Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

niye daha mı etkili bilmiyorumkismile

etkili olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim.yarın köklerin beslenmesi açısından önemli.ama bügünün şöyle bir etkisi var.

bugün yapılan herşey hızlı sonuç verir.o yüzden uzama konusunda hızlı sonuç verme ihtimali var diye düşünüyorum.hele ki büyüyen ay fazına rastlasaydı daha da da etkili olabilirdi.
istersen deneyebilirsin.tercihi sana bırakıyorum.(ben dün gece ısırganli bir tarif uyguladım,sabaha kadar tuttum saçımda)

Son düzenleme:

evet canımm.dün sana mesaj attım ya.bugünü dene derim ben..yanılmadığımı anlarsan bir ayın sonunda güzel bir bakım günü listesi çıkarırım,üst üste gelmeyen :))

ayrıca bu tükkan hayali çok güzel.düşünsene herşeyi ay takvimine göre,şifalarının dorukta olduğu zamanlarda toplayıp karışımlar yapıyorum.gelen herkese bu bilgilerle yönlendiriyorum.ve herkes kullandığı bitkilerden süper sonuçlar alıyo..ayyyyyy ne güzel olurdu yaaa...

Son düzenleme:

peki bu akşam yaparsam ayın 2sinde yapmış olacağım. normal saç bakım günleri 3-4'ü demiştik ya, o günlerde gündüz mü yapacağım?

aycangül canım resimdeki saçın şu anki mi yani bu şekilde uzattığın mı?bn cok kısa die hatrlıyodum senin saçları ama ne kadar güzel ne kadarda uzun.nazar değmesin canım

peki bu akşam yaparsam ayın 2sinde yapmış olacağım. normal saç bakım günleri 3-4'ü demiştik ya, o günlerde gündüz mü yapacağım?

saat farketmez.ama ayın o burca girdiği ilk saatleri ve son saatleri pek tercih etmiyorum.yani 3 ünün sabahını ve 4 ünde geceyi tercih etmiyorum.diğer burçlara geçmiş olabilir diye..inşallah anlatabildim.acele yazıyorumda :))) zaten yukardada abuk subuk yazmışım düzelttim :))

aycangül canım resimdeki saçın şu anki mi yani bu şekilde uzattığın mı?bn cok kısa die hatrlıyodum senin saçları ama ne kadar güzel ne kadarda uzun.nazar değmesin canım

maalesef canım onlar geçen yazki saçlarım..yine öyle istiyorum ama....nasıl uzatıyorlar haftada 1 cm bilmiyorum ki...ama bulucam kötükedihüso

bu gece saç bakım maskemi kullandım,çok fazla saçımda tutmamama rağmen maske süper etki gösterdi aycangülcüm belki bilmek istersin dedim :)

çok sağol opuyorumnanaktan

bu gece saç bakım maskemi kullandım,çok fazla saçımda tutmamama rağmen maske süper etki gösterdi aycangülcüm belki bilmek istersin dedim :)

oy oy oy..uzatıcaz senin saçları :) ramazan gelsin bi.
biliyosunuz yeniayla beraber oruca başlıyruz ve 15 gün boyunca ay büyüyecek.yaptığımız bakımlar bize sağlıklı saç olara geri dönecek :))

saçını fotoğraflamanı ve sonucu paylaşmanı istiyorum ama ben

bnm sinameki günüm perşembe ama 4 ünde yapsam zararlı olmaz mı şimdi kafamı kaşnndırıp saçlarımı dökmesin

aycangülüm nasılsın?uzun zamandır giremedim ya bütün bakım günlerini kaçırdım mı acabamafoldumben çok üzülücemmafoldumben bu arada tüm arkadaşlara selam öpüyorum hepinizi

aycangülüm nasılsın?uzun zamandır giremedim ya bütün bakım günlerini kaçırdım mı acabamafoldumben çok üzülücemmafoldumben bu arada tüm arkadaşlara selam öpüyorum hepinizi

sağol canım iyiyim..hakikaten nerelerdesin sen..ilk sayfaya ekledim canım bakım tarihlerini..

sağol canım iyiyim..hakikaten nerelerdesin sen..ilk sayfaya ekledim canım bakım tarihlerini..

hay allah senden razı olsunopuyorumnanaktansorma canım ya iş değiştirdim ben,çok yoğun çalışıyorum,gündüz giremiyorum,iki haftadır da sözlüm yanımdaydı akşamları da giremedim o yüzden ama nasıl özledim bilsen,benim kardeşlerim olmuşsunuz meğer,inan bana aklım burdaydı acaba naptı kızlar saçları uzadı mı falan diye düşündüm hep,inş herkes ilerleyebilmiştir canlarım ya,kkontess döndü mü tatilden?bakamadım hiç ya....senin elin nasıl iileşti mi tamamen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…