Kafayı çok mu taktık ne yaptık bilemedim
bu ata sözleri inaçlarımızı oluşturuyor,inaçlarımız da tecrübelerimizi :)
kızlar tarihleri bulamadım.kaçıncı sayfada?
bu ata sözleri inaçlarımızı oluşturuyor,inaçlarımız da tecrübelerimizi :)
merhaba Aycangül ve topiğin güzel bayanları
öncelikle emeğin için çok teşekkürler aycangül.şimdiye kadar birşey yazmasam da takipteyim sürekli.
saçlarım ince telli ve çok azburda öğrendiğim ve herkesin memnun kaldığı bakımları uyguluyorum ama malesef bir sonuç alamıyorum.saçlarım ne gürleşiyor ne parlıyor nede yumuşuyor.çok sağlıksız görünüyorlar.burda ki tarihlere de uyduğum halde neden böyle olduğunu anlayamadım.
bu mutsuzluk ve hayal kırıklığıyla dün makası elime aldım ve saçlarımı kestim.kötü görünen saçlarım iyice berbat oldular.kısacık ve yamuk
ağustosa kadar saç kesim için uygun tarih yoktu sanırım.ben saçlarımı gidip kuaföre düzelttirirsem saçlarım hiç mi uzamaz yoksa yavaş mı uzar?ağustosa kadar beklemelimiyim ne yapmalıyım?
Gel biz senle saç bakım kankası olalım, birbirimizi gaza getiririz
salon açalım AYSAR güzellik salonu :)
ay takvimine göre bakım yaparız.tatilimizde çok olur :))))
merhaba Aycangül ve topiğin güzel bayanları
öncelikle emeğin için çok teşekkürler aycangül.şimdiye kadar birşey yazmasam da takipteyim sürekli.
saçlarım ince telli ve çok azburda öğrendiğim ve herkesin memnun kaldığı bakımları uyguluyorum ama malesef bir sonuç alamıyorum.saçlarım ne gürleşiyor ne parlıyor nede yumuşuyor.çok sağlıksız görünüyorlar.burda ki tarihlere de uyduğum halde neden böyle olduğunu anlayamadım.
bu mutsuzluk ve hayal kırıklığıyla dün makası elime aldım ve saçlarımı kestim.kötü görünen saçlarım iyice berbat oldular.kısacık ve yamuk
ağustosa kadar saç kesim için uygun tarih yoktu sanırım.ben saçlarımı gidip kuaföre düzelttirirsem saçlarım hiç mi uzamaz yoksa yavaş mı uzar?ağustosa kadar beklemelimiyim ne yapmalıyım?
çok teşekkürler kızlar
4 nisana kadar sabredicem artık.şampuanıma sarımsak kattım zaten o şekilde kullanıyorum.sinemaki,anneanne formülü(muskatlı tarif),ılık zeytinyağı,demir hapı,vitamin ampulleri..
hepsini burdaki tarihlere uygun şekilde kullandım ama hiç olumlu bir gelişme olmadı.benim negatif yaklaşmamdan kaynaklanıyor belki de dediğiniz gibi..tibet i de araştırıcam.bir şey daha öğrendim sayenizdegelişmeleri yazarım yine.
Demir hapını doktor kontrolünde mi kullanıyorsun?çok teşekkürler kızlar
4 nisana kadar sabredicem artık.şampuanıma sarımsak kattım zaten o şekilde kullanıyorum.sinemaki,anneanne formülü(muskatlı tarif),ılık zeytinyağı,demir hapı,vitamin ampulleri..
hepsini burdaki tarihlere uygun şekilde kullandım ama hiç olumlu bir gelişme olmadı.benim negatif yaklaşmamdan kaynaklanıyor belki de dediğiniz gibi..tibet i de araştırıcam.bir şey daha öğrendim sayenizdegelişmeleri yazarım yine.
Demir hapını doktor kontrolünde mi kullanıyorsun?
aycangul ve canlarım
sureklı takp ettıgım bı sayfa burası
aycangulun affına sıgınarak:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/goz-m...mleri/426797-lacivert-eyeliner-tavsiyesi.html
konuma bakmanızı rıca edıyorum
bu konuyu cok kısı takıp edıyor
hepınızde bakımlı bayanlarsınız
bılen bırısı cıkma olasılıgı yuksek
canım baktım ama malesef hiç bilgim yok
kullanmadığım için hiç dikkatimi çekmiyor dışarıda da..
aycangul ve canlarım
sureklı takp ettıgım bı sayfa burası
aycangulun affına sıgınarak:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/goz-m...mleri/426797-lacivert-eyeliner-tavsiyesi.html
konuma bakmanızı rıca edıyorum
bu konuyu cok kısı takıp edıyor
hepınızde bakımlı bayanlarsınız
bılen bırısı cıkma olasılıgı yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?