Bu forumda bakımla ilgili o kadar çok şey öğrendim ki
ilk önce sinameke harika bir kür
ondan sonra ben ballı tarçınlı maske yapıyorum kızlar şiddetle tavsiye ederim
çok yogun saatler çalışıyorum ama bakımdan asla ödün vermem :) son olarakta karbonatla ter kokusunu yok etmeyi öğrendim tavsiye edermm [SUB][/SUB]
Hiiii ter kokusunu yokettim dedinnnnnnnn :) Tarifi istiyorummmm :)
arkadaşlar merhaba , bu sayfayı yeni keşfettim ...saçımı kestirmeyi düşünüyorum , kesim için en yakın tarih nedir acaba ? bir süredir kesimden modelden memnun değilim , bir de böyle denemeli ..şimdiden teşekkürler
Bugün saçlarımı boyattııım,sonunda boyattııııımBu forumda bakımla ilgili o kadar çok şey öğrendim ki
çok yogun saatler çalışıyorum ama bakımdan asla ödün vermem :) son olarakta karbonatla ter kokusunu yok etmeyi öğrendim tavsiye edermm [SUB][/SUB]
hastalara bile terkur kursept veriyorduk oysa:)Bir kaç hafta önce öğrendim canım
ben doktorum ve durmadan hastanede koşuşturmaca halinde olunca
ister istemez terliyorsun artık rollon yetiştremiyordum :)
karbonattt harika bir çözüm duştan snra parmak uçlarını hafif ıslatıp
koltuk altlarına fazla olmucak miktarda sürüyorsun başka birşey kullanmıyorsun
Bir kaç hafta önce öğrendim canım
ben doktorum ve durmadan hastanede koşuşturmaca halinde olunca
ister istemez terliyorsun artık rollon yetiştremiyordum :)
karbonattt harika bir çözüm duştan snra parmak uçlarını hafif ıslatıp
koltuk altlarına fazla olmucak miktarda sürüyorsun başka birşey kullanmıyorsun
İlk sayfayı takip edebilirsin.arkadaşlar merhaba , bu sayfayı yeni keşfettim ...saçımı kestirmeyi düşünüyorum , kesim için en yakın tarih nedir acaba ? bir süredir kesimden modelden memnun değilim , bir de böyle denemeli ..şimdiden teşekkürler
Sinameki kürünü yapmayalı nerdeyse 2 ay olacak. Eşim, hala saçların ilaç gibi kokuyor diyor. O yüzden artık yapmıyorum.Sinameki kürünü ben geçen sene yaptım,o ampul var ya o ampul çok kokuyo,ben kendim rahatsız olmayı geçtim,kuaföre her gittiğimde ordaki çocuk abla ya yine mi bakım yaptın sen diyodu,saçımdan günlerce çıkmıyordu koku.Geçen gün yine konusu oldu,tekrar başlarsan annem beni evden kovacak gibi Eczacıya bile yasak koydu sakın bemiks almaya gelirse vermeyin diye Nasıl kaldıysa artık o koku saçımda:)Şimdi başka bakımlara bakıcam.Bana sinameki yasak:)
kızlar tarçın bal maskesi şöyle birşey
3 tatlı kaşığı balın içine 1 tatlı kaşıgı balı karıştırıyorsunuz
yüzünüze sürüyorsunuz 40 dakikaya yakın bekledikten sonra yıkıyorsunuz
bu yaptıgınız karışım 3 hafta falan gidiyor
haftada 1 kere yapılıyor ve bir kaç yapmadan sonra farkı görüceksiniz sivilceler yokkk oluyor vee cilt yumusacık oluyor
tarçın oldugu için yıkadıktan sonra cilt kızarıyor ama 1 saat sonra geçiyor
yıkadıktan sonra nemlendiriciyide sürün ohh miss:)
Kil maskemi bugun ihmal etmeyeyim bari :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?