Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 Mart 2012, saat 08:23’den 13 Mart 2012 saat 19:28e kadar Ay Akrep burcunda küçülecek;
...................
13 Mart 2012, saat 09:52’den 15 Mart 2012 saat 08:34’e kadar Ay Yay burcunda küçülecek;
.........................
aycangül yazım hatasımı oldu acaba? senin saatler hiç çakışmazdı, hatta iki ayrı burç arasında 3-5 saat boşluk olurdu da...
İYİ Kİ DOĞDUN AYCANGÜLÜM
tüm sevdiklerinle iyi yaşa, sağlıklı mutlu yaşa,huzurlu yaşa...bütün güzelliklerin seninle olması dileğiyle
yeni yasin hayrli kutlu mtlu gelsin...her isin kolaylassin insaallahaycangülün doğum günümü bugün.............
Eki Görüntüle 365622 AYCANGÜLÜM
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!
İYİ Kİ DOĞDUN AYCANGÜLÜM
tüm sevdiklerinle iyi yaşa, sağlıklı mutlu yaşa,huzurlu yaşa...bütün güzelliklerin seninle olması dileğiyle
aycangülün doğum günümü bugün.............
Eki Görüntüle 365622 AYCANGÜLÜM
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!
yeni yasin hayrli kutlu mtlu gelsin...her isin kolaylassin insaallah
Doğum günün kutlu olsun Aycangülll :) Nice senelere :)
Aycangül'cümm
Doğum günün kutlu olsun, umarım çok güzel bir sene geçirir ve istediğin her şeye sahip olursun.
Hadi bir dilek tut ..
Eki Görüntüle 365824
dileklerimi tuttum,mumlarımı üfledim sıra pastada
ellerinize, kollarınıza, parmaklarınıza sağlık
nasıl güzel bir süpriz oldu anlatam :)
çok dugulandırdınız; çok çok çok mutlu ettiniz..sizi çok seviyorum ben