Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Haftada 1 cm çok iyi, aslında inanki üşendiğimden veya saçımı kazık gibi yapmasından değil, o rendeleme kısmı beni ürkütüyor...Bilmem kaç senedir yemek yaparım ama buna rağmen rende dedin mi beni bir korku alıyor arkadaş hahahaha

ben de kendimi kınar dururdum:90: bir rende bir insanı bu kadarmı bezdirir diye.ama yalnız değilmişim.napalım saçlar için canım feda. bir de ben haftada 3 defa yapıyorum.ve turplarım küçük 2 şer tane rendeliyorum.Düşün artık beni

rondoda olmaz mı kızlar,ille rende mi lazım ?

Büyük ihtimalle

Seni uyumlasam diyorum artık, vallahi bak çok dua edeceksin

uyumla kız..aşalım iyice kendimizi :)))
his problemim var gerçi,biliyorsun..yapabilir misin benim gibi hissizin birine

cansel ablanın ağzından yazmışım sanki :)
kulakları çınlasın :)

Son düzenleme:

ben kuru saça sürüyorum..
ama nemli saça uyglulandığını da okudum tabi..
yazın o şekilde uygulayabilirim heralde..

ben de düşünüyorum.ama ne bileyim işte.bir dahaki sefer öyle yapayım nasıl olacak bakalım.Kolumu ağrıtıyor rendelerken ne kadar narinim dimi

canım benim..
kolları ağrır insanın valla..bir de ben rende kullanma özürlüyümdür,mutlaka kendimi de rendelerim o arada
valla dene bence,rahat edersin.
ben salatalarda ,çorbalarda filan hep rondoyu yada braunun el rondosunu kullanıyorum...

olackasin tabiki narin,biz narin hanımlarız

Biz 3 beceriksiz kafadar bulduk birbirimizi

aa ya ben :))) (söylemesi ayıp)
bu arada turp cidden rendelenmesi zor bir besin..

Allah günah yazmasın tabii arkadaşlar ama kaynatırken o nasıl bir koku öyle ya, bu bitkinin yemeside, pişirmeside, sürmeside kokulu

Bana bir turplu su kankası lazım ancak birbirimizi gaza getirip öyle başlayacağız anlaşılan...Var mı bana partner olacak olan? Yazıktır dolaptaki 2 kg turba

keşke işe yarasaydıda ben yapsaydım,hiç üşenmezdim
bu arada hem sana cevap yetiştiriyor hemde mailini okuyorum heyecanla

keşke işe yarasaydıda ben yapsaydım,hiç üşenmezdim
bu arada hem sana cevap yetiştiriyor hemde mailini okuyorum heyecanla

Herseferinde taze taze hazırlamakta biraz zor tabii ama denesem mi acaba Rendeleme işini kimin üzerine yıksam ki

Boşver şimdi beni, maili oku sen :)

Herseferinde taze taze hazırlamakta biraz zor tabii ama denesem mi acaba Rendeleme işini kimin üzerine yıksam ki

Boşver şimdi beni, maili oku sen :)

şöyle hızlıca okudum ve masaüstüne attım.derse ara verdikçe sindire sindire okuyacağım sürekli..
bu arada geçen gece hiçbirşey hissetmedim demiştim ya.
ben yerime kurulup beklerken ellerim karıncalanmıştı ama mesajında belirttiğin zamandan önceydi ve ben henüz başlamadığın için psikolojik olduğunu düşünmüştüm.ve bu yüzden sanada söyleyemedim
şimdi okuyunca niyet etmenin bile başlatabileceğini gördüm.belkide gerçekti yani
ohh söyledim :)
nedense birşey olunca hep ellerimde hissederim ben..bunun anlamı nedir sence..

Tatlım sadece senin değil benim düşüncemde çok önemli, bir süre sonra( umarım ki uyumlamadan sonra iyi bir öğrenci olursun ve seni masterlık seviyesine kadar çıkartırım )bir bakacaksın ki aklında geçirir geçirmez enerji otomatikman akmaya başlamış...Bununla birlikte enerjin yeterince kuvvetli ve temizse reiki verdiğin veya uyumladığın kiş ile aranda bir "telepatik bağ" oluşur Anladın sen onu Bazı şeyleri ellerinde hissediyor olman güzel, sende iş var manasına gelir...Ve unutma, eğer hazır olmasaydın şu an bu konuşmayı yapıyor olmazdık :13:

anladım tabi
bu arada hazır olma konusunda şunu söyleyebilirim.
bunu bana haftalar önce söylemiştin zaten.ben korkuyordum,söyledimmi bilemiyorum..
senden sonra bana 3 kişi reiki verdi.(ikisi amatör,yalnış olmasın kendi kullandıkları terimdi bu)
sonra bir master uyumlamak istedi ,ben o an için istemediğimi söyledim.daha sonrası için uludağ üniversitesindeki hocalardan birinin adını verdi.çok tatkı bir bayandır,isteyince beni ara görüşmenizi sağlayayım dedi.(onunda artık uyumlama yapmasını istediğini söyledi) ben onu da aramadım.sonra bir züleyha ablam var..master o da..ben ona da hayır dedim.bu akşam aniden tamam dedim :)
herşey olması gereken zamanda oluyor demek ki..çok haklısın yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…