• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

l

05 Mart 2012, saat 02:17’den 07 Mart 2012 saat 02:27’ye kadar Ay Aslan burcunda büyüyecek;
saç bakımı için en uygun günlerden :)
saç kesimi için uygun!!!
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..

aaaa saç kesimi için uygun değildi bu kısımda düzenleme mi olmuş benmi yanlış hatırlıyorum o zaman kırıkları aldırmanın vakti geldi ama kuaföre değil kendim kescem kuaför bütün saçlarımı kesiyor :47:
teşekkürler aycangül sana minnettarız :16:

of ya kafam deneme tahtsina donduu kendi kendimin kobayi oldum :))))))) yaglar maglar bitti simdik bide burcuna ayina goremi uzamicak bu saclarrrrrrrrrrrrr

Ohh Salı günü zaten bakım günümdü sevindim uygun günlere denk gelmesine :)))

yehuu sonunda, saçlarımın uçlarını kırpıp 3lü ampüllerimle yağlı bakımlara başlayabilirim.
arayı çok uzattım,saçlarıma özür bakımı olsun :1:

ya herkes sali demis bugun olmaz mi ben yaptim bile:27:hemde sacimida kestim yarin bidaha mikesicem:37::27:

Saçları boyayalım mı Salı günü peki, olur mu ki :)

off benimde dipler iyice çıktı geçen sefer kaçırmıştım kaç zamandır boya elimde bekliyorum gelmek bilmiyor boya günü.

Niye herkes salı diyor yaa, bişey mi kaçırdım? bugün de bakım günü, kesim günü demiş aycangül.

aycangül öncelikle burda bilgilerini paylastigin icin tsk ederim sen uzun sürederen beri bu günlere göre sacina bakim yapiyorsun sanirim fark etti.....ne derecede faydasini gördün ?? Birde bugün sac kesim günüymüs maalesef kestiremiycem bugün tüm kuaförler kapali
acaba anneme biraz uclarindanmi kestirsem kökleri güclensin diye :44: Bu ay icerisinde baska sac kesme günü varmiydi ???

off benimde dipler iyice çıktı geçen sefer kaçırmıştım kaç zamandır boya elimde bekliyorum gelmek bilmiyor boya günü.

Niye herkes salı diyor yaa, bişey mi kaçırdım? bugün de bakım günü, kesim günü demiş aycangül.

Valla ben dün duş alınca bugün saçlar temiz, kirlensin diye 2. günü bekliyorum :) Sanırım herkes aynı modda :)

Allahtan saçları kendi açık kumral rengine çevirmiştim de şu anda beyazlarım sırıtmıyor.. Yoksa koyu kahveyle zor olurdu çok zooooor :)

Turplu suya başladım ,1 hafta falan oldu, 3 günde 1 yaparak.. bakım günlerine denk geldi hepside.. omzuma değmeyen saçlarım bakalım ne olacak . .

arkadaşlar ilk sayfaya boya günü olduğunu yazmayı unutmuşum, hemn ekledim..
çok yoğunum mesajlarınıza cevap veremiyorum,kusura bakmayın lütfen :(

maya maskesi ne oluyor hep duyuyorum nasıl yapıldığını bilmiyorum :S

1 paket kuru mayayı 1 çay bardağı ılık sütle eritiyorum. Kokuyu biraz bastırsın diye birkaç damla menekşe yağı damlatıyorum. Fısfıslı şişeye koyup önce saç diplerime sonra da tüm saçıma sürüyorum. Poşet geçirip bere takarak 2 saat bekletiyorum. Çok güzel oluyor. Tavsiye ederim. Fakat daha sonra 3-4 yıkama sonrasında bile koku geçmiyor. O kokuya rağmen etkisi güzel olduğu için devam ediyorum.

arkadaşlar ilk sayfaya boya günü olduğunu yazmayı unutmuşum, hemn ekledim..
çok yoğunum mesajlarınıza cevap veremiyorum,kusura bakmayın lütfen :(

Aycangül ne kusuru... Verdiğin emekler için teşekkür ederiz.

Kızlar yarın maya maskesi yerine turplu su yapsam nasıl olur sizce?

Back