• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

benimde salı günü bakım günümdü, yarına aldım artık :)
7 temmuzu beklicem sonra, hatta 8 temmuz doğum gnüm ogünde bırakcam dığum gnünü saçıma bakım yapcem dermişimkaydirigubbakcemile3
saç yüzünden kafayı yeme seviyesi :)

cidden canım kafayı yiyeceğim ya, saçlarım uzun sayılır da, istediğim uzunluğa gelmedi, küstü resmen, o inat ettikçe ben de ediyorumalsanaalsanasmile

ne kadar kafaya takilirsa sacim uzamiyor diye o kadarda pskolojik olarak uzama duruyor yada cok yavas uzuyor.. pskolojinin cok etkisi var gercekten, uzamiyor diye baktikca uzamiyor! saclar küsüyor resmen ve kendini uzun süre dinlenmeye cekiyor.. benim kaynanam saclarini küt kestirmisti. yakismadi dedi herkez, o da herkez oyle diyince memnun kalmadi. inanin 1 sene saclarinda 1 cm bile uzama olmadi..! küstü saclari resmen begenilmeyince.. uzuyor saclarim cok güzel diyin kizlar aynaya baktikca.. inanin saclariniz siz onu nasil görürseniz sanki hissediyor.. uzuyor uzuyor.. yerimseniben

Son düzenleme:
ne kadar kafaya takilirsa sacim uzamiyor diye o kadarda pskolojik olarak uzama duruyor yada cok yavas uzuyor.. pskolojinin cok etkisi var gercekten, uzamiyor diye baktikca uzamiyor! saclar küsüyor resmen ve kendini uzun süre dinlenmeye cekiyor.. benim kaynanam saclarini küt kestirmisti. yakismadi dedi herkez, o da herkez oyle diyince memnun kalmadi. inanin 1 sene saclarinda 1 cm bile uzama olmadi..! küstü saclari resmen begenilmeyince.. uzuyor saclarim cok güzel diyin kizlar aynaya baktikca.. inanin saclariniz siz onu nasil görürseniz sanki hissediyor.. uzuyor uzuyor.. yerimseniben

haklısın canım saçından nefret edersen küsüyor.bende inanıyorum ama insan engel olamıyor.bir süre sonra resim koyucam görürsünüz.nefret edilmeyecek gibi değildi.
hele ki ben yıllarca saçlarına imrenilmiş biri olarak kaldıramıyorum böyle olmasını.
röflemin ilk 6 yılı yıkayıp çıkardım,fön falan gerekmezdi.ipek gibiydi.sonra yanınca koyu boyattım.herkes kendi rengin çok güzeldi niye koyu yaptın dedi.düşünün kimse anlamıyordu röfle olduğunu.

en sonunda gidip kestirdim ben baya.şimdi eskisi kadar nefret etmiyorum en azından.

bugün birde şunu farkettim.aynayla arkalarına bakınca sadece dipten 5 cm lik bir yer normal duruyordu.gerisi tiftik gibiydi.bugün nerdeyse 10 cm lik kısmı normal duruyordu.bayrama kadar bakım yapıp kestirirsem tamamı düzelir gibi geliyor :nazar:
bakım günlerini kaçırmayın kızlar.ben şu an üçüncüyü yaptım,saçımda.yarın sabah yıkayacağım.

16 haziranda yapmıştım yine gece.
dün gece yaptım.sabah yıkadım.
az önce yine yaptım,sabah yıkıcam.
iki gün üst üste oldu ama önemli değil.nasılsa 7 temmuza kadar yeterince dinlenecek..

benimde salı günü bakım günümdü, yarına aldım artık :)
7 temmuzu beklicem sonra, hatta 8 temmuz doğum gnüm ogünde bırakcam dığum gnünü saçıma bakım yapcem dermişimkaydirigubbakcemile3
saç yüzünden kafayı yeme seviyesi :)

yarın mümkünse sabahtan yap..öğleden sonraya bırakmamaya çalış.

hmm öyle değilmiş, hepimiz için aynıymış :)
temmuz tarihlerini aldım, ağustos için 9-10 ağustos başka?
bi de bu mayalı sütü ne zamanlar içelim ya, çok zorlanıyorum içerken ben, en azından içtiğime gerçekten deyecek günler olsunkaydirigubbakcemile
bu çok ilgincime gtti ya, inanırım da bu tarz şeylere, yok yok aklım yattı :)
umut fakirin ekmeğiymiş napaksempatiksalakcinni
:))
kontesss topik sahibi yok, bi el at bana tatlım :)

mayayı:
6-7-13-14-21-22-23-31 temmuzda içersen daha etkili olur.(protein günleri bunlar)
özellikle
11-26 temmuz arası hergün bile içebilirsin.çünkü bu tarihte tüm yediklerimiz ve içtiklerimiz bedenimiz tarafından en iyi şekilde değerlendirilecek ve daha sonra da kullanılmak üzere depolanacaktır.
istersen istersen özetle şu günlerde kullanabilirsin (muhtemelen kafan karışmıştır şimdi)
yani ikisinin harmanlanmış hali:
6 - 7 -11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- 25- 26 ve 31 temmuz da içebilirsin.

aycangül ins dedigin gibi eski saclarina kavusursun..
merak ettim canim, senin saclarinin uzunlugu ne kadar ?? cok mu kisa :-S
benimkiler omuzlarima ne güzel dökülüyordu ama gittiler.. :( cok dökülüyordu veda etmek zorunda kaldim malesef.

aycangül ins dedigin gibi eski saclarina kavusursun..
merak ettim canim, senin saclarinin uzunlugu ne kadar ?? cok mu kisa :-S
benimkiler omuzlarima ne güzel dökülüyordu ama gittiler.. :( cok dökülüyordu veda etmek zorunda kaldim malesef.

inşallah,hepimiz canım..
koltuk altımla aynı hizada kestirdim.ama saçlarımı öne aldığımda o kadar yok.biraz " v "
kesim olduğu için arkası uzun duruyor işte.
aslında derdim kısa olması değil.uzun haliyle çok bakımsız duruyor,utanıyorum dışarı çıkmaya.fönü,düzleştiriciyide bıraktım mecburen.

bir tek kahküllerim hatalı kesildi,o canımı sıkıyor.saç tarafımı o kadar derin almış ki kulağım görünüyor.güler misin ağlarmısın.
gösterdiğimde de yarın gel bakalım orası neden kopmuş öyle diyor.
güya o öyle kesmemiş,benim saçlarım koparak o hale gelmiş.
ordan çıkışta sinirimden ağladım.hemen başka kuaförden randevu aldım kesim için.

merhaba ben geldim tekrar yine... =)
bir kaç sorum olacaktı..
ben tatil için izmire gidiyorum 1-2 hafta içerisinde.yardımcı olursan sevinirim aycangul arkadaşım.
tırnak bakımını bu gece yapmam uygun mudur ?
saç bakımım , saç kesimim ve cilt bakımım için yakın zamanın uygun tarihlerini alabilir miyim ?
ve bir de tüylerimi almak için uygun tarihleri yazar mısın ?
şimdiden çok teşekkür ediyorum cevabınızı bekliyorum.
yardımlarınız çabanız için teşekkürler :asigim:

hmm öyle değilmiş, hepimiz için aynıymış :)
temmuz tarihlerini aldım, ağustos için 9-10 ağustos başka?
bi de bu mayalı sütü ne zamanlar içelim ya, çok zorlanıyorum içerken ben, en azından içtiğime gerçekten deyecek günler olsunkaydirigubbakcemile
bu çok ilgincime gtti ya, inanırım da bu tarz şeylere, yok yok aklım yattı :)
umut fakirin ekmeğiymiş napaksempatiksalakcinni
:))
kontesss topik sahibi yok, bi el at bana tatlım :)

kontes o saatler mışıl mışıl uyuyordu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

inşallah,hepimiz canım..
koltuk altımla aynı hizada kestirdim.ama saçlarımı öne aldığımda o kadar yok.biraz " v "
kesim olduğu için arkası uzun duruyor işte.
aslında derdim kısa olması değil.uzun haliyle çok bakımsız duruyor,utanıyorum dışarı çıkmaya.fönü,düzleştiriciyide bıraktım mecburen.

bir tek kahküllerim hatalı kesildi,o canımı sıkıyor.saç tarafımı o kadar derin almış ki kulağım görünüyor.güler misin ağlarmısın.
gösterdiğimde de yarın gel bakalım orası neden kopmuş öyle diyor.
güya o öyle kesmemiş,benim saçlarım koparak o hale gelmiş.
ordan çıkışta sinirimden ağladım.hemen başka kuaförden randevu aldım kesim için.

ah kuşum nasıl da ayrıntılı anlatmış opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
avatarındaki sen değil misin?sempatiksalakcinni

kontes o saatler mışıl mışıl uyuyordu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

çevrim içi görünüodun ondan canm :)
bi de haziran ayı için tarihler varsa rica edebilir miyim mayalı süt için? yani bu iki gün için falan var mı?temmuzun 6sında başlıycam yoksa:hulya:

tüh ya geç mı kaldım saçlar için...sabahtan okusaydım forumu :( neyse bu kez böyle olsun bakalım...7temmuzda tekrar yapabilicez dimi?

Back