Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

merhaba Aycangül ve topiğin güzel bayanları

öncelikle emeğin için çok teşekkürler aycangül.şimdiye kadar birşey yazmasam da takipteyim sürekli.
saçlarım ince telli ve çok azburda öğrendiğim ve herkesin memnun kaldığı bakımları uyguluyorum ama malesef bir sonuç alamıyorum.saçlarım ne gürleşiyor ne parlıyor nede yumuşuyor.çok sağlıksız görünüyorlar.burda ki tarihlere de uyduğum halde neden böyle olduğunu anlayamadım.
bu mutsuzluk ve hayal kırıklığıyla dün makası elime aldım ve saçlarımı kestim.kötü görünen saçlarım iyice berbat oldular.kısacık ve yamuk
ağustosa kadar saç kesim için uygun tarih yoktu sanırım.ben saçlarımı gidip kuaföre düzelttirirsem saçlarım hiç mi uzamaz yoksa yavaş mı uzar?ağustosa kadar beklemelimiyim ne yapmalıyım?

canım saçlarını gürleştirmek için sarımsak ve zeytinyağı deneyebilirsin... sarımsak yağı benim kaşlarımı gürleştirdi gerçekten. keşke saçlarını çok fazla kesmeseydin uçlarından azıcık alman yeterli olurdu kesim tarihi konusunda ise hiçbir fikrim yok aycangül gelince sana cevap verecektir. umutsuzluğa kapılma bende 2 ay bakım yaptım ve ancak bu ay sonuç alabildim...

neden böyle biliyor musun..bu kadar mutsuz olduğun için bu konuda..
her aynaya baktığında saçınla kötü konuştuğun için..
sarmısak konusuna katılıyorum,çok güzel saç çıkartıyor..hem kış aylarındayız,koku problemi olmaz.
şampuanına birazcıkta çamterebentin eklersen kokuyu daha da hafifletir.saçların kuru değilse tabi..
bunun dışında ağustosa kadar bekleme.ben sana tarih vereyim..4 nisanda kestirebilirsin.yeniaya çok yakın olduğu için bu ay ve geçen ayki kadar etkili olmayacaktır ama ağustosu beklemenden iyidir..
egzersiz yapmaya vaktin ve sağlığın müsaitse tibetin gençlik pınarını (tibetin beş ayini) yapmanı tavsiye ederim.saç köklerine oksijen ve dolayısıyla besin akışını sağlar.ki muhtemelen sorunun kaynağı bu.nette videolar bulabilirsin bu konuda.
şimdilik tavsiye edeceklerim bunlar canım.
hiç sorun etme artık..biz ne problemleri aştık burada :)

çok teşekkürler kızlar

4 nisana kadar sabredicem artık.şampuanıma sarımsak kattım zaten o şekilde kullanıyorum.sinemaki,anneanne formülü(muskatlı tarif),ılık zeytinyağı,demir hapı,vitamin ampulleri..
hepsini burdaki tarihlere uygun şekilde kullandım ama hiç olumlu bir gelişme olmadı.benim negatif yaklaşmamdan kaynaklanıyor belki de dediğiniz gibi..tibet i de araştırıcam.bir şey daha öğrendim sayenizdegelişmeleri yazarım yine.

bu arada tibet egzersizlerinden en etkili şekilde faydalanman için doğru nefes alman lazım..zaten bu konunun üzerinde durulmuştur tanıtımlarında.ve bence olayı çözen de işin bu nefes kısmı..

Demir hapını doktor kontrolünde mi kullanıyorsun?

Maalesef bende kullanmayı başaramadığım için eyelinerlere karşı biraz çekimserim Neyse ki bilen birileri çıkmış...

aycangül bisey sorucam ben pek bakim yapmiyorum saclarima sadece arada bir kur yapiyorum dus alirken o kolay geliyor :)) birde onun disinda ayda yilda bir önceden karisim yapmistim eczaneden aldigim zeytinyaginin icine deisik deisik yaglar koymustum onuda 6-7 ayda ancak bitirdim dusa girmeden 1-2 saat önce sürüyordum sacima sonrada dusa giriyordum.bunun disinda bisey yapmiyorum yani..evdede var deisik deisik yaglar cam terebenti kayisi yagi bugday yagi falan var ama kullanmiyorum öyle direk saca sürdügümdede sanki hic ise yaramiyormus gibi geliyor..cam terebentini biraz sampuanima koyup kullaniyorum..

evdeki mesela bu kayisi yagi saca iyi geliyormu bilmiyorum onu sürsem direk sacima bi yarari oluyormu bu tarihlere görede yapsam.. nasilsa hepsi yag diye öyle sacima sürüveriyorum iyimi yapiyorum kötümü bilmiyorum :)) mesela sen nasil bakim yapiyorsun? ne tavsiye edersiniz bana mesela ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…