Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

vaktim oldukça ekliyorum,şimdilik iki hafta kesim yok, boya olur muhtemelen..başka da detay yok aslında, hangi tarih neye uygunsa onu uyguluyoruz..

aycangül bana tam olarak saç kesim tarihi verebilir misin bunun için bekliyorum da. birde ayın 19 ve 20 de ay arslan burcunda olucak galiba. saç kesimi veya boya için uygun diil mi?? yoksa ben mi yanlış biliyorum..şimdiden teşekkür ederim.:26:

19 temmuzdan önce saç kesimi için uygun gün yok malesef.sonraki günlere henüz bakmadım,haklı olabilirsin:)

aycangull ablaaaa saç boyası ıcın hangi gün ? yarın uygun mu acabaa :18:

ilk sayfadan takip edebilirsin:)

saç bakımı yapan yok mu artık :) sizi pasaklılar
Ben yapıyorum

Canım barcelino nasıl?Ne zamandır kullanıyorsun,etkisi var mı uzamaya?Birazcık bilgi verir misin? :44:

Ben yapıyorum

Canım barcelino nasıl?Ne zamandır kullanıyorsun,etkisi var mı uzamaya?Birazcık bilgi verir misin? :44:

canım uzun zaman sinameki kullandım sayesınde uzattım saclarımı ama hazırlaması zor gelmeye ve 4 5 saat sacımı ıslak tutmak yuzunden baş agrılarım baslayınca bırakmıstım gene kk'da dolasırken gordum barcelınoyu ıcınde sac ıcın gereklı baya yağ var hazırlamak ıcın hiç ugrasmıyosun yani sacımı yıkıyorum 1 şampuanla hafıf nemını aldıktan sonra sürüyorum barcelınoyu streclıyorum en fazla yarım saat oyle tutuyorum bahar ayında fönle ısıtıyodum ama bu sıcakta föne dayanamıyorum daha sonra 2. sampuanımı yapıyorumm ve yumusacıkkk saclara sahıp oluyorum koku falan kalmıyo hiç kötü bi kokusuda yok zaten, uzama konusunda ayda şu kadar cm falan dıyemem ama ben uzamadada etkısını gordum

şu sinamekiye teessüf ediyorum,bir benim mi saçımı uzatmadı...

sinamekiyi nasıl kullanıyosunuz ? :26:

Aycangül abla mineral günleri demişsin blogunda fakat yorum yapamadığım için hala burdan sorayım dedim . bildiğimiz madensuyunu sıksak saçlarımıza veya saçlarımızı yıkadıktan sonra döksek filan olurmu ? nasıl yapmalıyız :26:

aynı şey sorulmuş,az önce yanıtladım:)

Aycan bloğuna katılımcı olabilmek için illa bir blog sahibi mi olmak gerekiyor? Üye olamadım.

sağol minnakcım,sinamekiyi ben de uyguladım bi ara ama kokusuna dayanamadım,bir de aylarca kaldı saçımda resmen.O yüzden bıraktım.Barcelinonun kullanımı da kolaymış,yumuşatması da güzel.Uzun süredir saçlarım yumuşacık olamadı.Alıp kullanmaya başlayayım ben de.

ben pek bişey anlamadım yazıdan:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…