ben düzenli yapmanın bir etkisini görmedim açıkçası.kış boyunca her çarşamba ve pazar bakım yaptım.iki elim kanda olsa yaptım resmen.hatta çarşamba günleri 17:30,pazar günleri 12:30 da yaptım..saatine kadar düzenliydi anlayacağın.ama hiççç işe yaramadı.
üstüne çekilmiş fotomu koydum görmüşsündür belki.15 haziran gibi çekilmişti o foto.
şu an saçlarım hızla düzeliyor.sadece bakım günlerinde yapıyorum.birde eğer iki bakım günü arasında uzun zaman varsa yada içimden bişey deneek gelirse yapıyorum.
mesela bugün salatalık rendeleyip suyunu saçıma sürdüm banyodan 1 saat falan önce..:roflol:
16 haziranda saçımı kestirmiştim.geçen hafta föne gittiğimde kuaför bile "neydi o saçlarının hali,iyi toparladın" dedi.
bu arada bu süre içinde düzleştirici hiç kullanmadım ama 7-8 kez fön çektirmişimdir.
bazı bakmların sık yapılmaması lazım ama mesela sinameki yapıorum bn onn düzennden çıkamam ama zencefili fln o tarihlerde yapabllirim
bende bu kış sinamekiyi yapmıştım.şimdide yapıyorum arada..
ben düzenli yapmanın bir etkisini görmedim açıkçası.kış boyunca her çarşamba ve pazar bakım yaptım.iki elim kanda olsa yaptım resmen.hatta çarşamba günleri 17:30,pazar günleri 12:30 da yaptım..saatine kadar düzenliydi anlayacağın.ama hiççç işe yaramadı.
üstüne çekilmiş fotomu koydum görmüşsündür belki.15 haziran gibi çekilmişti o foto.
şu an saçlarım hızla düzeliyor.sadece bakım günlerinde yapıyorum.birde eğer iki bakım günü arasında uzun zaman varsa yada içimden bişey deneek gelirse yapıyorum.
mesela bugün salatalık rendeleyip suyunu saçıma sürdüm banyodan 1 saat falan önce..:roflol:
16 haziranda saçımı kestirmiştim.geçen hafta föne gittiğimde kuaför bile "neydi o saçlarının hali,iyi toparladın" dedi.
bu arada bu süre içinde düzleştirici hiç kullanmadım ama 7-8 kez fön çektirmişimdir.
ayrıca saçlarım ayda 1 cm uzar benim.bu aralar daha hızlı uzuyor.iki haftada 1 cm ye yaklaştı diyebilirim.son bakım günlerini kaçırmasaydım daha iyi olabilirdi.misafirimiz vardı malesef yapamadım.
uzama konusunda da şöyle bir bilgi vermek isterim yeri gelmişken.şu an alçalan ay enerjisi sözkonusu.o yüzden kış aylarına göre daha az uzama sağlanır bakımlardan.21 ralıktan sonra ki 6 ay uzama aynı bakımlara rağmen daha fazla olacaktır.çünkü yükselen ay enerjisi büyüyen ay fazının etkisini neredeyse ikiye katlayacaktır.
tarihlere baktım en etkilileri 9-10-11-12 ağustos dimi aycangül? çünkü çok fazla tarih var ve hepisinde bakım yapamam..bakım yapıcak çok malzemem yok..akannehir sadece sinemaki bi de sarımsaklı şampuan bakımı yapcemsempatiksalakcinni
Bende artık sadece bakım günlerinde yapıcam kuaför dedi saçın zaten
belinde daha yapıpda dip boyanı hep getrtme cebıne yazık dedi kafamçokkarıştı
Ama uçları çok iyi hiç kırığın yok dedi ii bakmşsın dedi bende aycan gül abla saolsun dedim
saçların tarihlerle mi alakası var? :)
aycangül ablacım cilt için ne zmn ? bişiler yapasm varda ona göre yapiim
canım 9-10 ağustos aslan burcunda olacak ay.yalnız 9'u küçülen ay fazında.kestirmemekte fayda var.10 ağustos yeniay fazı.(bu arada yeni kesim tarihleri buldum kızlar,müjde :)
11-12 ağustosta ay başak burcunda..yani yapacağımız bakımlar saç köklerini etkili bir biçimde besleyecektir.bu da ileriki günlerde uzamaya etki edecektir tabi..
bir de sarmısaklı şampuan bakımı derken ne kastettin anlayamadım.bu günlerde yıkayacak mısın yani.. eğer öyleyse sana tavsiyem bu 4 günün iki gününü yağ bakımıyla değerlendir.diğer iki günü ise yağsız bakımlarla.hani şu zencefil,ısırgan çaylarını kullanıyor ya arkadaşlar,o tarz birşey..yine de tercih senin opuyorumnanaktan
aa bak,yada benim gbi hıyar suyu sür :)))
bana salak muamelesi yapabilirsiniz hiç öenmli değil lülülülülülü ama aycangülcüm şekerim benim kafam karıştı şu ilk sayfaya eklediğin tarihlerde 3 ünden itibaren saç bakımı için uygun görünüyo...elimden gelse hepsinde yaparım çünkü çıldırmış vaziyetteyim saç bakımı konusunda biliyosun :roflol: ama bu bakım günlerinin herbirinde yapmak malum saç yorar diye biliyoruz..en en ennn etkilisi hangisidir..ya da şöyle diyebilirmiyiz..3-4 ağu. demişsin mesela sadece 4 ünde yapalım,11-12 demişsin sadece 11 inde yapalım o zamanda olurmu??kısacası maksimum faydayı hangi zamanlarda alırız..defalarca açıkladın belki ama kafam karıştı yaaaaa bilmiyorumkismile
bu akşam yapmaya ne dersin
niye daha mı etkili bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?