Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yarın saçıma bakım yapacaktım genelde adet dönemime getirmem (genelde dediğime bakmayın 3-4 ayda bir bakım yaparım) fakat bu ay bu tarihlere uymak istiyorum ama adetim ve bugün başladı yarın yapınca sonuç alabilir miyim yinede
hiçkimsenin fikri yok mu
yanılmıyorsam daha öncede bunu soran olmuştu, bakımların adet döneminde pek bir etkisi olmaz demişlerdi
saç kesimi için uygun olan tarih 20 21 22 haziran mı yoksa bu 3ünden bir gün mü olucak? son sayfaları okudum ama 20 22 diye geçmiş hep,tam belli değil sanırım. malum 3 gün kaldı o yüzden tekrar sormak istedim:) ve bu tarih hızla uzaması için değil mi? saçlarım 8 ayda 3 cm uzadı dip boya bile yapmıyorum yani durum acil:)
saç kesimi için aylardır beklenen özel bi tarihmiş canım bikaç sayfa öncesnde bahsedilmiş. ilk sayfada yazmıyor evet. sanırım çok net belli değil henüz..
evet arkadaşlar giderek emin oluyorum ki regl döneminde saç bakımı da istediğimiz gibi olmuyor.demekki o dönemde her anlamda tatiliz :)
kızlar yarın saçıma bakım yapacaktım genelde adet dönemime getirmem (genelde dediğime bakmayın 3-4 ayda bir bakım yaparım) fakat bu ay bu tarihlere uymak istiyorum ama adetim ve bugün başladı yarın yapınca sonuç alabilir miyim yinede
hiç bilen yok mu
hiçkimsenin fikri yok mu
bilen varda artık isyan ettiler duruma :) sorunun cevabını bir önceki sayfada vermişim, alıntı yaptım yinede...
bilen varda artık isyan ettiler duruma :) sorunun cevabını bir önceki sayfada vermişim, alıntı yaptım yinede...
yarın inş. kilo alma günüüüm :)) bana dua edin lütfenn bende yedkçe ters etki yapıyoda daha zayıflıyorum yine kilo vemişim. 48 50 kilo olsam yeterrr :)))
Bendeki fazlalıkları sana vereyim bende 51 olsam yeter :))) Yedikce kilo veriyorum demeye devam ettikce kiloları vermeye de devam edersin canım.Yedikce kilo alıyorum,su içsem yarıyo de sürekli bak nasıl alıyorsun kilocukları :)
amiiin.. :) herkes kilosundan vermeye razı bende alabilirm sendeki kiloları