• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Bu forumda bakımla ilgili o kadar çok şey öğrendim ki
ilk önce sinameke harika bir kür
ondan sonra ben ballı tarçınlı maske yapıyorum kızlar şiddetle tavsiye ederim
çok yogun saatler çalışıyorum ama bakımdan asla ödün vermem :) son olarakta karbonatla ter kokusunu yok etmeyi öğrendim tavsiye edermm
[SUB][/SUB]

çok yogun saatler çalışıyorum ama bakımdan asla ödün vermem :) son olarakta karbonatla ter kokusunu yok etmeyi öğrendim tavsiye edermm
[SUB][/SUB]

Hiiii ter kokusunu yokettim dedinnnnnnnn :) Tarifi istiyorummmm :)

arkadaşlar merhaba , bu sayfayı yeni keşfettim ...saçımı kestirmeyi düşünüyorum , kesim için en yakın tarih nedir acaba ? bir süredir kesimden modelden memnun değilim , bir de böyle denemeli ..şimdiden teşekkürler

Hiiii ter kokusunu yokettim dedinnnnnnnn :) Tarifi istiyorummmm :)

Bir kaç hafta önce öğrendim canım
ben doktorum ve durmadan hastanede koşuşturmaca halinde olunca
ister istemez terliyorsun artık rollon yetiştremiyordum :)
karbonattt harika bir çözüm duştan snra parmak uçlarını hafif ıslatıp
koltuk altlarına fazla olmucak miktarda sürüyorsun başka birşey kullanmıyorsun

arkadaşlar merhaba , bu sayfayı yeni keşfettim ...saçımı kestirmeyi düşünüyorum , kesim için en yakın tarih nedir acaba ? bir süredir kesimden modelden memnun değilim , bir de böyle denemeli ..şimdiden teşekkürler

2 gun onceydi bir sonraki henuz belli degil ilk sayfadan kontrol edebilirsin.konu sahibi aycangul guncelliyor ve neler yapilabilecegini acikliyor

[SUB][/SUB]
Bugün saçlarımı boyattııım,sonunda boyattııııım :32: İstediğim gibi de oldu,çok şükür,mutluyum :32: aycangülüm sağol.

Sinameki kürünü ben geçen sene yaptım,o ampul var ya o ampul çok kokuyo,ben kendim rahatsız olmayı geçtim,kuaföre her gittiğimde ordaki çocuk abla ya yine mi bakım yaptın sen diyodu :1:,saçımdan günlerce çıkmıyordu koku.Geçen gün yine konusu oldu,tekrar başlarsan annem beni evden kovacak gibi :1: Eczacıya bile yasak koydu sakın bemiks almaya gelirse vermeyin diye :9: Nasıl kaldıysa artık o koku saçımda:)Şimdi başka bakımlara bakıcam.Bana sinameki yasak:)

Karbonatla ter kokusunu yok etmek,ilginç.Bir bakayım neymiş ne değilmiş.

hastalara bile terkur kursept veriyorduk oysa:)

Süpermiş, çoook teşekkürler :)

[SUB][/SUB]

Ben de ballı tarçınlı maskeyi merak ettim. Nasıl yapılıyor ve ne için? (Saç, cilt,...?)

İlk sayfayı takip edebilirsin.

Sinameki kürünü ben geçen sene yaptım,o ampul var ya o ampul çok kokuyo,ben kendim rahatsız olmayı geçtim,kuaföre her gittiğimde ordaki çocuk abla ya yine mi bakım yaptın sen diyodu :1:,saçımdan günlerce çıkmıyordu koku.Geçen gün yine konusu oldu,tekrar başlarsan annem beni evden kovacak gibi :1: Eczacıya bile yasak koydu sakın bemiks almaya gelirse vermeyin diye :9: Nasıl kaldıysa artık o koku saçımda:)Şimdi başka bakımlara bakıcam.Bana sinameki yasak:)
Sinameki kürünü yapmayalı nerdeyse 2 ay olacak. Eşim, hala saçların ilaç gibi kokuyor diyor. O yüzden artık yapmıyorum. :(

[SUB][/SUB]

tarçın maskesi nedir arkadaşım

kızlar tarçın bal maskesi şöyle birşey
3 tatlı kaşığı balın içine 1 tatlı kaşıgı balı karıştırıyorsunuz
yüzünüze sürüyorsunuz 40 dakikaya yakın bekledikten sonra yıkıyorsunuz
bu yaptıgınız karışım 3 hafta falan gidiyor
haftada 1 kere yapılıyor ve bir kaç yapmadan sonra farkı görüceksiniz sivilceler yokkk oluyor vee cilt yumusacık oluyor
tarçın oldugu için yıkadıktan sonra cilt kızarıyor ama 1 saat sonra geçiyor
yıkadıktan sonra nemlendiriciyide sürün ohh miss:)

ayy pardon 1 tatlı kaşıgı bal yazmısım o tarcın olucaktı yani 3 tatlı kaşıgı bal 1 tatlı kaşığı tarcın

kızlar tarçın bal maskesi şöyle birşey
3 tatlı kaşığı balın içine 1 tatlı kaşıgı balı karıştırıyorsunuz
yüzünüze sürüyorsunuz 40 dakikaya yakın bekledikten sonra yıkıyorsunuz
bu yaptıgınız karışım 3 hafta falan gidiyor
haftada 1 kere yapılıyor ve bir kaç yapmadan sonra farkı görüceksiniz sivilceler yokkk oluyor vee cilt yumusacık oluyor
tarçın oldugu için yıkadıktan sonra cilt kızarıyor ama 1 saat sonra geçiyor
yıkadıktan sonra nemlendiriciyide sürün ohh miss:)

teşekkürler...ama bal kıl tüy yapmıyormu

Herkese merhabalar öncelikle konu dışı paylaşım yapacağım için özür dilerim fakat forumun en çok ziyaret edilern topiklerinde paylaşım yaparak daha çok insanın dikkatini çekerim diye düşündüm yanlışım varsa affola diyerek konuma geçmek istiyorum.
Arkadaşlar ben Hakkari – Yüksekovada görev yapan bir sinıf öğretmeyim. Okulumuz köy okulu ve bir çok eksiğimiz var milli eğitim müdürlüğünün de imkanları sınırlı olduğu için çocukların ve okulun ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamıyoruz ve bu da eğitimi aksatıyor bir çok yere başvurmamıza rağmen henüz olumlu bir cevap alamadık ve en son olarak kadınlar klubu geldi aklıma.Bir çok yardımsever insan vardır elbet aramızda.son olarak burayı daha fazla meşgul etmemek adına topiğimin linkini yazıyorum geniş açıklamaları orada paylaşacağım ve yardım etmek isteyenlere orada daha fazla bilgi verebilirm.

http://www.kadinlarkulubu.com/ogretm...l#post23478844 (bize yardımeli uzatmak ister misiniz??)
burada detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Herkese merhabalar öncelikle konu dışı paylaşım yapacağım için özür dilerim fakat forumun en çok ziyaret edilern topiklerinde paylaşım yaparak daha çok insanın dikkatini çekerim diye düşündüm yanlışım varsa affola diyerek konuma geçmek istiyorum.
Arkadaşlar ben Hakkari – Yüksekovada görev yapan bir sinıf öğretmeyim. Okulumuz köy okulu ve bir çok eksiğimiz var milli eğitim müdürlüğünün de imkanları sınırlı olduğu için çocukların ve okulun ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamıyoruz ve bu da eğitimi aksatıyor bir çok yere başvurmamıza rağmen henüz olumlu bir cevap alamadık ve en son olarak kadınlar klubu geldi aklıma.Bir çok yardımsever insan vardır elbet aramızda.son olarak burayı daha fazla meşgul etmemek adına topiğimin linkini yazıyorum geniş açıklamaları orada paylaşacağım ve yardım etmek isteyenlere orada daha fazla bilgi verebilirm.

http://www.kadinlarkulubu.com/ogret...imeli-uzatmak-ister-misiniz.html#post23479028
burada detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Back