Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaar,yağlandım :) Yağlandım yağlanmasına da evde bulduğum yağları karıştırıp sürdüm saçıma gliserin de ekledim ve gliserinin genelde saç uçlarına kullanıldığı yazılmış,ayy panik oldum.Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım.Bi şey olmaz di mi?Tırstım bi an
Kızlaaar,yağlandım :) Yağlandım yağlanmasına da evde bulduğum yağları karıştırıp sürdüm saçıma gliserin de ekledim ve gliserinin genelde saç uçlarına kullanıldığı yazılmış,ayy panik oldum.Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım.Bi şey olmaz di mi?Tırstım bi an
Ya bişey mi oluyomuş ben de hep diplere sürüyorum asıl önemli yer dipler değil mi ki:44:
Korkma bişey olmaz sadece gliserini suyla karistirip uçlarına sürdüğünde kırık görüntüsünu ortadan kaldırır.en azından ben bu faydasını gördüm.gliserin nemi sacta tutar. susuz kullanildiginda veya çok uzun süre kullanılırsa veya diplerde çok sık kullanılırsa sacta kuruluk yapar saçtaki tüm nemi alır ve dökülür.genel olarak suyla birlikte kullanmaya dikkat et.
Diğer yağlarla diplerine de sürdüm,dökülme-kuruluk fln yaparsa diye korktum canım.Normalde ara sıra duştan sonra saçlarım nemliyken uçlarına sürüyordum.Gerçi bugün bi kaç yağla seyrelmiş oldu ama bundan sonra daha az koyarım karışım içine.Sağolun kızlar.
piximciim,maya maskesi ne işe yarıyor peki?Hiç denemedim ben.Uzamasına mı yardımcı oluyor?
İslam müzesinde 50 kişilik liseli gruba rehberlik yaparken astronomi alanındaki gelişmeler yerine astroloji alanı derken buldum kendimi, gruptaki öğrencilerin tamamı kız olunca merak edip bunlar neydi diye sorunca bozuntuya vermemek için burçlardan bahsettim, Aycangül içime işledin
Birazdan bakım yapacağım saçıma,aycangül bugün için killi bakımlar önermiş ama kilim yok,çıkıp alamamda,yağlı bakım yada proteinli bakımlarmı yapsam,yoksa başka alternatif bakımlar varmı?
Saç kesimi için uygun olan en yakın tarih ne zaman acaba?
Vişnereçelim bence uzamasına yardımcı oluyor yani benim saçlarım uzadı onun sayesinde ama en çok dönemsel dökülmelere çok iyi geliyor.
Canım piximcim benim,sağol:) İnşallah saçları yıkadıktan sonra sinameki gibi haftalarca kalmıyodur mayanın kokusu da :) Benim saçlarım da uzasın çabucak :)
Canım piximcim benim,sağol:) İnşallah saçları yıkadıktan sonra sinameki gibi haftalarca kalmıyodur mayanın kokusu da :) Benim saçlarım da uzasın çabucak :)