Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aa evet. 8 mart.
Konuya dönelim. 3 ay boyunca her ay 4 cm uzatmam gerek. bişy soracaktım; uygun olmayan günlerde yapılan bakımın herhangi bi tersliği vs. varmıdır.

Cumartesi gecesi bakım gününe geliyor nasıl sevindim. Çünkü artık cumartesi gecesinden başka bakım yapabileceğim vakit yok

Aa evet. 8 mart.
Konuya dönelim. 3 ay boyunca her ay 4 cm uzatmam gerek. bişy soracaktım; uygun olmayan günlerde yapılan bakımın herhangi bi tersliği vs. varmıdır.

Aycangülün ilk sayfada yazdıklarından anladığım kadarıyla, daha az fayda görürsün sanırım. Mesela yağ günlerinde yüzüne veya saçına yağ sürdüğünde yağın kısa zaman sonra emildiğini fark etmiştim. Olsa olsa yağ çok emilmez, şampuanla akıtılınca da pek yararı olmaz. Biraz verimsiz olur yani ama saçına zarar vermez herhalde.

Sağol canım. sen hiç farkettinmi böyle bi durum saç bakımında uzama konusunda vs..

Son düzenleme:
acaba saç kestirmek için yarın uygun bi tarihmi yada pazar günü?????:18:

acaba saç kestirmek için yarın uygun bi tarihmi yada pazar günü?????:18:

ilk sayfaya bakmadın mı ki acaba?
9 uyla 11 i arası saç kesimine uygun değil demiş, gözünden kaçmış olsa gerek
bir dahaki kesim zamanına 15 gün kadar olsa gerek en azından çünkü yeni geçti kesim günleri

teşekkür ederimm canımm artık bekleyelim o günü madem

Sağol canım. sen hiç farkettinmi böyle bi durum saç bakımında uzama konusunda vs..

Ben yağ bakımı günlerinde cildin ve saçın yağları emdiğini farkettim, saç uzamasına da daha fazla etki eder tabi. uzun zamandır bu günlere denk getirmeye çalışıyorum. Önceden bilmiyordum böyle tarihler olduğunu yine fayda görüyordum ama bu kadar değil. Bir de yıkaması zor oluyordu

zamansızlıktan bakım yapamıyordum hiç..bugün yaptım şükürler olsun..bu kez de yıkamaya vakit bulamadım,yarın yıkarım inşallah

benim icin de yikamak hic problem olmuyor belkide bu gunlerin etkisi.ayrica 3 gundur sac diplerimde hafif kasintilar oluyor.uzuyorlar mi ne:)))

bu topiği neden daha önce okumamışım ( saçlarımı 8 martta kestirdim.

ne yapmam lazım kızlar hangi günler saç kestirebilirz tekrar kestirsem uçlarındn faydası olurmu sizce

12si yani pzartesi. turplu su yapıcam. uygunmudur ki.

Son düzenleme:
Evet ya b,rdahi saç kesim tarihi nezamanki bu ayın 17 sine kadar uygun bir tarih varmıki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…