aycangülüm ve diğer güzel arkadaşlarım,işyerinden bi bahaneyle kaçış yaptım ve yarım saatlik evdeyim hemen kk yı actım tabisempatiksalakcinni ya ben size bişi sölücem,ben bu sinamekiyi bi süre yaptım tamam iyi hoşta benim enteleden aldığım performansı vermedi,sizlere de tavsiye ederim enteleyi mutlaka,öle zehirli falan diolar kör eder diolar ama ben bir aydır kullanıyorum bana bişi yapmadı maşallah dipçik gibiyimsempatiksalakcinni ben bursa da bir aktardan alışveriş yapıyorum adam bana zehirli diil pahalı oldugundan bazı aktarlar alamıo o yüzden öle sölüolar dedi ve piyasada dönüp duran tariflerden bambaşka bi tarif verdi hakikatten de ben adamın sölediği gibi aycangülümün verdiği tarihlerde uyguladım saçlarım uzadı.ne kadar uzadı diye ölçmedim ama kestirdiğimde annem çok kısa olmuş demişti bir ayda inanılmaz uzadıgını farketti,enteleyi beraber almıstık annemle hatta hazırlıgında da yanımdaydı pek inanmıs gibi durmuyodu,geçen bana geldi senin şu sihirli iksirden bana da yapsana dedi.bir de bu bakım öle bir parlatıyor ki ayna gibi ki benim saçlarım yoğun işlemden geçtiğinden korkunç derecede yıpranmıstı,şimdi düzeldi daha iyi durumda,ben sıcaktan cok etkilendiğimden yaz boyunca saçlarımı topuz yaparım,saç kurutma makinası kullanmam,düzleştiricinin yanına uğramam bile,gerçi dün gittim yeni bir düzleştirici aldım kendime kışa dogru kullanırım,benim eskisinin plakaları yıpranmıstı saçlarımı koparıodu artık,remington un düzleştiricisini aldım satıcı kız daha pahalı ürünler olduğu halde ısrarla bunu tavsiye etti hatta netten araştır önce aklına yatarsa alırsın demişti,hakikatten araştırdım güzel bir ürün,avokado özleri varmıs plakaların içinde ekstra parlaklık nem ve koruma sağlıyormus fiyatıda uygun 169tl idi,düşünen varsa almayı tavsiye ederim evde bi tutama deneyeyim dedim tek seferde düzleştirdii ve memnun kaldım açıkcası.ya nasıl konudan konuya atlama yapmısım bende inanamadımakannehir kendim memnun kaldıgım seyleri belki size de faydası olur diye paylaşmak için sabırsızlanıyorum ondan kızlar kusura bakmayın nolur,hepinizi öpüyorum ben gideyim işe kovmasınlar sonrasempatiksalakcinni