Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ben topikleri kullanmayı öğrenemedim yeni üyeyim..mayıs epi tarihleri belirtilmemiş sanıyorum..birde göğüs bakımı ve büyütmesi ile ilgili etkili yazılmış aycangül ne yapmak lazım acaba...

ay yok iğrençlik falan demedim canım anlamadım tam ne dediğini ondan sordum, hiç saç diplerime yağ sürmedim ama neyin neye iyi geldiği kişiden kişiye tamemen farklılık gösterir en iyi sen bileceksin tabi daha bilgililer daha sağlıklı yorum yaparlar

ben topikleri kullanmayı öğrenemedim yeni üyeyim..mayıs epi tarihleri belirtilmemiş sanıyorum..birde göğüs bakımı ve büyütmesi ile ilgili etkili yazılmış aycangül ne yapmak lazım acaba...

epilasyon tarihlerini bu başlıktan vermiyor Aycangül'ün profilinden açtığı konulara bakabilirsiniz.
göğüs bakım ve büyütmeyle alakalı istikrarlı bir bakım yapan olmadı ama geçmiş sayfalarda Aycangül önerilerde bulundu geçmiş sayfaları okumalısınız.

Vakit oldukça topiği baştan sona okumaya çalış derim ben sana
Ancak böyle öğrenebilirsin bütün bilgileri
Herkes kendine faydası olan uygulamaları kullanıyor canım ama ilk sayfadaki tarihlere göre tabii ki

epilasyon tarihlerini bu başlıktan vermiyor Aycangül'ün profilinden açtığı konulara bakabilirsiniz.
göğüs bakım ve büyütmeyle alakalı istikrarlı bir bakım yapan olmadı ama geçmiş sayfalarda Aycangül önerilerde bulundu geçmiş sayfaları okumalısınız.

Hint yağını ben uyguluyorum zeytinyağıyla karıştırıp mis gibi oluyor hem kaşımda kirpiğimde hemde saçımda kullanabiliyorum yani hint yağını .

Son düzenleme:
Telefondan yazmak iskence! Kisaca yazayim, pc coktu! Bu ne demek biliyorsunuz degil mi? Ne kadar uzgunum tanning edemezsiniz...

nasıl yaniiiii? pc çöktü ve tüm çalışmaların gitti mi demek oluyor bu? yani hattaa uzun bir süre tarih veremeyeceksin demek mi oluyor? hatta belkide bundan sonra tarih yok demek mi oluyor?? aycangül ben daha yeni başlamıştım
bekliyorum bide hergün bakıyordum

Uf ya bende yeni başlamıştım ve saçlarımda büyük değişimler olmuştu
Sana tşkrlerimi bildirmek için girecektim ki bu durumla karşılaştım yaa
Olan olmuş bu ay böyle geçsin bakalım sende üzme kendini dicem ama okadar emek vermişin:2:
Telefondan yazmak iskence! Kisaca yazayim, pc coktu! Bu ne demek biliyorsunuz degil mi? Ne kadar uzgunum tanning edemezsiniz...

Çok geçmiş olsun Aycangül ben 1aydır takip ediyordum ve senin güncelleme yapmadığını görünce acaba rahatsız mı ters bi durum mu var die daha sana yönelik şeyler gelmişti aklıma çok şükür iyisin üzme tatlı canını belki kurtarılabilir çalışmaların bazen oluyo öyle süprizler şimdi üzgünsün bende üzüldüm takipçin olarak ama napalım Aklıma gelen abuk subuk şeylerden sonra senden haber almış olmak bana iyi geldi boş gelecek ama senden kıymetli değil ve yardımların için çok teşekkürler iyi ki varsın ve bizimle bu bilgileri paylaştın Aydedeyle konuşurdum ben şimdi sayende 'seni gidi seni der gibi bakıyorum))

Son düzenleme:

Aycangülüm inan çok üzüldüm, inşallah çalışmalarını programcı kurtarabilir. O kadar zamanki emeğinin biranda kaybolması.. Üzülmemek elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…