- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
aslında en çok da o uzattı saçımı.İlk hafta 1 cm uzadı.Şimdi yumurtasız yapıyorum.Durulama suyu olarak.bugün saçımı çok güzel yaptı.Aynı saç şekillendiriciler gibi bukle bukle yaptı. keşke herkese her bakım iyi gelse.Gerçekten etkili turplu su...
Haftada 1 cm çok iyi, aslında inanki üşendiğimden veya saçımı kazık gibi yapmasından değil, o rendeleme kısmı beni ürkütüyor...Bilmem kaç senedir yemek yaparım ama buna rağmen rende dedin mi beni bir korku alıyor arkadaş hahahaha
Haftada 1 cm çok iyi, aslında inanki üşendiğimden veya saçımı kazık gibi yapmasından değil, o rendeleme kısmı beni ürkütüyor...Bilmem kaç senedir yemek yaparım ama buna rağmen rende dedin mi beni bir korku alıyor arkadaş hahahaha
ben de kendimi kınar dururdum:90: bir rende bir insanı bu kadarmı bezdirir diye.ama yalnız değilmişim.napalım saçlar için canım feda. bir de ben haftada 3 defa yapıyorum.ve turplarım küçük 2 şer tane rendeliyorum.Düşün artık beni
Büyük ihtimalle
Seni uyumlasam diyorum artık, vallahi bak çok dua edeceksin
evdeki yaglarini direk kuru sacina öylece sürüyormusun yani özel yaptigin birsey yok ? eger öyleyse bende özel verdigin günlerde öyle yapicam cünküsaci biraz islatip yag sürmek daha iyi oluyor diye duymustum kk da. benim saclar zaten kuru yag sürsemde bi acayip oluyor sanki ise yaramiyor gibi geliyor..
rondoda olmaz mı kızlar,ille rende mi lazım ?
ben de düşünüyorum.ama ne bileyim işte.bir dahaki sefer öyle yapayım nasıl olacak bakalım.Kolumu ağrıtıyor rendelerkenne kadar narinim dimi
rondoda olmaz mı kızlar,ille rende mi lazım ?
uyumla kız..aşalım iyice kendimizi :)))
his problemim var gerçi,biliyorsun..yapabilir misin benim gibi hissizin birine
cansel ablanın ağzından yazmışım sanki :)
kulakları çınlasın :)
ben de kendimi kınar dururdum:90: bir rende bir insanı bu kadarmı bezdirir diye.ama yalnız değilmişim.napalım saçlar için canım feda. bir de ben haftada 3 defa yapıyorum.ve turplarım küçük 2 şer tane rendeliyorum.Düşün artık beni
canım benim..
kolları ağrır insanın valla..bir de ben rende kullanma özürlüyümdür,mutlaka kendimi de rendelerim o arada
valla dene bence,rahat edersin.
ben salatalarda ,çorbalarda filan hep rondoyu yada braunun el rondosunu kullanıyorum...
olackasin tabiki narin,biz narin hanımlarız
Reiki insiyen varsa saçlarına, cildine canın neye istiyorsa ona reiki verebilir ve şifalandırabilirsin...
ben reiki yapmayı bilmiyorumkisaçıma nasıl yapayım... sanırım öğrenmek lazım önce
Reiki insiyen varsa saçlarına, cildine canın neye istiyorsa ona reiki verebilir ve şifalandırabilirsin...
ben reiki yapmayı bilmiyorumkisaçıma nasıl yapayım... sanırım öğrenmek lazım önce
Araştırman, öğrenmen, insiye olman sonrada kullanmayı öğrenmen lazım canım...
Biz 3 beceriksiz kafadar bulduk birbirimizi
aa ya ben :))) (söylemesi ayıp)
bu arada turp cidden rendelenmesi zor bir besin..
Allah günah yazmasın tabii arkadaşlar ama kaynatırken o nasıl bir koku öyle ya, bu bitkinin yemeside, pişirmeside, sürmeside kokulu
Bana bir turplu su kankası lazım ancak birbirimizi gaza getirip öyle başlayacağız anlaşılan...Var mı bana partner olacak olan? Yazıktır dolaptaki 2 kg turba
keşke işe yarasaydıda ben yapsaydım,hiç üşenmezdim
bu arada hem sana cevap yetiştiriyor hemde mailini okuyorum heyecanla
Herseferinde taze taze hazırlamakta biraz zor tabii ama denesem mi acabaRendeleme işini kimin üzerine yıksam ki
Boşver şimdi beni, maili oku sen :)
şöyle hızlıca okudum ve masaüstüne attım.derse ara verdikçe sindire sindire okuyacağım sürekli..
bu arada geçen gece hiçbirşey hissetmedim demiştim ya.
ben yerime kurulup beklerken ellerim karıncalanmıştı ama mesajında belirttiğin zamandan önceydi ve ben henüz başlamadığın için psikolojik olduğunu düşünmüştüm.ve bu yüzden sanada söyleyemedim
şimdi okuyunca niyet etmenin bile başlatabileceğini gördüm.belkide gerçekti yani
ohh söyledim :)
nedense birşey olunca hep ellerimde hissederim ben..bunun anlamı nedir sence..
Tatlım sadece senin değil benim düşüncemde çok önemli, bir süre sonra( umarım ki uyumlamadan sonra iyi bir öğrenci olursun ve seni masterlık seviyesine kadar çıkartırım )bir bakacaksın ki aklında geçirir geçirmez enerji otomatikman akmaya başlamış...Bununla birlikte enerjin yeterince kuvvetli ve temizse reiki verdiğin veya uyumladığın kiş ile aranda bir "telepatik bağ" oluşurAnladın sen onu Bazı şeyleri ellerinde hissediyor olman güzel, sende iş var manasına gelir...Ve unutma, eğer hazır olmasaydın şu an bu konuşmayı yapıyor olmazdık :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?