamasındayım, kendimi alamıyorum bundan hepten zinciri kopardım labnesini kendim yaptığım cheesecake yapmaya kadar vardırdım işi, çok da güzel oldu vallahi
yakında tatlı başlığı açmaya niyetliyim görselleri toparlayabilirsem eğer, pişen şeyler en başta ben olmak üzere ev halkı tarafından acaba nasıl oldu diye merak edildiğinden tatma fotoğrafın önüne geçiyor bir de bakıyorum bitmiiiş, başlığımla bomba gibi baştan çıkarmaya niyetliyim efendim gardınızı sağlam alın

buyrun bir balık burcu durumu daha kim demiş ayın ve burçların insanlar üzerinde etkisi yoktur diye,işte ispatı

Aycangül canım ya bu durum bendede var...:84:zorla kilo vermiştim tekrar alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…