• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Evetttt arkadaşlar, çok mutluyum. Önce Aycangül'e çok çok teşekkür ediyorum.
Bu tarihleri takip ettiğimi ve saçlarımın dökülmesinin azalmadığını yazmıştım. Kendisi de benimle özel ilgilendi sağolsun. Bir bakım programı hazırladı. Ben de bu program dahilinde yaptım saç bakımımı. Bir aylık bakım sonucu; saçlarım çok parladı ve canladı. En önemlisi dökülmesi yarı yarıya azaldı. Şimdi daha çok heveslendim. Bu bakıma devam edersek çok büyük oranda saç dökülmem duracak gibi.
Tekrar Aycan'a teşekkürler. Yolun açık olsun canım.
Bu arada saçlarıma kefir maskesi uyuguluyorum. Benim saçlarım gibi ince telli ve yağ bakımlarından daha çok dökülen saçları olan arkadaşlara öneriyorum.

bende özel ilgi istiyorum yaa :14: saçlarım hiç uzamıo çok mutsuzum ve eşimde çok mutsuz beline kadar uzadığını görcekmiyim deyip duruo 8 yıldır saç boyun aynı dio saçlarım sarıydı şimdi karamel yaptım bepantenler yağlar maskeler ballar kaymaklar ama uzatamadım renk değişikliği belki işe yarar aycangülün verdiği tarihlerde kesimde yaptırdım artık uzasın :14:

saçlarım çok fazla dökülüyor uzun süredir de bakım maske vs. yapamadım. şimdi tekrar başlamak istiyorum maya maskesi zamanıymışş bu gün . maya maskesini nasıl yapsam daha etkili olur?

Maya maskesinin saati bitmiş, killi bakım saatine girmişiz. Yine de maya maskesi yapsam olur mu? Yoksa boşuna uğraşmayayım mı? En yakın zamanda kil alıp onu da yapmak istiyorum.

layın dünya ve canlılar üzerindeki etkileri neredeyse herkes tarafından biliniyor artık.hatta MÖ sine dayanmakta bu bilgiler.tabi bu etkiler insanlar içinde geçerli.dolayısıyla saçlarımız içinde.
ay bazı günlerde yaptığımız bakımların daha etkili olmasını sağlarken bazı günlerde de bu etkiyi azaltabiliyor.
ay ve saç bakımı ile ilgili kritik tarihleri burada sizlerle paylaşacağım arkadaşlar..
deeğerlendirmeniz ve fayda sağlamanız dileğiyle..
sevgilerimle..

AYRINTILARI MESAJLARIMDA VERıYORUM.

ARKADAŞLAR, TEMMUZAYI BAKIM TARİHLERİ :

22 temmuza kadar göğüs bakımı ve büyütme için etkili bir dönem içerisindeyiz.değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

19 Haziran 2012 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz.deyim yerindeyse su içsek yarayacak..yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
03 Temmuzda gerçekleşecek olan dolunaya kadar..
03 Temmuzdan sonra yapacağımız diyetler ise bizlere kolayca kilo kaybettirecek :)

01 Temmuz 2012, saat 02:03’ten 03 Temmuz 2012 saat 00:20’ye kadar Ay Yay burcunda büyüyecek;
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
bakım yapmayıp saçlarınızı dinlendirebilirsiniz ayrıca.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..

04 Temmuzdan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :)
yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)

03 Temmuz 2012, saat 02:50’den 04 Temmuz 2012 saat 14:25’e kadar Ay Oğlak burcunda olacak;
(03 Temmuz , saat 21:51’de dolunay gerçekleşecek )
saç bakımı için önemli tarihler. bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
saç kesimi için uygun değil.
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
cilt bakımı için uygun günler.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli. çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)

05 Temmuz 2012, saat 04:25’ten 06 Temmuz 2012 saat 17:47’ye kadar Ay Kova burcunda küçülecek;
saç kesimi için uygun değil.
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

YURTDIŞINDA YAŞAYANLAR BURADAKİ SAATLERE ÜLKELERİNE GÖRE SAAT FARKINI EKLEMELİLER..

hepinizi seviyorum, güle güle kullanın :) :71:

sevgili aycangül, 2012 temmuz ayı içinde saç kesim tarihlerini söyler misin.? boya zamanını ve bakım tarihlerini de..verdiğin bilgileri çok okudum ve senden sonra sürekli araştırma yaptım..ama kafamı kurcalayan yerler var daha..şimdiden teş.ederim vereceğin bilgiler için..

nasıl yani tam anlamadım ben 4 temmuzdan sonraki 2 hafta mı diyet yapmaya uygun? :44:

sevgili aycangül, 2012 temmuz ayı içinde saç kesim tarihlerini söyler misin.? boya zamanını ve bakım tarihlerini de..verdiğin bilgileri çok okudum ve senden sonra sürekli araştırma yaptım..ama kafamı kurcalayan yerler var daha..şimdiden teş.ederim vereceğin bilgiler için..

vaktim oldukça ekliyorum,şimdilik iki hafta kesim yok, boya olur muhtemelen..başka da detay yok aslında, hangi tarih neye uygunsa onu uyguluyoruz..

nasıl yani tam anlamadım ben 4 temmuzdan sonraki 2 hafta mı diyet yapmaya uygun? :44:

diyete yeniayda başlıyoruz ama kilo vermemiz bu iki hafta daha uygun.yani iki hafta önce başladığımız diyetlerin sonuçlarını asıl bu haftadan itibaren almaya başlayacağız.

saç bakımı yapan yok mu artık :) sizi pasaklılar :1:

bugüün tam ne zamandıır bakım yapmıyorum diyoodum yazdıklarını hissetmiş olmalıyıım :9: yazın yağ bakımıı hiç çekilmiyoor ya barcelinom bitmişti yarın alim bari en uğraşsız o geliyo şuanda gözüme , sonuçlarındanda memnun kaldım onun.. hazır bakım için uygun günlerdeyken kaçırmiimm :61:

Back