• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hayırlı olsun canım hepimize..
o şekil bozukluğu çok can sıkıcı birşey..benimkinin düzelmesi için daha çook kesim lazım.
uzatamıyorum ki ayda 4 cm diğer arkadaşlar gibi..
bana yarayacak formülü bulamadım gitti..

belime kadar saçlarım vardı kısa saç sevdası sardı geçen sene aslında yakıştı da sayılır ama uzun saçlı bayanları görünce içim gitmeye başladı. uzundan sıkılınca kestırılıyo da kısadan sıkılınca uzamıyo öle hemen. omzuma bıle değmiyo saçlarım.. neyse artık beklemekten başka çare de yok. ben aktardan bı yağ karışım aldım barcelıno adı baya ıyı gelıyor. bı de kuafın saç bakım maskesını çok begenıyorum. hem uygun hem de gerçekten çok kalıtelı bı ürün. başka da bı şey yapamıyorum. saçlar yenı boyandı diplerden anlarım bakalım ne kadar uzayacak::))))

belime kadar saçlarım vardı kısa saç sevdası sardı geçen sene aslında yakıştı da sayılır ama uzun saçlı bayanları görünce içim gitmeye başladı. uzundan sıkılınca kestırılıyo da kısadan sıkılınca uzamıyo öle hemen. omzuma bıle değmiyo saçlarım.. neyse artık beklemekten başka çare de yok. ben aktardan bı yağ karışım aldım barcelıno adı baya ıyı gelıyor. bı de kuafın saç bakım maskesını çok begenıyorum. hem uygun hem de gerçekten çok kalıtelı bı ürün. başka da bı şey yapamıyorum. saçlar yenı boyandı diplerden anlarım bakalım ne kadar uzayacak::))))

Barcelinonun uzatmayı bir etkisi yok peşinen söyleyeyim:59: Takma kafana uzar, kafaya taktıkça uzatamıyoruz çünkü...

aktarda bana aynı şeyi söyledi biliyomusun.. bukadar kafana takma uzamaz yoksa dedi

Hayat güzel, saçlar güzel, biz güzeliz...Bundan alası yok, saçlarda bir ara uzar elbet:1::1::1:Ben günlük reiki vermeye başladım saçlarıma 4 gündür, reikiye başladığımda beri saçlarım daha bir güzel görünüyor gözüme:1::1::1: Daha önce neden yapmadım bilmiyorum ki:60::60::60:

Hayat güzel, saçlar güzel, biz güzeliz...Bundan alası yok, saçlarda bir ara uzar elbet:1::1::1:Ben günlük reiki vermeye başladım saçlarıma 4 gündür, reikiye başladığımda beri saçlarım daha bir güzel görünüyor gözüme:1::1::1: Daha önce neden yapmadım bilmiyorum ki:60::60::60:

allahım ya kaç gündür benimde aklımda dolaşıyor saça reiki verilmesi..
telepati mi kuruyoruz ne :)))
hatta sana mesaj atacaktım,ihmal ettim..

aycangül bisey sorucam ben pek bakim yapmiyorum saclarima sadece arada bir kur yapiyorum dus alirken o kolay geliyor :)) birde onun disinda ayda yilda bir önceden karisim yapmistim eczaneden aldigim zeytinyaginin icine deisik deisik yaglar koymustum onuda 6-7 ayda ancak bitirdim dusa girmeden 1-2 saat önce sürüyordum sacima sonrada dusa giriyordum.bunun disinda bisey yapmiyorum yani..evdede var deisik deisik yaglar cam terebenti kayisi yagi bugday yagi falan var ama kullanmiyorum öyle direk saca sürdügümdede sanki hic ise yaramiyormus gibi geliyor..cam terebentini biraz sampuanima koyup kullaniyorum..

evdeki mesela bu kayisi yagi saca iyi geliyormu bilmiyorum onu sürsem direk sacima bi yarari oluyormu bu tarihlere görede yapsam.. nasilsa hepsi yag diye öyle sacima sürüveriyorum iyimi yapiyorum kötümü bilmiyorum :)) mesela sen nasil bakim yapiyorsun? ne tavsiye edersiniz bana mesela ?

ben ocak ayının ikinci yarısından bu yana bakımı ihmal ettim..
ama yaptığım zaman kesinlikle verdiğim takvime göre yapıyorum.
zaten zor vakit ayırıyoruz,bari daha etkili olsun.
bakımıda evdeki mevcut yağlarımla yapıyorum.
kayısı yağı da nemlendirici özelliğe sahip.
kullanılabilir bence..

kılıcbalığım
keratinden sonra maya maskesi uygulanıyor mu,bir fikrin yada deneyen var mı bildiğin..

aaa nasıl oluyoki saça reiki verilmesi

bi an bunu ben yazdım sandım boyanma kısmı hariç :)
ben de yeni kestirdim kısacık oldu, belime kadarlardı. iyi fena değil ama aynen uzun saç görünce içim gidiyo resmen. 3 hafta oldu kestireli, hevesimi de aldım, uzasınlar artık. ama çok zor uzuyo :(

ben ocak ayının ikinci yarısından bu yana bakımı ihmal ettim..
ama yaptığım zaman kesinlikle verdiğim takvime göre yapıyorum.
zaten zor vakit ayırıyoruz,bari daha etkili olsun.
bakımıda evdeki mevcut yağlarımla yapıyorum.
kayısı yağı da nemlendirici özelliğe sahip.
kullanılabilir bence..

evdeki yaglarini direk kuru sacina öylece sürüyormusun yani özel yaptigin birsey yok ? eger öyleyse bende özel verdigin günlerde öyle yapicam cünkü :1: saci biraz islatip yag sürmek daha iyi oluyor diye duymustum kk da. benim saclar zaten kuru yag sürsemde bi acayip oluyor sanki ise yaramiyor gibi geliyor..

aaa nasıl oluyoki saça reiki verilmesi

Reiki insiyen varsa saçlarına, cildine canın neye istiyorsa ona reiki verebilir ve şifalandırabilirsin...

bi an bunu ben yazdım sandım boyanma kısmı hariç :)
ben de yeni kestirdim kısacık oldu, belime kadarlardı. iyi fena değil ama aynen uzun saç görünce içim gidiyo resmen. 3 hafta oldu kestireli, hevesimi de aldım, uzasınlar artık. ama çok zor uzuyo :(

Heh git kestir sonra uzasın de:1::1::1:

evdeki yaglarini direk kuru sacina öylece sürüyormusun yani özel yaptigin birsey yok ? eger öyleyse bende özel verdigin günlerde öyle yapicam cünkü :1: saci biraz islatip yag sürmek daha iyi oluyor diye duymustum kk da. benim saclar zaten kuru yag sürsemde bi acayip oluyor sanki ise yaramiyor gibi geliyor..
Yağ bakımlarının nemli saça sürülmesi gerekir, doğrusu budur...

turplu su da uzatıyor.bir de yağlar var tabi.Hint yağı,çam terebentin yağı ve zeytin yağı...

Şu turp ile yıldızımız hiç barışmadı nedense :59: Evde 2 kg kara turp var :60::60::60:

Back