Aycangül birtanesin sen varya, sadece kendini düşünmeyip bizide düşündüğün için
Ne kadar teşekkür etsem az sana
Bu arada protein günü geliyormuş yine oley
twitini kontrol et
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aycangül birtanesin sen varya, sadece kendini düşünmeyip bizide düşündüğün için
Ne kadar teşekkür etsem az sana
Bu arada protein günü geliyormuş yine oley
yeni bakım günleriniz ilk sayfda,ucuz atlattık
Dün geceki ayı gördünüz mü kızlar? Tepsi gibiydi, direk aycangül geldi aklıma :)
.ok güzel konu bende ilk kez tarihlere bakıp deniycem ..yalnız bu dolunay bende acayip fazla stres sinir yapıyo kızlar sizdede oluyo mu?
arkadaşlar yarın saçımı boyamam gerekiyor özel bir geceye davetliyiz de :/ ayın 9 unda demişsin aycangülüm ama ben bekleyemeyeceğim yarın yapsam nasıl olur ki :/ :/
Dün geceki ayı gördünüz mü kızlar? Tepsi gibiydi, direk aycangül geldi aklıma :)
ben dün akşam gözlem evindeydim teleskopla izleme şansım oldu gerçekten çok güzeldi benim de aklıma aycangül gelmişti
Aycangül killi bakımlar yapabilirsiniz demişsin.Örnek verebilir misin?
aycangul bi sorum olacak. kılıçbalıgı'nın brezilya fonu konusu var biliyorsun, bu uygulamayı ben senin verdiğin bakım gunlerine denk getirerek yapmak istiyorum ama hangisi bilemedim, yani vitamin mi, protein mi, yaglı bakımlar dediğin gunler mi, hangisi buna uygun? bi de uygulama 3 gun suruyor , bakım gunu o kadar uzun degil dolayısıyla sadece baslangıc için bu tarihi dikkate almak gerek degil mi?
aycangul bi sorum olacak. kılıçbalıgı'nın brezilya fonu konusu var biliyorsun, bu uygulamayı ben senin verdiğin bakım gunlerine denk getirerek yapmak istiyorum ama hangisi bilemedim, yani vitamin mi, protein mi, yaglı bakımlar dediğin gunler mi, hangisi buna uygun? bi de uygulama 3 gun suruyor , bakım gunu o kadar uzun degil dolayısıyla sadece baslangıc için bu tarihi dikkate almak gerek degil mi?
bunun cevabını bende merakla bekliyorum :)