Harika bir söz...
Hepinizin kadınlar gününü kutlarım kızlar,ister adına aşk deyin, ister sevgi...Her ne sebepten olursa olsun kendinizi kimseye karşı ezdirmeyin...Kendinize öyle bir gelecek hazırlayın ki başınız her daim dik, kimselere muhtaç olmadan yaşayın...Kendinize manevi gücününü kaldırabilecek bir eş seçin, size denk olsun ve hatta belkide sizden bir basamak yüksekte olsun...Böylesini severseniz sırtınız yere gelmez ama sırf aşk için sevgi için, sizi haketmeyen, size saygı duymayan egosu yüksek bir bey ile tanışırsanızda kendinizi bu aikın kollarında derbeder etmeden, evlenip 3 sene sonra boşanmadan yol verin gitsin...Unutmayın, biz Türk Kadınıyız, istediğimizde başaramayacağımız tek bir şey bile olamaz...
Hepinizi seviyorum...
Harika bir söz...
Hepinizin kadınlar gününü kutlarım kızlar,ister adına aşk deyin, ister sevgi...Her ne sebepten olursa olsun kendinizi kimseye karşı ezdirmeyin...Kendinize öyle bir gelecek hazırlayın ki başınız her daim dik, kimselere muhtaç olmadan yaşayın...Kendinize manevi gücününü kaldırabilecek bir eş seçin, size denk olsun ve hatta belkide sizden bir basamak yüksekte olsun...Böylesini severseniz sırtınız yere gelmez ama sırf aşk için sevgi için, sizi haketmeyen, size saygı duymayan egosu yüksek bir bey ile tanışırsanızda kendinizi bu aikın kollarında derbeder etmeden, evlenip 3 sene sonra boşanmadan yol verin gitsin...Unutmayın, biz Türk Kadınıyız, istediğimizde başaramayacağımız tek bir şey bile olamaz...
Hepinizi seviyorum...
kadın ; bilmeyene nefis, bilene nefes'tir bitanelerimmm... nice mutlu kadınlar günlerine hep birlikte
Kadınlar günümüz kutlu olsun, hepimiz rapunzel olalımmm.
kesinlikle haklısın..
bedeli yalnızlık olsada
Harika bir söz...
Hepinizi seviyorum...
Bizde seni seviyoruz Canım. Dediklerin kulak ardı edilemicek kadar önemli.. Dediğin gibi "Biz Türk Kadınıyız, istediğimizde başaramayacağımız tek bir şey bile olamaz..."
bende tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım.. yeni tarihler verilmemiş sanırım göremedim
teşekkürler tatlımteşekkürler :)
yeni tarhler şu anda ilk sayfada ..
güle güle kullan
Pisipisi sen nerelerdesin? Sıhhatler olsun canım...
teşekkürler tatlım
bol bakımlı bir hafta olacağa benzer. zira tarihler çok güzelmiş. dolunay öncesini iyi değerlendirmek lazım. perşembe ve haftasonuna bakım yapmak mantıklı görünüyor.
Yeni trihler için teşekkürler
sonunda kestirdim saçlarımı azıcık. şekli iyice bozulmuştu kaç gündür topluyorum hep: ))) uzun süre toplamayacağım saçımı. ne kadar geç o kadar ıyı diye tam saat 19.30 gıbı bitti kesim fön: )))) huzurlandım: )))) yenı tarıhlere bakalım. büyüyen faza geçtik iştahım açıldı sanki
güle güle kullanın
ben şu kediye küsüm,söylersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?