Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hiçkimsenin fikri yok mu

saç kesimi için uygun olan tarih 20 21 22 haziran mı yoksa bu 3ünden bir gün mü olucak? son sayfaları okudum ama 20 22 diye geçmiş hep,tam belli değil sanırım. malum 3 gün kaldı o yüzden tekrar sormak istedim:) ve bu tarih hızla uzaması için değil mi? saçlarım 8 ayda 3 cm uzadı dip boya bile yapmıyorum yani durum acil:)

yanılmıyorsam daha öncede bunu soran olmuştu, bakımların adet döneminde pek bir etkisi olmaz demişlerdi

tşkler cnmm napalım beklicem artık ama haftaya yakın ark.mın c.tesi düğünü pazarda izmir seyahetim var cumaya kadar adetliyim napcam ben yhaaa

cnmm o tarihleri nereden buldun tam olarak bilmiyorumda ilk sayfaya yazılan tarihler genel olarak ona uyuluyor diye biliyorum

saç kesimi için aylardır beklenen özel bi tarihmiş canım bikaç sayfa öncesnde bahsedilmiş. ilk sayfada yazmıyor evet. sanırım çok net belli değil henüz..

şu saç kesimi 21. den önce olsa dünyalar benim olur
şehir dışında olucam ver kaçırıcam
aylardır kaçırıyorum bunu bari kaçırmıyım

saç kesimi için aylardır beklenen özel bi tarihmiş canım bikaç sayfa öncesnde bahsedilmiş. ilk sayfada yazmıyor evet. sanırım çok net belli değil henüz..

aaaaaaaa...bende merak ettim şimmi yha
aycangülllllllllllll nerdesin işin doğrusu nedir tatlmmm

evet arkadaşlar giderek emin oluyorum ki regl döneminde saç bakımı da istediğimiz gibi olmuyor.demekki o dönemde her anlamda tatiliz :)

hiç bilen yok mu

hiçkimsenin fikri yok mu

bilen varda artık isyan ettiler duruma :) sorunun cevabını bir önceki sayfada vermişim, alıntı yaptım yinede...

bilen varda artık isyan ettiler duruma :) sorunun cevabını bir önceki sayfada vermişim, alıntı yaptım yinede...

Ayyyyyyyy banada fenalık geldi sürekli aynı soruların sorulmasından,bi zahmet merak edipte okumuyorlar yazılanları sonra ondan bundan cevap bekliyorlar
Bende çogu zaman girip yazılanlara bakıyorum,yeni tarihler eklenmişmi diye bakıyorum o kadar.biraz anlayışlı olalım bence

yarın inş. kilo alma günüüüm :)) bana dua edin lütfenn bende yedkçe ters etki yapıyoda daha zayıflıyorum yine kilo vemişim. 48 50 kilo olsam yeterrr :)))

yarın inş. kilo alma günüüüm :)) bana dua edin lütfenn bende yedkçe ters etki yapıyoda daha zayıflıyorum yine kilo vemişim. 48 50 kilo olsam yeterrr :)))

Bendeki fazlalıkları sana vereyim bende 51 olsam yeter :))) Yedikce kilo veriyorum demeye devam ettikce kiloları vermeye de devam edersin canım.Yedikce kilo alıyorum,su içsem yarıyo de sürekli bak nasıl alıyorsun kilocukları :)

amiiin.. :) herkes kilosundan vermeye razı bende alabilirm sendeki kiloları

amiiin.. :) herkes kilosundan vermeye razı bende alabilirm sendeki kiloları

ilk sayfadaki besin günlerini dikkate al mutlaka. karbonhidrat günlerinde karbonhidrat ağırlıklı beslen,protein günlerinde protein ağırlıklı vs. iki kat etkili çünkü o günlerde:)bir ay uygula ve gözlemle.kilo vermek isteyenlerde tam tersini yapsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…