• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangül'üm geçmiiş olsun kurtarabılmıssın bılgılerınıı :54: bende kesim tarihini sabırsızlıkla beklıyoorumm hazırandaki daha etkili dersen onuda bekleriiimmm saçımın ön kısımlarını hareketlendirmek istiyorum Ruhu şaad olsun artık git gide Barış Manço saçına döndü saçlarım :9:

Kızlaaar,yağlandım :) Yağlandım yağlanmasına da evde bulduğum yağları karıştırıp sürdüm saçıma gliserin de ekledim ve gliserinin genelde saç uçlarına kullanıldığı yazılmış,ayy panik oldum.Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım.Bi şey olmaz di mi?Tırstım bi an :52:

Kızlaaar,yağlandım :) Yağlandım yağlanmasına da evde bulduğum yağları karıştırıp sürdüm saçıma gliserin de ekledim ve gliserinin genelde saç uçlarına kullanıldığı yazılmış,ayy panik oldum.Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım.Bi şey olmaz di mi?Tırstım bi an :52:

Gliserini suyla kullanmak iyiymiş sanırım ya suyla karıştırıp uçlara ya da diplere sürülüyor ya da nemli saçlara suyu tutuyomuş çünkü yağlarla nasıl bilmiyorum

Ya bişey mi oluyomuş ben de hep diplere sürüyorum asıl önemli yer dipler değil mi ki:44:

Korkma bişey olmaz sadece gliserini suyla karistirip uçlarına sürdüğünde kırık görüntüsünu ortadan kaldırır.en azından ben bu faydasını gördüm.gliserin nemi sacta tutar. susuz kullanildiginda veya çok uzun süre kullanılırsa veya diplerde çok sık kullanılırsa sacta kuruluk yapar saçtaki tüm nemi alır ve dökülür.genel olarak suyla birlikte kullanmaya dikkat et.

Son düzenleme:
Ya bişey mi oluyomuş ben de hep diplere sürüyorum asıl önemli yer dipler değil mi ki:44:

Korkma bişey olmaz sadece gliserini suyla karistirip uçlarına sürdüğünde kırık görüntüsünu ortadan kaldırır.en azından ben bu faydasını gördüm.gliserin nemi sacta tutar. susuz kullanildiginda veya çok uzun süre kullanılırsa veya diplerde çok sık kullanılırsa sacta kuruluk yapar saçtaki tüm nemi alır ve dökülür.genel olarak suyla birlikte kullanmaya dikkat et.

Diğer yağlarla diplerine de sürdüm,dökülme-kuruluk fln yaparsa diye korktum canım.Normalde ara sıra duştan sonra saçlarım nemliyken uçlarına sürüyordum.Gerçi bugün bi kaç yağla seyrelmiş oldu ama bundan sonra daha az koyarım karışım içine.Sağolun kızlar.

Diğer yağlarla diplerine de sürdüm,dökülme-kuruluk fln yaparsa diye korktum canım.Normalde ara sıra duştan sonra saçlarım nemliyken uçlarına sürüyordum.Gerçi bugün bi kaç yağla seyrelmiş oldu ama bundan sonra daha az koyarım karışım içine.Sağolun kızlar.

Zaten o etkileri tek başına kullandığında görürsün dediğin gibi diğer yağlarla seyrelmiştir bir problem olacağını sanmıyorum için rahat olsun canım rica ederim kendi adıma :9:

İslam müzesinde 50 kişilik liseli gruba rehberlik yaparken astronomi alanındaki gelişmeler yerine astroloji alanı derken buldum kendimi, gruptaki öğrencilerin tamamı kız olunca merak edip bunlar neydi diye sorunca bozuntuya vermemek için burçlardan bahsettim, Aycangül içime işledin :1::1:

İslam müzesinde 50 kişilik liseli gruba rehberlik yaparken astronomi alanındaki gelişmeler yerine astroloji alanı derken buldum kendimi, gruptaki öğrencilerin tamamı kız olunca merak edip bunlar neydi diye sorunca bozuntuya vermemek için burçlardan bahsettim, Aycangül içime işledin :1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

aycangülüm tatlım ya sana nasıl tesekkur etsem ben.saclarımın ucları baya yıpranmıstı kestırecektım.dedım senın proteın gununde saclarınıza keratın uygulayabılırsınız onerınıde yapayım olmazsa keserım.yanı varya ınan sacımda kırık yıpranma kalmadı o kadar mutluyumkı.sacımı 1 cm kessem bıle mutsuz olan bırı olarak nasıl havalara uctum anlatamam sonucu gorunce.tesekkurler tekrar canım benım:54::54::54::54:

tüy olayını dün hallettim,ondan önceki gün de maya maskesi yapmıştım
bu akşam da boya işlerine girişmeyi düşünüyorum :1:
aycangüllü günlerim süper geçiyo valla :27:

Birazdan bakım yapacağım saçıma,aycangül bugün için killi bakımlar önermiş ama kilim yok,çıkıp alamamda,yağlı bakım yada proteinli bakımlarmı yapsam,yoksa başka alternatif bakımlar varmı?

Vişnereçelim bence uzamasına yardımcı oluyor yani benim saçlarım uzadı onun sayesinde ama en çok dönemsel dökülmelere çok iyi geliyor.

Canım piximcim benim,sağol:) İnşallah saçları yıkadıktan sonra sinameki gibi haftalarca kalmıyodur mayanın kokusu da :) Benim saçlarım da uzasın çabucak :):54:

Canım piximcim benim,sağol:) İnşallah saçları yıkadıktan sonra sinameki gibi haftalarca kalmıyodur mayanın kokusu da :) Benim saçlarım da uzasın çabucak :):54:

Canım ben kuru maya kullandım kokusu kalmıyor:34:
Yaş maya hakkında bilgim yok..
Sinameki kötü mü kokuyo henüz hiç yapmadım onu daha:44:

ben kuru maya kullanıyorum aşırı kokusu olmuyor... yıkadıktan sonra birkaç saat ekmek (hamur) gibi kokuyorsun o kadar :9::9:

kızlar aycangülün saçınızı boyayabilirsiniz dediği süre içerisinde saçımı boyattım
bunun ne gibi faydası olacak?daha kalıcı mı olacak acaba?
çünkü istediğim gibi olmadı da :44:

Back