Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

bazı bakmların sık yapılmaması lazım ama mesela sinameki yapıorum bn onn düzennden çıkamam ama zencefili fln o tarihlerde yapabllirim

açıkçası ben üşengeç biriyim ve çalıştığım için çok vaktim olmuyor,böylesi işime geldi yani sadece bakım günlerinde bakım yapmak kaydirigubbakcemile3 daha çok yeni başladığım için işe yaradımı farkedemedim..ama ağustos 4-5 inden sonraki tarihlere dikkat edicim bu sefer fark çıkar ortaya sanırım a.s ama kesim gününde kestirmek ciddi anlamda farketti arkadaşlar alkisalkisalkis

tarihlere baktım en etkilileri 9-10-11-12 ağustos dimi aycangül? çünkü çok fazla tarih var ve hepisinde bakım yapamam..bakım yapıcak çok malzemem yok..akannehir sadece sinemaki bi de sarımsaklı şampuan bakımı yapcemsempatiksalakcinni

Bende artık sadece bakım günlerinde yapıcam kuaför dedi saçın zaten
belinde daha yapıpda dip boyanı hep getrtme cebıne yazık dedi kafamçokkarıştı
Ama uçları çok iyi hiç kırığın yok dedi ii bakmşsın dedi bende aycan gül abla saolsun dedim

canım 9-10 ağustos aslan burcunda olacak ay.yalnız 9'u küçülen ay fazında.kestirmemekte fayda var.10 ağustos yeniay fazı.(bu arada yeni kesim tarihleri buldum kızlar,müjde :)
11-12 ağustosta ay başak burcunda..yani yapacağımız bakımlar saç köklerini etkili bir biçimde besleyecektir.bu da ileriki günlerde uzamaya etki edecektir tabi..

bir de sarmısaklı şampuan bakımı derken ne kastettin anlayamadım.bu günlerde yıkayacak mısın yani.. eğer öyleyse sana tavsiyem bu 4 günün iki gününü yağ bakımıyla değerlendir.diğer iki günü ise yağsız bakımlarla.hani şu zencefil,ısırgan çaylarını kullanıyor ya arkadaşlar,o tarz birşey..yine de tercih senin opuyorumnanaktan

aa bak,yada benim gbi hıyar suyu sür :)))

ablan sevsin seni :1hug:
doğru demiş..

hmm anladım..kırık yok pek gliserin sayesinde sarımsaklı şampuan derken şampuanın içine sarımsak karıştırıp yıkıcam saçlarımı..aklinialirimsmile.fayda görenler pek çoksempatiksalakcinni bi sinemakiyi biliyorum ben yağlı bakımda...:sm_confused: ısırgan otu alayım bari bi de onu deneyeyim...vereliniortak valla hıyar suyu bana yarar mı bilemeycem ama yapcemsempatiksalakcinni

bana salak muamelesi yapabilirsiniz hiç öenmli değil lülülülülülü ama aycangülcüm şekerim benim kafam karıştı şu ilk sayfaya eklediğin tarihlerde 3 ünden itibaren saç bakımı için uygun görünüyo...elimden gelse hepsinde yaparım çünkü çıldırmış vaziyetteyim saç bakımı konusunda biliyosun :roflol: ama bu bakım günlerinin herbirinde yapmak malum saç yorar diye biliyoruz..en en ennn etkilisi hangisidir..ya da şöyle diyebilirmiyiz..3-4 ağu. demişsin mesela sadece 4 ünde yapalım,11-12 demişsin sadece 11 inde yapalım o zamanda olurmu??kısacası maksimum faydayı hangi zamanlarda alırız..defalarca açıkladın belki ama kafam karıştı yaaaaa bilmiyorumkismile

bu şekilde yapabilirsin.evet üst üste yapmaktansa aralıklı yapmak daha iyi aslında ama tarihler uymuyor.(ama ben yaptım daha önce üstüste) buna da çözüm bulucam,merak etme :)
aslan burcunun dışında başka günlerde olmalı diye düşünüyorum.her gece kafa yoruyorum bu konuya.sanki bişeylerde buldum gibi..(özellikle uzatma konusunda) dün geceden itibaren denemeye başladım.sonuç tahmin ettiğim gibi olursa mutlaka paylaşıcam.şimdi kafa karıştırmak istemiyorum.

((( ama vakit kaybetmek istemeyen ve bende denemek istiyorum diyen olursa seve seve özelden atabilirim kendi denediğim tarihleri.yalnız baştanda söylüyorum,inandığım için bu tarihlere deniyorum.ancak sonuç ne olur bilemiyorum.adı üstünde deniyorum)))

Son düzenleme:
niye daha mı etkili bilmiyorumkismile

nasılll yaniiii bugün saç bakımı yapılabilir mi aycangülllll çok önemli cvp ver lütfennnn :Saruboceq: yakında öyle büyüyeceksinki :smiley-cool: tükkan açacaksın kapında kuyruk olucak herkes ama sen sadece bizle konuşucaksınnnn :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…