- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
arkadaşlar ilk sayfaya boya günü olduğunu yazmayı unutmuşum, hemn ekledim..
çok yoğunum mesajlarınıza cevap veremiyorum,kusura bakmayın lütfen
Süppersin, çok teşekkürler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ilk sayfaya boya günü olduğunu yazmayı unutmuşum, hemn ekledim..
çok yoğunum mesajlarınıza cevap veremiyorum,kusura bakmayın lütfen
Süppersin, çok teşekkürler :)
duygu, sen de maya maskesi yapıyordun, yaş maya, süt, bal demiştin sanırım, bu karışımın da yıkadıktan sonra kokusu kalıyor mu?
cuma?Cuma günüüüüüü?
ayy afferin bana haaaycangul ne dediyse yaptim.kesin dedi kestim.yaglayin dedi yagladim.hadi bakalimmaya dedi sutle karistirip mayaladim boyamak icin uygun dedi Allahim ben hic boyamazdim hizimi alamayip onuda yaptim ayni anda yuzumede hazir siyah bi maske yaptim gorulmeye degerdi.halime sasiyorum TESEKKURLER AYCANGUL umarim cok cok rahat verirsin tum sinavlariniBen de boyadım saçlarımı dün, süper oldular :) Çok teşekkürler Aycangül :)
Maya maskesini de yüzüme yapaydım iyiydi aslında.. Unutmuşum
ayy afferin bana haaaycangul ne dediyse yaptim.kesin dedi kestim.yaglayin dedi yagladim.hadi bakalimmaya dedi sutle karistirip mayaladim boyamak icin uygun dedi Allahim ben hic boyamazdim hizimi alamayip onuda yaptim ayni anda yuzumede hazir siyah bi maske yaptim gorulmeye degerdi.halime sasiyorum TESEKKURLER AYCANGUL umarim cok cok rahat verirsin tum sinavlarini
sinameki yapılır mı ki bugün
hala yapabilirsin ama.cilt tirnak bakimina uygun diyor.ben buralarda kil bulamadigim icin ginseng li hazir bi maske kullandim.zaten besleyici diyordu eminim ici mineral doluduree mayaninda icinde birsuru mineral vardir.galiba soda uygulamakta cok iyi olurdu.Ya ben de kaçırmıyordum ne güzel, dün dalgınlığıma geldi.. Snjff