Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangül allah razı olsunnnn çok teşekkür ederimmm
Bende sinamekili saç bakımımı yaptım az önce 12-1 gibi de durular miss gibi saçlarımlan uyurum artık

selam bende aycangül sayesinde bakım hyapmaya karar verdim. bugün kayısı yağını uyguladım. mümkün olduğunca takip etmeye çalışacsğım

aycangül yazım hatasımı oldu acaba? senin saatler hiç çakışmazdı, hatta iki ayrı burç arasında 3-5 saat boşluk olurdu da...

İYİ Kİ DOĞDUN AYCANGÜLÜM

tüm sevdiklerinle iyi yaşa, sağlıklı mutlu yaşa,huzurlu yaşa...bütün güzelliklerin seninle olması dileğiyle

İYİ Kİ DOĞDUN AYCANGÜLÜM

tüm sevdiklerinle iyi yaşa, sağlıklı mutlu yaşa,huzurlu yaşa...bütün güzelliklerin seninle olması dileğiyle

aycangülün doğum günümü bugün.............

Eki Görüntüle 365622 AYCANGÜLÜM
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

Son düzenleme:
yeni yasin hayrli kutlu mtlu gelsin...her isin kolaylassin insaallah

Aycangül'cümm
Doğum günün kutlu olsun, umarım çok güzel bir sene geçirir ve istediğin her şeye sahip olursun.
Hadi bir dilek tut ..

İYİ Kİ DOĞDUN AYCANGÜLÜM

yeni yasin hayrli kutlu mtlu gelsin...her isin kolaylassin insaallah

Doğum günün kutlu olsun Aycangülll :) Nice senelere :)

Aycangül'cümm
Doğum günün kutlu olsun, umarım çok güzel bir sene geçirir ve istediğin her şeye sahip olursun.
Hadi bir dilek tut ..

Eki Görüntüle 365824

dileklerimi tuttum,mumlarımı üfledim sıra pastada
ellerinize, kollarınıza, parmaklarınıza sağlık
nasıl güzel bir süpriz oldu anlatam :)
çok dugulandırdınız; çok çok çok mutlu ettiniz..sizi çok seviyorum ben

Aycangülüüüüm,doğum günün kutlu olsun.Umarım nice seneleri sevdiklerinle birlikte sağlık,huzur,mutluluk içinde geçirirsin Anneciğin iyi ki senin gibi bir melek doğurmuş İyi ki varsın,iyi ki doğmuşsun,iyi ki bizimlesin... Seni Seviyoruz...

Aycangül'üüümmm Ayperiiiimm nice güzel ve mutlu seneler gör inş.. Dualarım her zaman seninleee

İnsanlara yardım etme tutkusunu senin kadar doruklarda yaşayan başka bir insan tanımıyorum ben Aycangül..
Herşey gönlünce olsun.. İnan sana minnettar olan okadar çok insan var ki , Allah senden razı olsun, dilediğin herşey gönlünce olsun..
İyiki doğdun Ay hatunu'm :)
kk ile nice senelereee

bu kadar yoğunluğunun içinde seni gülümsetebildiysek asıl ne mutlu bize,iyi ki varsın

gülümsetmek ne kelime! hissettiklerimin tarifi yok! her mesaj ayrı güzellikte, nasıl teşekkür edeceğimi şaşırdım..hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…