Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım maşallah
inan benimde öyle, kaldı ki ben deniz plaj göremedim daha.
kesim için her büyüyen faza iki alternatif denk gelirdi, malesef bu ay tek tarih var..ben temmuz yeni ayını bekleyeceğim..durum pek iç açıcı değil zaten,kesimde de farklı olacağını sanmıyorum bu durumda,hiç riske atmayayım
slm kızlar slm aycangül
belimden aşağı inen yani popoya kadar dalga dalga gür saçlarımı
kısacık bob tarzı kestirdim ayın 22 sinde
umarım sağlıkla ve hızla uzarlar
sacımı kEstırmeye gıdemedım kırıklarını aldırcaktım gıdemedım dıyeee kendım bırz bırzz aclrındn aldmm cok belli etmedennn sırf kesım tarıhı dıye hehehe ):):
bekliyorum o zaman ben de
temmuzda kuaförün kapısında yatıcam kaçırmıcam söz
nası kıydın saçlarına
ama eminim çok yakışmıştır sana güle güle kullan kuzu
ben de niyeti bozmadım değil kendim keseyim diye ama
deği makas tırnak makası bile bulamadım kaldı öyle
konu aşksa kesinlikle venüsü suçlayabilirsin:)
konuuuu AŞK olabiliiiir :) meselaaaa 22 yıllık evlilik için venüs düz yolunda gitse fenamı olur:)))
hakaten venüz ne zaman ters gitmekten vazgeçicek?
aylardır iştahsız olan ben, bir haftadır hamur işlerine aşerer durumdayım. dışarıdaken gözü dönmüş bir biçimde annemi arıyıp hamur işi siparişi veriyorum, yerken annem gülüyor halime. geçen akşam öyle bir yemişim ki ertesi gün bile acıkmadım
veee bugün dikkatimi çekti! güneş yengeç burcuna geçti. su gurubu burçların besin kalitesi "karbonhidrat" biliyorsunuz. bir balık burcu olarak, bu dönemde hamur işi canavarlığından daha doğal ne olabilir değil mi:) üstelik büyüyen ay fazındayız, iştah artışıda normal.
ben çok kilo vermiştim zaten ama siz çok dikkatli olun bu ara
aylardır iştahsız olan ben, bir haftadır hamur işlerine aşerer durumdayım. dışarıdaken gözü dönmüş bir biçimde annemi arıyıp hamur işi siparişi veriyorum, yerken annem gülüyor halime. geçen akşam öyle bir yemişim ki ertesi gün bile acıkmadım
veee bugün dikkatimi çekti! güneş yengeç burcuna geçti. su gurubu burçların besin kalitesi "karbonhidrat" biliyorsunuz. bir balık burcu olarak, bu dönemde hamur işi canavarlığından daha doğal ne olabilir değil mi:) üstelik büyüyen ay fazındayız, iştah artışıda normal.
özellikle karbonhidrata karşı olan zaaf herkeste artacak ama bizde çok daha fazla! bu ara tatlıyı da hemen hergün yiyiyorum..hatta tatlı konusunda yaratıcı fikirler bile çıkıyor benden, BENDEN !! durun deneyeyimde güzel olursa sizede tarif ederim anneme tarif ederken yaşıyorum o anı, hani sevgilim olsa şüphe çekeceğim, o derecebu homini gırtlak artışının sebebi tamamen yengeç burcu olmamla alakalı
rüyamda gözleme yerken görüyodum kaç gündür kendimi
bu gün niyeti bozdum yedim
pişman değilim
yukarıdaki paragrafta kaç yazım hatası vardır?
A) 3
B) 4
C) 5
D) 6
E) 7
yazarken bile dikkatim dağılmış, kelimeleri katletmişim
özellikle karbonhidrata karşı olan zaaf herkeste artacak ama bizde çok daha fazla! bu ara tatlıyı da hemen hergün yiyiyorum..hatta tatlı konusunda yaratıcı fikirler bile çıkıyor benden, BENDEN !! durun deneyeyimde güzel olursa sizede tarif ederim anneme tarif ederken yaşıyorum o anı, hani sevgilim olsa şüphe çekeceğim, o derece
belki dolunaydan sonra hafifler bu durum..
Evetttt arkadaşlar, çok mutluyum. Önce Aycangül'e çok çok teşekkür ediyorum.
Bu tarihleri takip ettiğimi ve saçlarımın dökülmesinin azalmadığını yazmıştım. Kendisi de benimle özel ilgilendi sağolsun. Bir bakım programı hazırladı. Ben de bu program dahilinde yaptım saç bakımımı. Bir aylık bakım sonucu; saçlarım çok parladı ve canladı. En önemlisi dökülmesi yarı yarıya azaldı. Şimdi daha çok heveslendim. Bu bakıma devam edersek çok büyük oranda saç dökülmem duracak gibi.
Tekrar Aycan'a teşekkürler. Yolun açık olsun canım.
Bu arada saçlarıma kefir maskesi uyuguluyorum. Benim saçlarım gibi ince telli ve yağ bakımlarından daha çok dökülen saçları olan arkadaşlara öneriyorum.
bu homini gırtlak artışının sebebi tamamen yengeç burcu olmamla alakalı
rüyamda gözleme yerken görüyodum kaç gündür kendimi
bu gün niyeti bozdum yedim
pişman değilim
özellikle karbonhidrata karşı olan zaaf herkeste artacak ama bizde çok daha fazla! bu ara tatlıyı da hemen hergün yiyiyorum..hatta tatlı konusunda yaratıcı fikirler bile çıkıyor benden, BENDEN !! durun deneyeyimde güzel olursa sizede tarif ederim anneme tarif ederken yaşıyorum o anı, hani sevgilim olsa şüphe çekeceğim, o derece
belki dolunaydan sonra hafifler bu durum..
ben geriden gelsem de duramadım karışmadan
devamlı tatlı tarifi ve deneme aşamasındayım, kendimi alamıyorum bundan hepten zinciri kopardım labnesini kendim yaptığım cheesecake yapmaya kadar vardırdım işi, çok da güzel oldu vallahi
yakında tatlı başlığı açmaya niyetliyim görselleri toparlayabilirsem eğer, pişen şeyler en başta ben olmak üzere ev halkı tarafından acaba nasıl oldu diye merak edildiğinden tatma fotoğrafın önüne geçiyor bir de bakıyorum bitmiiiş, başlığımla bomba gibi baştan çıkarmaya niyetliyim efendim gardınızı sağlam alın