Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

yeni bakım günleriniz ilk sayfda,ucuz atlattık

Yuppiiii:) Yaşasın Aycangül hem pc in kurtuldu hem de biz :) hemen bakım planlarına başlıyım 1aydır hep özel tarihlere göre yapıyodum alışmışım ben şimdi ne zaman kırıkları alsam ki ya yanlış tarihe denk getirirsem Mayayı ne zaman yapsam??? Sorular.....derken yırrtık yaw :) Ooh be çok şükür

Dün geceki ayı gördünüz mü kızlar? Tepsi gibiydi, direk aycangül geldi aklıma :)

arkadaşlar yarın saçımı boyamam gerekiyor özel bir geceye davetliyiz de :/ ayın 9 unda demişsin aycangülüm ama ben bekleyemeyeceğim yarın yapsam nasıl olur ki :/ :/

iki aydır takip ediyorum gerçekten çok işe yarıyor bu günler aycangül çook teşekkürler :) yakınlarda saç kesim tarihi var mı?

.ok güzel konu bende ilk kez tarihlere bakıp deniycem ..yalnız bu dolunay bende acayip fazla stres sinir yapıyo kızlar sizdede oluyo mu?

.ok güzel konu bende ilk kez tarihlere bakıp deniycem ..yalnız bu dolunay bende acayip fazla stres sinir yapıyo kızlar sizdede oluyo mu?

Ben de dolunay zamanları çok daha duygusal, çok daha kırılgan, dokunsak ağlayacak biri oluyorum :) Normalde hiç böyle değilimdir :)

Dün geceki ayı gördünüz mü kızlar? Tepsi gibiydi, direk aycangül geldi aklıma :)

ki daha tam dolunay değildi o :)) dolunay bu sabah 7 sularında gerçekleşti. dabaha karşı daha da büyümüştür yani..

ben dün akşam gözlem evindeydim teleskopla izleme şansım oldu gerçekten çok güzeldi benim de aklıma aycangül gelmişti

şanslısın :))

aycangul bi sorum olacak. kılıçbalıgı'nın brezilya fonu konusu var biliyorsun, bu uygulamayı ben senin verdiğin bakım gunlerine denk getirerek yapmak istiyorum ama hangisi bilemedim, yani vitamin mi, protein mi, yaglı bakımlar dediğin gunler mi, hangisi buna uygun? bi de uygulama 3 gun suruyor , bakım gunu o kadar uzun degil dolayısıyla sadece baslangıc için bu tarihi dikkate almak gerek degil mi?

aycangül merhaba, saç bakımı kesimi boyası vb için tarihler var ama ben perma yaptıracağım onun için hangi tarihi kullanmam gerekiyor? daha öncede sormuştum ama benim soruma yorum yapanı cevaplamışsın benimkini cevaplamamışsın( sende haklısın ama bir iki kişi değiliz ki, bunuda cevaplamasan bile senin canın sağolsun:))

bunun cevabını bende merakla bekliyorum :)

bunun cevabını bende merakla bekliyorum :)

protein günlerini tavsiye ediyorum.özellikle büyüyen fazdaki koç ve aslan günleri daha iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…