• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ben topikleri kullanmayı öğrenemedim yeni üyeyim..mayıs epi tarihleri belirtilmemiş sanıyorum..birde göğüs bakımı ve büyütmesi ile ilgili etkili yazılmış aycangül ne yapmak lazım acaba...

layın dünya ve canlılar üzerindeki etkileri neredeyse herkes tarafından biliniyor artık.hatta MÖ sine dayanmakta bu bilgiler.tabi bu etkiler insanlar içinde geçerli.dolayısıyla saçlarımız içinde.
ay bazı günlerde yaptığımız bakımların daha etkili olmasını sağlarken bazı günlerde de bu etkiyi azaltabiliyor.
ay ve saç bakımı ile ilgili kritik tarihleri burada sizlerle paylaşacağım arkadaşlar..
deeğerlendirmeniz ve fayda sağlamanız dileğiyle..
sevgilerimle..

AYRINTILARI MESAJLARIMDA VERıYORUM.

ARKADAŞLAR, NİSAN AYI BAKIM TARİHLERİ :

22 mayısa kadar göğüs bakımı ve büyütme için etkili bir dönem içerisindeyiz.değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

06 Nisandan (dolunaydan ) itibaren ay 'la birlikte bizde küçüleceğiz :) yani bu iki haftayı iyi değerlendirin..diyetlerden kolayca sonuç alacaksınız :)

16 Nisan 2012, saat 09:37’den 17 Nisan 2012 saat 16:34’e kadar Ay Balık burcunda küçülecek;
Bakım için etkili değil.
saç kesimi için uygun değil.
Boya için uygun değil.
bu günlerde bol su tüketmenizi tavsiye ediyorum.hatta bitkilerinize de bu günlerde su verirseniz suyu daha iyi değerlendireceklerdir.ölçüyü kaçırmadan tabi :)
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !

18 Nisan 2012, saat 19:58’den 20 Nisan 2012 saat 21:34’e kadar Ay Koç burcunda küçülecek;
saç bakımı için çok uygun, kaçırmamanızı öneriyorum.
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..

21 Nisan 2012 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz.deyim yerindeyse su içsek yarayacak..yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
06 Mayısa gerçekleşecek olan dolunaya kadar..
06 Mayıstan sonra yapacağımız diyetler ise bizlere kolayca kilo kaybettirecek :)

21 Nisan 2012, saat 08:07’den 22 Nisan 2012 saat 19:10’e kadar Ay Boğa burcunda büyüyecek;
(21 Nisan, saat 10:18’de yeni ay gerçekleşecek )

saç bakımı için önemli tarihler.bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)

23 Nisan 2012, saat 21:07’den 25 Nisan 2012 saat 22:31’e kadar Ay İkizler burcunda büyüyecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

26 Nisan 2012, saat 09:42’den 28 Nisan 2012 saat 09:05’e kadar Ay Yengeç burcunda büyüyecek;
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
göğüs bakımı için ise çok uygun..
bu günlerde bol su tüketmenizi tavsiye ediyorum.hatta bitkilerinize de bu günlerde su verirseniz suyu daha iyi değerlendireceklerdir.ölçüyü kaçırmadan tabi :)
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !

28 Nisan 2012, saat 20:10’dan 30 Nisan 2012 saat 16:16’ya kadar Ay Aslan burcunda büyüyecek;
saç bakımı için en uygun günlerden :)
saç kesimi için uygun;)
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
Eğer bahçeniz varsa ve kendiniz meyve yada sebze yetiştirebiliyorsanız bahsi geçen bitkileri kendi günlerinde taze taze kopartmanız ne kadar iyi olur bilemezsiniz.

01 Mayıs 2012, saat 03:02’den 02 Mayıs 2012 saat 12:57’ye kadar Ay Başak burcunda büyüyecek;
saç bakımı için çok önemli tarihler.
bu tarihler en çok saç köklerini kuvvetlendirmek isteyen arkadaşlarımın işine yarayacaktır.örneğin dökülme problemi olan yada saç kökleri ve uçları zayıf olan arkadaşlarım.(aslında bunlar da sağlıklı uzamaya dolaylı olarak katkıda bulunacaktır.)
killi bakımlar uygulayabilirsiniz. mineral ve tuz günleridir çünkü.
cilt bakımı ve tırnak bakımı için uygun günler.ayrıca saçlarınızı boyayabilirsiniz.
besin kalitesi tuz ve mineraldir..ayrıca kök bitkiler tüketmek yada çayını içmek çok yaralı olacaktır.çünkü 2 kat etkili.
DİKKAT: tansiyon hastaları tuza dikkat etmeli.çünkü dediğim gibi 2 kat etkili.
ayrıca mineral günleri olduğu için kil maskeleri için bulunmaz fırsat :)

03 Mayıs 2012, saat 06:03’ten 04 Mayıs 2012 saat 20:01’e kadar Ay Terazi burcunda büyüyecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar)
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

YURTDIŞINDA YAŞAYANLAR BURADAKİ SAATLERE ÜLKELERİNE GÖRE SAAT FARKINI EKLEMELİLER..

hepinizi seviyorum, güle güle kullanın :) :71:

Evet anlıyorum çok iğrencim:9::9::9:

Ben banyodan sonra saçıma kakao yağı ve gliserini göz kararı eşit damlalarla karıştırdım ve saç diplerime sürdüm sadece..:)
Ha bu arada benim saçım çok kurudur yani kurutunca efil efil uçuşur kuruluktan:))
Bugün banyo yapıp bi de menekşe yağını deneyecem gliserinle bakalım nasıl olucak :34: Yada hint yağı da olabilir:))
Sonuçta kirpiğime sürdüğüm yağı saçıma da uygulayabilirim herhalde dimi ama :9::9::9:

ay yok iğrençlik falan demedim canım anlamadım tam ne dediğini ondan sordum, hiç saç diplerime yağ sürmedim ama neyin neye iyi geldiği kişiden kişiye tamemen farklılık gösterir en iyi sen bileceksin tabi daha bilgililer daha sağlıklı yorum yaparlar

ben topikleri kullanmayı öğrenemedim yeni üyeyim..mayıs epi tarihleri belirtilmemiş sanıyorum..birde göğüs bakımı ve büyütmesi ile ilgili etkili yazılmış aycangül ne yapmak lazım acaba...

epilasyon tarihlerini bu başlıktan vermiyor Aycangül'ün profilinden açtığı konulara bakabilirsiniz.
göğüs bakım ve büyütmeyle alakalı istikrarlı bir bakım yapan olmadı ama geçmiş sayfalarda Aycangül önerilerde bulundu geçmiş sayfaları okumalısınız.

Vakit oldukça topiği baştan sona okumaya çalış derim ben sana :34:
Ancak böyle öğrenebilirsin bütün bilgileri:9:
Herkes kendine faydası olan uygulamaları kullanıyor canım ama ilk sayfadaki tarihlere göre tabii ki:6:

epilasyon tarihlerini bu başlıktan vermiyor Aycangül'ün profilinden açtığı konulara bakabilirsiniz.
göğüs bakım ve büyütmeyle alakalı istikrarlı bir bakım yapan olmadı ama geçmiş sayfalarda Aycangül önerilerde bulundu geçmiş sayfaları okumalısınız.

Evet anlıyorum çok iğrencim:9::9::9:

Ben banyodan sonra saçıma kakao yağı ve gliserini göz kararı eşit damlalarla karıştırdım ve saç diplerime sürdüm sadece..:)
Ha bu arada benim saçım çok kurudur yani kurutunca efil efil uçuşur kuruluktan:))
Bugün banyo yapıp bi de menekşe yağını deneyecem gliserinle bakalım nasıl olucak :34: Yada hint yağı da olabilir:))
Sonuçta kirpiğime sürdüğüm yağı saçıma da uygulayabilirim herhalde dimi ama :9::9::9:

Hint yağını ben uyguluyorum zeytinyağıyla karıştırıp mis gibi oluyor hem kaşımda kirpiğimde hemde saçımda kullanabiliyorum yani hint yağını :17:.

Son düzenleme:
Telefondan yazmak iskence! Kisaca yazayim, pc coktu! Bu ne demek biliyorsunuz degil mi? Ne kadar uzgunum tanning edemezsiniz...

:53::53::53::53::53::53:

nasıl yaniiiii? pc çöktü ve tüm çalışmaların gitti mi demek oluyor bu? yani hattaa uzun bir süre tarih veremeyeceksin demek mi oluyor? hatta belkide bundan sonra tarih yok demek mi oluyor?? aycangül ben daha yeni başlamıştım :43::43::43:
bekliyorum bide hergün bakıyordum:43::43::43::43:

Uf ya bende yeni başlamıştım ve saçlarımda büyük değişimler olmuştu
Sana tşkrlerimi bildirmek için girecektim ki bu durumla karşılaştım yaa
Olan olmuş bu ay böyle geçsin bakalım sende üzme kendini dicem ama okadar emek vermişin:2:
Telefondan yazmak iskence! Kisaca yazayim, pc coktu! Bu ne demek biliyorsunuz degil mi? Ne kadar uzgunum tanning edemezsiniz...

Çok geçmiş olsun Aycangül ben 1aydır takip ediyordum ve senin güncelleme yapmadığını görünce acaba rahatsız mı ters bi durum mu var die daha sana yönelik şeyler gelmişti aklıma çok şükür iyisin üzme tatlı canını belki kurtarılabilir çalışmaların bazen oluyo öyle süprizler şimdi üzgünsün bende üzüldüm takipçin olarak ama napalım Aklıma gelen abuk subuk şeylerden sonra senden haber almış olmak bana iyi geldi boş gelecek ama senden kıymetli değil ve yardımların için çok teşekkürler iyi ki varsın ve bizimle bu bilgileri paylaştın Aydedeyle konuşurdum ben şimdi sayende 'seni gidi seni der gibi bakıyorum;)))

Son düzenleme:

Aycangülüm inan çok üzüldüm, inşallah çalışmalarını programcı kurtarabilir. O kadar zamanki emeğinin biranda kaybolması.. Üzülmemek elde değil:50:

Back