• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangül allah razı olsunnnn çok teşekkür ederimmm :29:
Bende sinamekili saç bakımımı yaptım az önce 12-1 gibi de durular miss gibi saçlarımlan uyurum artık:10:

selam bende aycangül sayesinde bakım hyapmaya karar verdim. bugün kayısı yağını uyguladım. mümkün olduğunca takip etmeye çalışacsğım

11 Mart 2012, saat 08:23’den 13 Mart 2012 saat 19:28e kadar Ay Akrep burcunda küçülecek;
...................

13 Mart 2012, saat 09:52’den 15 Mart 2012 saat 08:34’e kadar Ay Yay burcunda küçülecek;
.........................

aycangül yazım hatasımı oldu acaba? senin saatler hiç çakışmazdı, hatta iki ayrı burç arasında 3-5 saat boşluk olurdu da...

aycangül yazım hatasımı oldu acaba? senin saatler hiç çakışmazdı, hatta iki ayrı burç arasında 3-5 saat boşluk olurdu da...

teşekkür ederim canım düzettim..hata saatte değil tarihte olmuş.

İYİ Kİ DOĞDUN AYCANGÜLÜM :16::16::16:

tüm sevdiklerinle iyi yaşa, sağlıklı mutlu yaşa,huzurlu yaşa...bütün güzelliklerin seninle olması dileğiyle :71::71::71:

tüm sevdiklerinle iyi yaşa, sağlıklı mutlu yaşa,huzurlu yaşa...bütün güzelliklerin seninle olması dileğiyle :71::71::71:

aycangülün doğum günümü bugün.............:62::62::62::62:

Eki Görüntüle 365622 AYCANGÜLÜM:54::54::54:
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!
:54::54::54::54:

Son düzenleme:

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!
yeni yasin hayrli kutlu mtlu gelsin...her isin kolaylassin insaallah:34::16:

Doğum günün kutlu olsun Aycangülll :) Nice senelere :)

Aycangül'cümm :16:
Doğum günün kutlu olsun, umarım çok güzel bir sene geçirir ve istediğin her şeye sahip olursun.
Hadi bir dilek tut ..

$czc.jpg

yeni yasin hayrli kutlu mtlu gelsin...her isin kolaylassin insaallah:34::16:

Doğum günün kutlu olsun Aycangülll :) Nice senelere :)

Aycangül'cümm :16:
Doğum günün kutlu olsun, umarım çok güzel bir sene geçirir ve istediğin her şeye sahip olursun.
Hadi bir dilek tut ..

Eki Görüntüle 365824

dileklerimi tuttum,mumlarımı üfledim :emir_bebek: sıra pastada :56:
ellerinize, kollarınıza, parmaklarınıza sağlık:54:
nasıl güzel bir süpriz oldu anlatam :)
çok dugulandırdınız; çok çok çok mutlu ettiniz..sizi çok seviyorum ben :70:

Aycangülüüüüm,doğum günün kutlu olsun.Umarım nice seneleri sevdiklerinle birlikte sağlık,huzur,mutluluk içinde geçirirsin:54: Anneciğin iyi ki senin gibi bir melek doğurmuş :71: İyi ki varsın,iyi ki doğmuşsun,iyi ki bizimlesin... Seni Seviyoruz...

Aycangül'üüümmm Ayperiiiimm nice güzel ve mutlu seneler gör inş.. Dualarım her zaman seninleee:16::71:

Allah ne muradın varsa versin. doğum günün kutlu olsun

İnsanlara yardım etme tutkusunu senin kadar doruklarda yaşayan başka bir insan tanımıyorum ben Aycangül..
Herşey gönlünce olsun.. İnan sana minnettar olan okadar çok insan var ki , Allah senden razı olsun, dilediğin herşey gönlünce olsun..
İyiki doğdun Ay hatunu'm :)
kk ile nice senelereee
:kkk: :24: :29:

dileklerimi tuttum,mumlarımı üfledim :emir_bebek: sıra pastada :56:
ellerinize, kollarınıza, parmaklarınıza sağlık:54:
nasıl güzel bir süpriz oldu anlatam :)
çok dugulandırdınız; çok çok çok mutlu ettiniz..sizi çok seviyorum ben :70:

bu kadar yoğunluğunun içinde seni gülümsetebildiysek asıl ne mutlu bize,iyi ki varsın :54:

gülümsetmek ne kelime! hissettiklerimin tarifi yok! her mesaj ayrı güzellikte, nasıl teşekkür edeceğimi şaşırdım..hepinizi çok seviyorum:70:

Back