Hangi kedi kız?
güle güle kullanın
ben şu kediye küsüm,söylersiniz..
saçlarımdan memnunum ya,sesim çıkmıyorşaka bir yana,topiğe bakıyorum sürekli ama pek yazmıyorum.hepimizin kadınlar gününü kutluyorum sabah girememiştim,yeni tarihler de gelmiş aycangüle teşekkürlerrr bu arada kılıçbalığıcım kutlama msjını okudum kesinlikle yazdıklarının her kelimesine katılıyorum canımcımmm
Hangi kedi kız?
Yeni tarihler için teşekküürler Aycangül'üm
son birkaç gündür benimde çok iştahım açık :26:
çikolata yıyorum dewamlı bu hıc ıyı deıl..sıkıldıkca kutuya sarılıorum!
Meğer bu kediymiş...Aycangülü ve bizi ihmal etme kedi, tüylerini yolarız
yiyorum öleyse warım!!
ben meyve yada galeta fln gbi şeylerle geçiştirmeye çalışıyorumyoksa verdiğim kiloları geri alcam
bu arada tarihlerimiz gelmiş eline emeğine sağlık aycangüll
Meğer bu kediymiş...Aycangülü ve bizi ihmal etme kedi, tüylerini yolarız
yolarız,yolalım hatta
Yok yazıktır bir şans daha verelim...
denenmiş denenmez yolalım
kizlar bende saclarimi bugün kestirdim günün özelliginden dolayi :))) yani nasil bi kuaför anlamadim simdilik memnunum, pek kisaltmadi cünkü cok kez söyledim sakin kisaltmayin fln diye..kesim 5 dk bile sürmedi nasil oturdugumla kalktigim bir oldu koltuga :)) ama deisiklik var sadece katlardan al demistim boyunu falan kisaltma demistim yine en alttanda kesti..ama öyle cok asiri bi kisalma yok en azindan sekli güzel oldu ya icim rahatladi biraz 1 seneye kadar kestirmiyordum ama kuaför cok kirik var aldirmazsan daha zor uzar 2 ayda bir gel dedi ama ben onu mantiken 4 aya cikardim kendi kendime :)) hatta belki 6 ayada cikabilir bilemicemya insallah bu kesimden sonra dahada cabuk uzar umutluyum...
kizlar bende saclarimi bugün kestirdim günün özelliginden dolayi :))) yani nasil bi kuaför anlamadim simdilik memnunum, pek kisaltmadi cünkü cok kez söyledim sakin kisaltmayin fln diye..kesim 5 dk bile sürmedi nasil oturdugumla kalktigim bir oldu koltuga :)) ama deisiklik var sadece katlardan al demistim boyunu falan kisaltma demistim yine en alttanda kesti..ama öyle cok asiri bi kisalma yok en azindan sekli güzel oldu ya icim rahatladi biraz 1 seneye kadar kestirmiyordum ama kuaför cok kirik var aldirmazsan daha zor uzar 2 ayda bir gel dedi ama ben onu mantiken 4 aya cikardim kendi kendime :)) hatta belki 6 ayada cikabilir bilemicemya insallah bu kesimden sonra dahada cabuk uzar umutluyum...
Yolalım madem, zaten 9 canı var
HAAA HAHAHH
Ya Aycangül, o kadar bakım yapıyorum, tarihlerede uyuyorum ama hala sonuç alamıyorum neden acaba, elimde bir kerametsizlik mi var yoksa cidden terzi kendi söküğünü dikemiyor mu? Bu kadar bakımı totoma yapsam kafamdan daha çok saç çıkardı ahahahah
bende tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım.. yeni tarihler verilmemiş sanırım göremedim
terziyle ilgili kısmı heralde,bendede durum aynı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?