Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hep diyorum ki buraya göre yeyip kilo vereceğim sonra bir bakıyorum ki ne yememem lazımsa onu yiyorum

Miami de yasadigim surecte kullandigim bi sampuan vardi sac dokulme problemimi 2 gunde kesmisti. Turkiyeye geldigimde tekrar ayni problemle karsilastim ve miamideki arkadaslarimdan surekli gondermelerini istemekten gina gelmisti. Arastirdiktan sonra Turkiyedede artik varoldugunu ogrendim. SPECTRAL-RS diye serumunuda kullanarak ne sac dokulmesi yasiyorum nede Yanlarda acilan saclarla dolasiyorum.dokulen bolgelerdeki saclarim tekrar cikmaya basladi..tesekkurler DSTURKEY :)

2 gün önce üyelik 4 mesajdan 3ü bu mesajın kopyası
kimsenin günahını almak istemem ama arkadaşım reklam mı yapıyorsun yasak bu konuda bi bilgin var mı

reklam kokan hareketler bunlar

yaşasın ne kadar şanslıyım yaa saçlarımı boyatcaktım bi bakim bu ay hangi tarihlermiş dedim veee

22 Haziran 2012, saat 07:42’den 24 Haziran 2012 saat 00:27’e kadar Ay Aslan burcunda büyüyecek;
saç bakımı için en uygun günlerden :)
saç kesimi için uygun.(size bahsettiğim haziran sonundaki önemli tarih; bende ilk kez deneyeceğim, sonuçları hep birlikte göreceğiz yani :)
Saç boyamak için uygun.

bu tarihler o kaaaa harika oldu ki akşam gidip boya yaptırıp azcık kestirip yarında bakımımı yaparım

çok saol aycangül

Son düzenleme:
selam aycangül 22 temmuza kadar gögüs büyütmek için etkili bir zaman demişsin ,peki bildiğin bir yöntem varmı ?
ibrahim saraçoğlu 32 yaşına kadar göğüslerimizi büyütebilirsiniz diyor,yani 5 yılım var bende büyütme çalışmalarına başladım etkili ve aklıma yatan bir yöntem bulamadım biliyorsan yazabilirmisin :26:

dün kestirdim saçlarımı etkili zamanlardan gaza geldimde bütün kırıklar gidene kadar kestirdim hadi bakalım hayırlısı çabuk çabuk uzarda inş hergün topuzlu gezmem

saç kesimini kaçırdım
kafamı taşlara vurasım var
tatilde güvenemedim
bilmediğim bi kuaföre gitmeye
bunu da kaçırdım

bir ara buradaki ilgili bölümde gezinmiştim ama pek hatırlamıyorum şimdi. en bol yöntem yine kk dadır:)

dün kestirdim saçlarımı etkili zamanlardan gaza geldimde bütün kırıklar gidene kadar kestirdim hadi bakalım hayırlısı çabuk çabuk uzarda inş hergün topuzlu gezmem
inşallh canım,temizlenmiştir en azından..kırıklar saçları çok itici gösteriyor. uzatmak için ısrarla bakımsız saçla gezmekten iyidir :)

saç kesimini kaçırdım
kafamı taşlara vurasım var
tatilde güvenemedim
bilmediğim bi kuaföre gitmeye
bunu da kaçırdım

bende kaçırdım hakikaten terzi kendi söküğünü dikemiyormuş..

arkadaşlar birkaç haftadır yaptığım bakımların etkisini göremiyorum,aynı tesbitte bulunan var mı aranızda? sizde de aynı şey varsa direkt geri gitmeye devam eden VENÜSü suçlayacağım da

bende kaçırdım hakikaten terzi kendi söküğünü dikemiyormuş..

inanmıyorum ya ben gece tarihe baktım o kadar eminim ki zamanında keseceğimden bugünün sonuna kadar diye ikna ettim kendimi öyle yattım uyudum, uyuz kuaför toptancısından keratin tarağı istedim crea clip yok madem onun işini görmeye en yakın odur diye ama numaramı almak için tutturmasına değmedi ne arayan var ne soran kaldı yine kesim

arkadaşlar birkaç haftadır yaptığım bakımların etkisini göremiyorum,aynı tesbitte bulunan var mı aranızda? sizde de aynı şey varsa direkt geri gitmeye devam eden VENÜSü suçlayacağım da

kıskandırmak gibi olmasın ama ben ve saçlarım iyiyiz güzeliz hoşuz, kesimi kaçırmasaydık bombaydık ):

Son düzenleme:
ben unutmuşum kesim tarihini. dün akşam aklıma geldi. Saçlarım at kuyruğuydu. Makas değsin hiç olmazsa diye birer tutam tutup tutup kestim. Bu kesim tarihine ve Aycangül'e güvenim olmasa hayatta böyle birşeye cesaret edemezdim.

napcaz ya bi daha ki ayı bekleyemiycem ben
ama sen illa bekle dersen o başka

ben de aynı şeyi diyecektim ama çıtırlık çıkarmayım ben beceremiyorum diyodum
kup kuru saçlarım
gerçi tatil güneş plaj falan derken olan bakımında canına okumam da buna sebep
bu ay geçti artık tatil bitimi yoğun bakıma giricem

yolunda gitmeyen herşey için venüsüü suçlasak (mı):)))

yaaa bu maya maskesi oldukça kötü kokuyormuş, tarihiii kaçırmayayım dedim. boya ve kesim tarihi benim için uygun olmadı. bakımı uyguladım eminim işe yarayacak:) önümüzdeki boya tarihi ümit ederim benimde işime yarar....

Son düzenleme:

konu aşksa kesinlikle venüsü suçlayabilirsin:)

maşallah canım maşallah

inan benimde öyle, kaldı ki ben deniz plaj göremedim daha.
kesim için her büyüyen faza iki alternatif denk gelirdi, malesef bu ay tek tarih var..ben temmuz yeni ayını bekleyeceğim..durum pek iç açıcı değil zaten,kesimde de farklı olacağını sanmıyorum bu durumda,hiç riske atmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…