yapacağın bakım tüylerini beslemesin de kafamçokkarıştı
yok allahtan ıslak saça uygulamıştım.biliyorum kuru saça uygulayınca saçtaki nemi çekiyor :))
ben tek seferde tüm dünyanın nemini çekebilirim sandım heralde :roflol:
kız bunu sürüp deniz yada göl kenarına gitsek mi ?
yada ocağa bir çaydanlık su.oturalım önüne.çıkan buharı saçlarımız çeksin laelaelaelaelae
ay akıl sağlığımız bari yerinde kalsa :)
aa söylemeyi unutuyordum. dün gece sinamekili kürü uygulayıp yattım.
dolunayın güçlü enerjisiyle cilt gününü birleştirdim.
saç derim bayram etmiştir :teytey:
saç köklerim de tabii..
belki güçlenirde dökülmezler..
bu da işe yaramazsa beton dökücem diplerine..
beton mu ahahha :roflol:
ii bari kuru deilmiş saçın aman amannneyvahedigeldismile
ben gliserinli kürümün olduğu şişe ile gidicem hep denize filan
fıs fıs sürüp durcam bayanssulusmilebayanssulusmile
ben de şimdi yaptım sinameki,akşama yıkarım :ecrin_bebek:[/QUOTE
ay takvimine göre topladığım güllerden gülsuyu yapmıştım.bebe yağı olmadığı için ona birazcık gül yağı koydum ve biraz da gliserin.iki seferdir yıkadıktan sonra sıkıyorum.
saçı önce sert yapıyorda kuruyunca yumuşuyor.
yalnız elim yapış yapış oluyor.
denize giderken mantıklı bencede.benim yaşadığım yerde nem oranı yüksek zaten.yazın yapış yapış oluyoruz.değerlendirmek lazım nemli havayı..
ben bu gece de sinamekili karışımla yatıcam.yarın hastaneye yatıcam hala sinemeki diyorum ya bence bi ödülü hakediyorum :))) :hooray:
ben size kesin çözümlü bi doğal yöntem söylicem zeytinyağ düzenli kullanıldığında hızlı uzayan saçlara sahipmirmirmirmir oluyosunuz
hahahah kaydirigubbakcemile3ay takvimine göre topladığım güllerden gülsuyu yapmıştım.bebe yağı olmadığı için ona birazcık gül yağı koydum ve biraz da gliserin.iki seferdir yıkadıktan sonra sıkıyorum.
denize giderken mantıklı bencede.benim yaşadığım yerde nem oranı yüksek zaten.yazın yapış yapış oluyoruz.değerlendirmek lazım nemli havayı..
ben bu gece de sinamekili karışımla yatıcam.yarın hastaneye yatıcam hala sinemeki diyorum ya bence bi ödülü hakediyorum :))) :hooray:
merhaba ya ben biraz önce zeytinyagı sabunuyla yıkadım berbat oldu inanın varya psikolojim bozuldu resmen bıktım uzun sac istiyorum her kafadan farklı bi ses cıkıyo evde hakiki zeytinyagı var sürüp bekletecek miyim:1closedeyes:
hahahah kaydirigubbakcemile3
dikkat et de sinüzit olma kuşumm:1hug:
bu arada geçmiş olsun,neyin var :çok üzgünüm:
[/B][/QUOTE
ay takvimine göre topladığım güllerden gülsuyu yapmıştım.bebe yağı olmadığı için ona birazcık gül yağı koydum ve biraz da gliserin.iki seferdir yıkadıktan sonra sıkıyorum.
cidden kaşlarımın arasındaki bölge ağrıyor :) sinamekiyi az koyayım bu akşam.asıl ıslak tutan o çünkü..
teşekkür ederim ayrıca geçmiş olsun dileklerin için.
ameliyat olucam canım..ve hala saçımın derdindeyim bayanssulusmile
sinamekiyi değil suyu az koyman gerekli bencebilmiyorumkismile
ya da hiç bir şeyi azaltmayıp kürü sürdükten sonra dipleri hafifçe kurutmaya ne dersin yerimseniben
ne güzel,zamanlaman güzelmiş cidden :)
maya maskesi yapabilirsin.salatalık maskesi de olabilir.
birde kayısı,çilek yada portakal yağlarından nemli pamukla cildine sürebilirsin.
hmm öyle değilmiş, hepimiz için aynıymış :)
temmuz tarihlerini aldım, ağustos için 9-10 ağustos başka?
bi de bu mayalı sütü ne zamanlar içelim ya, çok zorlanıyorum içerken ben, en azından içtiğime gerçekten deyecek günler olsunkaydirigubbakcemile
bu çok ilgincime gtti ya, inanırım da bu tarz şeylere, yok yok aklım yattı :)
umut fakirin ekmeğiymiş napaksempatiksalakcinni
:))
kontesss topik sahibi yok, bi el at bana tatlım :)
10.sayfada önümüzdeki 3-4 tarih verilmiş canım oradan not edebilirsin yerimseniben
aldım canm onları ağustosa uçtum ben :)
bu arada yarında bakım günüymüşzemuszemus
evet canım bugün ve yarın bakım günü.ben yarın yapacağım sinamekiyi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?