ben de takipçinim artık, eskiden saçlarım o kadar güzeldi ki insanlar yolda durdurup hangi şampuanla yıkıyorsun diye soruyordu:SS saçımı renkten renge soktum 2 haftada bir boyadım, hiç bakım yapmadım 2 yıl sonra mahvoldu, biraz toparladım ama halaa tam düzelemedi. umarım bu tarihlerin yararı olur.
üstünkörü baktım herkes maya maskesi falan yazmış, bu konuda da herhangi bir kür var mı yazdığın yoksa herhangi bir bakım olabilir mi?
Hakiki zeytinyağına biraz çörek otu yağı (daha doğrusu evde hangi yağ varsa saça iyi gelen onu koyuyorum) e ve b vitamini katıp sürüyorum.
inan bende evde ne varsa onu kullanıyorum arkadaşlar birbirlerine önerilerde bulunuyor burada bazen. önemli olan yağın etkili olduğu günlerde yağlarla bakım yapmak,protein günlerinde protein içeren bakıımlar yapmak vs..
aycangülcüm göğüs bakımı için 20-22 nisan yazmışsın sanırım mayıs dicektin :S ya da ben anlayamadım... aydınlatır mısın cnm. bi de bu konuda önerebilceğin bişey war mı
evet canım mayıs olacak.düzeltmiştim ama görmedin sanıyorum. önerebileceğim birşey yok malesef.ama çemen,şerbetçi otu,çilek yağı vs gibi bakımlar görmüştüm bu sitede.hatta telkinle büyütme.bunlardan faydalanabilirsin.yada yeni yöntemler varsa onları deneyebilirsin..ben bir ara çemen yağını uygulamıştım ve hakikaten etkiliydi.ancak çok ağır bir kokusu var! bence birine/birkaçına hemen karar verip bu dönemi kaçırmamak önemli olan!