• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Göönaayydııınn kızlaaaaaaaaaar :27:
ben dün gece dayanamadım 11 de yaptım saç maskemi onla uyudum sabah 10 gibi de yıkadım mis gibi oldu saçlar :8:

Bugün saçlarımı kırptıracağım biraz uçlar çok inceldi:2:
kendim kessem kuaför çok keser diye düşünüyorum ama tamda beceremiyorum. Hemencik uzar inşallah saçlarım:16:

Son düzenleme:
duygu, sen de maya maskesi yapıyordun, yaş maya, süt, bal demiştin sanırım, bu karışımın da yıkadıktan sonra kokusu kalıyor mu?

Bana çok hafif kokuyor, ama benim bey koku almadığını dediydi.. Ya da kibarlığından öyle demiş olabilir :)

Yarım paketten biraz az yaş maya, bir çorba kaşığı süt, bir yumurta sarısı, saçlarımın uzunluğuna yettirecek kadar zeytinyağı ekliyorum. Bu karışım saçlar için, en az 1 saat kafada tutmaya çalışıyorum.. Sonra ılık suyla iyice durulayıp sonra yıkıyorum, aman yumurtalar pişmesin, temizlemesi sinir bozucu oluyor :)

Biraz maya ile çok az balı karıştırıp, kalorifer üstünde azcık köpürtüyorum ve temizlenmiş, peeling yapılmış yüzüme ve boynuma sürüyorum. Bazen de dekolte bölgesine.. Kuruyunca da ılık suyla yıkıyorum, çok iyi geliyor..

Bende sonunda saçlarımı boyayabileceğim. Bu günü sabırsızlıkla bekledikten sonra işlerin yoğunluğundan günü kaçırdığımı düşünüyordum. :) meğer kaçırmamışım, çok mutluyum...

Cuma günü bakım , beslenme vs. vs. onu soruyorum işte. TurpLu su günüm cuma. bakım günümü diye şeeettim. :24:

aycangülcüm biliyorum belki çok saçma olcak ama benim yaşım saç boyatmaya çok müsait olmadığı için saç açıcı kullanacağım yanlız ne kadar memnun kalırım yada ne kadar işe yarar bilmiyorum çünkü sarı bir saç istiyorum ama boya çok yapay duruyor o yüzden o kadar yapaylığa kendimi daha hazır hissetmiyorum saçlarım açık kahve ben sarı ile kahve arası doğal bi renk istiyorum bunun da iyi sonuç alabileceğim özel günleri var mı yoksa boya günü mü yapmalıyım aslında direk papatya suyu ile yapacaktım ama hava malum güneş yok kurutma makinesi ile yapmayı düşünüyorum sizce işe yararmı onuda öğrenebilir miyim kusura bakmayın bu ilk deneyimim olucak yardımcı olursanız çok sevinirim :5::5:

Bugün saçımı boyadım. Çok nadir kuaföre giderim, genelde kendim boyarım. Hiç bu kadar güzel olmamıştı, rengi böyle tam tutmamıştı. Aycangül harikasın gerçekten. Çok teşekkür ediyorum. Sana başarılar diliyorum... :)

Ben de boyadım saçlarımı dün, süper oldular :) Çok teşekkürler Aycangül :)

Maya maskesini de yüzüme yapaydım iyiydi aslında.. Unutmuşum :(

Ben de boyadım saçlarımı dün, süper oldular :) Çok teşekkürler Aycangül :)

Maya maskesini de yüzüme yapaydım iyiydi aslında.. Unutmuşum :(
ayy afferin bana haa:27:aycangul ne dediyse yaptim.kesin dedi kestim.yaglayin dedi yagladim.hadi bakalimmaya dedi sutle karistirip mayaladim boyamak icin uygun dedi Allahim ben hic boyamazdim hizimi alamayip onuda yaptim ayni anda yuzumede hazir siyah bi maske yaptim:27::9: gorulmeye degerdi.halime sasiyorum :46: TESEKKURLER AYCANGUL umarim cok cok rahat verirsin tum sinavlarini:34::16:

ayy afferin bana haa:27:aycangul ne dediyse yaptim.kesin dedi kestim.yaglayin dedi yagladim.hadi bakalimmaya dedi sutle karistirip mayaladim boyamak icin uygun dedi Allahim ben hic boyamazdim hizimi alamayip onuda yaptim ayni anda yuzumede hazir siyah bi maske yaptim:27::9: gorulmeye degerdi.halime sasiyorum :46: TESEKKURLER AYCANGUL umarim cok cok rahat verirsin tum sinavlarini:34::16:

Ya ben de kaçırmıyordum ne güzel, dün dalgınlığıma geldi.. Snjff

Ya ben de kaçırmıyordum ne güzel, dün dalgınlığıma geldi.. Snjff
hala yapabilirsin ama.cilt tirnak bakimina uygun diyor.ben buralarda kil bulamadigim icin ginseng li hazir bi maske kullandim.zaten besleyici diyordu eminim ici mineral doludur:9:ee mayaninda icinde birsuru mineral vardir.galiba soda uygulamakta cok iyi olurdu.
bir de tuylerden kurtulsaydik hayirlisiyla:27:

Back