cnm benim anlamadığım birşey var sen temmuz ayında 13-14 temmuz ay aslan burcunda demişsn ama aşağıdaki sitede 26 temmuz diyor...bilmiyorumkismile
AY TAKVİMİ | AstroFaculta
cnm benim anlamadığım birşey var sen temmuz ayında 13-14 temmuz ay aslan burcunda demişsn ama aşağıdaki sitede 26 temmuz diyor...bilmiyorumkismile
bence ordaaslan burcuna geçişyaptığımı gösteriyor(tabi benim fikrim)
saçlarıma haftada 3 kez sinamekili tarifi uyguluyorum uzatmak için.uzayıp uzamadığını tam anlayamıyorum biraz bende 13-14 temmuzu bekliyorum dolunayı ama birşey sorcam ay takvimine baktımda o tarihte dolunay görünmüyor nsıl anlıyorsun tarihlerde ne olduğunu belli bir takvimin varmı acaba varsa hangi com'da??
merhaba arkadaslar nedir bu dolunay falan ilgimi çekti
üç ayı birden veremem ama tespit ettiklerimi vereyim hemen :)
saç bakımı için:
27-28 haziran
7-8 temmuz
13-14 temmuz (en önemlisi de bu)
15-16 temmuz
cilt bakımı için:
27-28 haziran
17-18 temmuz
24-25 temmuz
diş bakımı için:
7-8 temmuz
3-4 ağustos
bu günler dişlerinize bakım yaptırabilirsiniz
ama diş çekimi yada diş/çene ameliyatı gibi birşeyse kastettiğiniz özellikle bu tarihlerden kaçınmanız gerekir.ayrıca dolunaydan sonraki 14 gün içinde yaptırmanız daha iyi olur.kanama vs sorunu olmaz.çabuk iyileşir.
uçuk konusunda inanın bilgim yok.çıkmak üzereyken merhem sürüldüğünde önlenebiliyor.ama çıktıktan sonra geçmesini beklemekten başka çare yok..
tabi bu bilgiler benim amatörce yaptığım araştırmalarımın sonucudur.astroloji konusunda eğitim almış falan değilim.eğitim alan uzmanlara saygısızlık olsun istemem.kendim için araştırıyorum.siz sordukça sizlerlede paylaşıyorum.
bazen çok heyecanlanıp sizler sormadan da paylaşıyorum :kedi:
yorumun için teşekkür ederim ama ben 2010 ay takvimi diye baktığımda oradaki dolunayda farklı sayı var 13-14 temmuz deilde onu diyorum ben nerden anlıyor aslan burcunun gldiğini diye onu çözemedim :)
tüyler için ay ne zmn peki?birde ben akne ilacı kullanıyorum cildiyecim yazmıştı onu cilt bakımında kullansam mesela kesin çözüm olurmu :)
tüyler için ay ne zmn peki?birde ben akne ilacı kullanıyorum cildiyecim yazmıştı onu cilt bakımında kullansam mesela kesin çözüm olurmu :)
AY TAKVİMİ | AstroFaculta
ah kuşum nasıl da ayrıntılı anlatmış opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
avatarındaki sen değil misin?sempatiksalakcinni
bence ordaaslan burcuna geçişyaptığımı gösteriyor(tabi benim fikrim)
hayır tatlım..kovadan sonra balığa geçer zaten..aslan kovanın karşıt burcudur..güneşin burcunu temsil ediyor o takvimnde..
hayır tatlım..kovadan sonra balığa geçer zaten..aslan kovanın karşıt burcudur..güneşin burcunu temsil ediyor o takvimnde..
yine bi saçmalık ve ben aslında karışmak istemedim ama yine dayanamadım
çok ayrıntılı açıklıyorum değilmi :kedi:
öğretmenlikten kaynaklanan bir alışkanlık..
okuyan arkadaşların sabrı için teşekkür edeyim en iyisi farkına varmışken :) a.s.
saçlarıma haftada 3 kez sinamekili tarifi uyguluyorum uzatmak için.uzayıp uzamadığını tam anlayamıyorum biraz bende 13-14 temmuzu bekliyorum dolunayı ama birşey sorcam ay takvimine baktımda o tarihte dolunay görünmüyor nsıl anlıyorsun tarihlerde ne olduğunu belli bir takvimin varmı acaba varsa hangi com'da??
bir arkadaş takvim eklemişti buraya.3. sayfada var:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...nuc-alamiyoruziste-cevabi-3.html#post13725027
bu takvimde siyah yuvarlaklar dolunay..
kesin çözüm olarak gösteremem fakat daha iyi sonuç alcağın kesin mesela ben bu yazılanları okuduktan sonra saç bakımını annemde denedik 16 hazirandı yanlış hatırlamıyorsam normalde saç boyasının rengi tam çıkmazdı ne kadar boya değiştirdik olmadı ama uygun zamnda denedeğimizde çok memnun oldu tam rengi çıktı bunu görünce bende uygulamaya başladım. diğer bi örenek veriyim arkadaşım tesadüfen 17 hazirandı o da heralde saçlarını kestirdi çok güzel olmuştu.inş seninde akne problemine yardımcı olur cnm benim bildiklerim bu kadar inş yardımcı olabilmişimdiryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?