Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
almanı diliyorum canım..benimde şimdi yağ var saçımda.banyo yapacaktım.birşeyler süreyim bari dedim..kantaron yağı ve soya yaına sinameki katıp sürdüm saçıma :)) evde birsürü yağ var.gözümü kapatıp seçiyorum :)
şişeleri boşalsında kendi yaptığım doğal yağları koyayım içine :))
ama ıspartada salı günleri kuaförler kapalı oluyodu unutmuşumumarım nöbetçi bi kaför bulabilirim eyvahedigeldismile
kızlar saçıma sürdüm sinamekiyi dua ediom hepimizin sacları uzasın diye :Saruboceq::Saruboceq:
Dün burada okumuştum saç bakımı için bugün uygun diye.
Hadi sinamekili bakım yapayım dedim. Saçlarım o kadar çok döküldüki pişman oldum.
Bir kez daha anladımki yağlı bakımlar bana yaramıyor.:1no2:
Zaten dökülme var yağ sürünce daha çok dökülüyor.:umursamaz:
13-14 temmuz uygun günler diye gittim kestirdim, o kadar söyledim sadece 1 cm al her yerden, kirik yok ama ben yinede aldirmak istiyorum hafif kuruluk var uclarda dedim..
eve gelip yikayinca daha iyi fark ettim, 2-3 cm kesmisss :gitme: (keserken islatip kestikleri icin anlayamadim islakken, eve gelip yikayip kurutunca ortaya cikti..)
¨fark edilir derecede kisaltmiss, ya benim emek emek ekstradan uzattigimi kuaör kestiiiiiklava:
mayali süt, biotin, multivitamin, B5 vitamini, B-combin, vitaminli sampuan.. bunxlarin hepsini uyguluyordum aylardir biraz fazladan uzasin diye onuda kuaför aldi götürdü, gelde cildirma yaaa![]()
üç ayı birden veremem ama tespit ettiklerimi vereyim hemen :)
saç bakımı için:
27-28 haziran
7-8 temmuz
13-14 temmuz (en önemlisi de bu)
15-16 temmuz
cilt bakımı için:
27-28 haziran
17-18 temmuz
24-25 temmuz
diş bakımı için:
7-8 temmuz
3-4 ağustos
bu günler dişlerinize bakım yaptırabilirsiniz
ama diş çekimi yada diş/çene ameliyatı gibi birşeyse kastettiğiniz özellikle bu tarihlerden kaçınmanız gerekir.ayrıca dolunaydan sonraki 14 gün içinde yaptırmanız daha iyi olur.kanama vs sorunu olmaz.çabuk iyileşir.
uçuk konusunda inanın bilgim yok.çıkmak üzereyken merhem sürüldüğünde önlenebiliyor.ama çıktıktan sonra geçmesini beklemekten başka çare yok..
tabi bu bilgiler benim amatörce yaptığım araştırmalarımın sonucudur.astroloji konusunda eğitim almış falan değilim.eğitim alan uzmanlara saygısızlık olsun istemem.kendim için araştırıyorum.siz sordukça sizlerlede paylaşıyorum.
bazen çok heyecanlanıp sizler sormadan da paylaşıyorum :kedi:
13-14 temmuz uygun günler diye gittim kestirdim, o kadar söyledim sadece 1 cm al her yerden, kirik yok ama ben yinede aldirmak istiyorum hafif kuruluk var uclarda dedim..
eve gelip yikayinca daha iyi fark ettim, 2-3 cm kesmisss :gitme: (keserken islatip kestikleri icin anlayamadim islakken, eve gelip yikayip kurutunca ortaya cikti..)
¨fark edilir derecede kisaltmiss, ya benim emek emek ekstradan uzattigimi kuaör kestiiiiiklava:
mayali süt, biotin, multivitamin, B5 vitamini, B-combin, vitaminli sampuan.. bunxlarin hepsini uyguluyordum aylardir biraz fazladan uzasin diye onuda kuaför aldi götürdü, gelde cildirma yaaa![]()