Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

permayla ilgili hiç düşünmedim şimdiye kadar açıkçası.ama brezilya fönü için bir önceki mesajda yazdıklarım perma için de geçerli olabilir diye düşünüyorum.

Saçlarım kırılmasın diye geceleri yatmadan iki yandan örüyorum, dün gece ördüğümde farkettim saçlarım gürleşmiş gibi örükte minicik kalmıyor pek mutlandım
ama gözüm doydu mu tabi ki hayır
Allah yar ve yardımcın olsun güzellik perisi Aycangül'üm

daha iyileri olacak,hissediyorum:)

protein günlerini tavsiye ediyorum.özellikle büyüyen fazdaki koç ve aslan günleri daha iyi olur..

permayla ilgili hiç düşünmedim şimdiye kadar açıkçası.ama brezilya fönü için bir önceki mesajda yazdıklarım perma için de geçerli olabilir diye düşünüyorum.

Perma için ben de daha önceden soru sormuştum sanırım yoğunluktan kaynamıştı. Şimdi brezilya fönü için tavsiye ettiğin protein günlerinde perma da yaptırabiliriz sanırım. :26:

Perma için ben de daha önceden soru sormuştum sanırım yoğunluktan kaynamıştı. Şimdi brezilya fönü için tavsiye ettiğin protein günlerinde perma da yaptırabiliriz sanırım. :26:

evet aslında mantıklı olabilir protein günleri hangileri oluyor. ben bu konuda daha yeniyim. aycangülüm çok sağoll.

pixim arkadaşım sen protein günlerinde maya maskesi yaptığını ve çok memnun kaldığını bir çok mesajında yazıyorsun. Snden rica etsem maya maskesini nasıl hazırladığını anlatabilir misin?

kızlar ben sacımı kesım ıcın uygun olmayan bı gunde kestım ve uzamıyor artıkuygun tarıhte tekrar kesersem duzeltme sansım varmı acaba?bılgısı olan cevaplarsa sevınırım aycangule cok yuklenmeyelım degılmı.gercı sacım belımde ama ucları zayıfladı bıraz kestırıp uzatmaya devam etmek ıstedım ama uzamıyr hakıkate yaaaaa

kızlar arada kaçırmış olabılırım belki sorulmuştur. epilasyon için hangi tarihler daha mantıklı? saç kesimine uygun olmayan tarihlerle bağlantılı kurdum ama çok komik bi düşüncemi benimki acaba.

buugn bakımm yapıcammm yag bakımıda yeterlı olurmu acabaa kil alsammı tam cozemedım olayııı kusura bakmayın

aycangülün başka bir konusu var orda veriyor tarihleri
bugün sabah 7den yarın akşam 20:11 e kadar ilk alternatif
18 mayıs 15:05ten 20 mayıs 13:35 e kadar da ikinci alternatif

dersimm ben de seninle aynı durumdayım valla şimdi bu hazirandaki günü bekliyorum umarım eski uzamasına kavuşacak saçım

pixim arkadaşım sen protein günlerinde maya maskesi yaptığını ve çok memnun kaldığını bir çok mesajında yazıyorsun. Snden rica etsem maya maskesini nasıl hazırladığını anlatabilir misin?

tabikide yazarım :) Benim düzenli yaptığım tek maske bu çünkü akşam yapıcam hatta. Çok memnunum birde
Ben yaş mayayla yapıyorum. Bir paketi 1-2 tatlı kaşığı sütle karıştırıp macundan biraz daha cıvık bir hal alıncaya karıştırıyorum ama çok cıvık da olmaması lazım akıyor yoksa :/
en başta 1 tatlı kaşığı koyun karıştırın duruma göre tekrar ekleyin. Kıvama göre ayarlayın. Bazen 1-2 damla çörek otu yağıda ekliyorum yada badem yağı bugün badem yağı eklemek var aklımda bakalım. saç diplerime masajla bir güzel yediriyorum ve streç filmle sarıp bereyi geçirip 1-2 saat bekliyorum.
Kuru mayayla da aynı şekilde yapabilirsiniz ama o zaman sütün ılık olması gerekiyor tek fark bu ben o şekilde de yapmıştım elimde yaş maya olmadığı zamanlarda.
sağlık olsun şimdiden saçlarınıza

piximciim,maya maskesi ne işe yarıyor peki?Hiç denemedim ben.Uzamasına mı yardımcı oluyor?

öğrendiklerimiz: gece yatarken saçı örersen kırılmaz.
öğrenmek istediklerimiz: tarihinden ne şüphe, amaaaa ne tür bakımlar yapıyorsun da saçlarının giürleştiğini hissediyorsun barro hatun? kamuoyu açıklaması bekliyorum. zira ben elime geçen yağı döküyorum karışıma
ayrıca daaaaa aycangüle duaya da amiiiiiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…