yok yahu kıl tüy yapmıyor bende ilk defa sendde duydum:)
bal şekerli ya o açıdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yahu kıl tüy yapmıyor bende ilk defa sendde duydum:)
Kadınlar Günümz kutlu olsun, çabuk uzayan güzel sırım gibi Rapunzel saçlarımız olsun...
Aa evet. 8 mart.
Konuya dönelim. 3 ay boyunca her ay 4 cm uzatmam gerek. bişy soracaktım; uygun olmayan günlerde yapılan bakımın herhangi bi tersliği vs. varmıdır.
Aycangülün ilk sayfada yazdıklarından anladığım kadarıyla, daha az fayda görürsün sanırım. Mesela yağ günlerinde yüzüne veya saçına yağ sürdüğünde yağın kısa zaman sonra emildiğini fark etmiştim. Olsa olsa yağ çok emilmez, şampuanla akıtılınca da pek yararı olmaz. Biraz verimsiz olur yani ama saçına zarar vermez herhalde.
acaba saç kestirmek için yarın uygun bi tarihmi yada pazar günü?????:18:
ilk sayfaya bakmadın mı ki acaba?
9 uyla 11 i arası saç kesimine uygun değil demiş, gözünden kaçmış olsa gerek
bir dahaki kesim zamanına 15 gün kadar olsa gerek en azından çünkü yeni geçti kesim günleri
Sağol canım. sen hiç farkettinmi böyle bi durum saç bakımında uzama konusunda vs..
benim icin de yikamak hic problem olmuyor belkide bu gunlerin etkisi.ayrica 3 gundur sac diplerimde hafif kasintilar oluyor.uzuyorlar mi ne:)))Ben yağ bakımı günlerinde cildin ve saçın yağları emdiğini farkettim, saç uzamasına da daha fazla etki eder tabi. uzun zamandır bu günlere denk getirmeye çalışıyorum. Önceden bilmiyordum böyle tarihler olduğunu yine fayda görüyordum ama bu kadar değil. Bir de yıkaması zor oluyordu
İlk sayfayı takip edersen, etkili günlerde bakım yapmış olursun. :)arkadaslar ben yeni uye oldum konustugunuz konuyu merak etim nasil bir tarih bu nasil oluyor...