Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

güle güle kullanın
ben şu kediye küsüm,söylersiniz..

Hangi kedi kız?

Meğer bu kediymiş...Aycangülü ve bizi ihmal etme kedi, tüylerini yolarız

ben meyve yada galeta fln gbi şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum yoksa verdiğim kiloları geri alcam
bu arada tarihlerimiz gelmiş eline emeğine sağlık aycangüll

kizlar bende saclarimi bugün kestirdim günün özelliginden dolayi :))) yani nasil bi kuaför anlamadim simdilik memnunum, pek kisaltmadi cünkü cok kez söyledim sakin kisaltmayin fln diye..kesim 5 dk bile sürmedi nasil oturdugumla kalktigim bir oldu koltuga :)) ama deisiklik var sadece katlardan al demistim boyunu falan kisaltma demistim yine en alttanda kesti..ama öyle cok asiri bi kisalma yok en azindan sekli güzel oldu ya icim rahatladi biraz 1 seneye kadar kestirmiyordum ama kuaför cok kirik var aldirmazsan daha zor uzar 2 ayda bir gel dedi ama ben onu mantiken 4 aya cikardim kendi kendime :)) hatta belki 6 ayada cikabilir bilemicem ya insallah bu kesimden sonra dahada cabuk uzar umutluyum...

denenmiş denenmez yolalım

Yolalım madem, zaten 9 canı var

Sıhhatler olsun, güle güle uzasın...

güle güle uzasın :)

Yolalım madem, zaten 9 canı var

HAAA HAHAHH

Ya Aycangül, o kadar bakım yapıyorum, tarihlerede uyuyorum ama hala sonuç alamıyorum neden acaba, elimde bir kerametsizlik mi var yoksa cidden terzi kendi söküğünü dikemiyor mu? Bu kadar bakımı totoma yapsam kafamdan daha çok saç çıkardı ahahahah

terziyle ilgili kısmı heralde,bendede durum aynı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…