Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

saç kesimi için en uygun günler olmasada büyüyen ay fazındayız.ters bbir gün değil yinede.
uygun günde kesilince de iki kat uzar gibi anlaşılmasın sakın.ama hani duyarız ya,saçımı kestirdim küstü,artık uzamıyor falan diye.işte bunu engellemek için uygun günleri seçmek lazım.
ayın 29 una kadar mayalı süt iyi olur diye düşünüyorum.
çünkü cuma ve cumartesi protein ve meyve günleri.pazar pazartesi tuz ve mineral günleri.

bunları mutlaka almak lazım bence.hatta saça ve cilde de uygulanabilir.
tabi en önemlisi beslenme yoluyla almak ve kan dolaşımını arttırmak.böylece istediğimiz yerlere kan yoluyla zaten ulaşacaktır :)

Son düzenleme:
kuşum walla saçım uzamıyorr diye diye beni zan altında bırakanlar suçlayanlar oluyordu
demek ki gününde yapmıyorlarmış a.s
vicdanen rahatladım çok merci :kedi:

eyvahedigeldismileşimdi ben aldım galiba sorumluluğu

kkontess ve aycangül,
sizler bize yardımcı olmak için çabalıyorsunuz,eğer sizin söylediklerinizi biz uyguluyorsak ve bizde aynı etkiyi yaratmıyorsa size bişey sölememiz yanlış olur,özgür irade diye bir şey var sonucta,bu söylediklerinizi yapmayabilirz bu bizim tercihimiz,size iyi gelen şeyleri bizimle paylaşıp,bizimde yararlanmamızı istiyorsunuz,bence bu çok yüce gönüllü bir davranış,sizlere kendim adına çok teşekkür ederim tüm samimiyetimle...olumunekankayizsmile

kesinlikle bu düşünceyle paylaşıyoruz canım :) yeni birşey bulmak heyacanlandırıyor ve herkesle paylaşmak istiyor insan.dileğimiz bunların faydalı olması :)

eyvahedigeldismileşimdi ben aldım galiba sorumluluğu

yok. %50 paylaştık kaydirigubbakcemile3

alnından öpüyorum seni kuzum opuyorumnanaktan
keşke herkes senin gibi düşünsee
ben de kendi adıma rica ederim buyrunnnnnnnnn

peki :)) yarı yarıya.

ya kontes peki ne olacak benim bu saçların hali :)))

söylediğin günlerde sinameki yap kuşummm
günlük olarak da gliserinli bakımı kullan uçlara
bence uzarlar a.s
extra bi şeye gerek olduğunu düşünmüyorum ben.
ısırgan suyuymuş,pirinç suyuymuş bi sürü şeyler var ama o kadar uğraşmak gereksiz geliyor:hulya:
sinameki hem zahmetsiz hem de etkiliboshayallersmile

yazın saçlar daha hızlı uzuyormuş hem...
sanısam metabolizmanın çalışması hızlandığı için oluyor bu hızlı uzama a.s

uzamasını umu ediyorum ama bu kadar sağlıksız saçta uzamaz ki.ölçtüm az önce bir haftadır 3 mm uzamış. epeycede kestirdim ama daha kestirmem lazım.sadece dipten 5 cm kadar sağlıklı.gerisi kötü.
fotoğraflıyorum bir süredir.bir ay sonra paylaşırım görürsün ne kötü olduklarını

aa neden öyleler ki eyvahedigeldismile
boyadan mı yandı?

1,5 yıl önce röfleden yanmıştı.sonra sık sık koyu boya yaptım.düzelmeye başlamıştı bir ara.kötü duruyor diye düzleştirici kullanıyordum.e o daha da yaktı tabi.sonra kısır döngüye girdik.yandıkça kötü durdu.kötü durdukça düzleştirdim.birde ağustostan bu yana kötü günler geçirdim.streslede birleşince iyice bozuldu ve tutam tutam döküldü.aralardan çıkan saçlar tutamlar halinde resmen.

birde sevginin de gücüne çok inanıyorum canım.bu saçlara baktıkça sinir oluyorsun.onlarda aynen karşılık veriyor.
şu meşhur nohut deneyinde ki gibi resmen..

gliserinli bakımı denedin mi kuşum?
benim de saç uçlarım çok cılızdı
boyadan yanmıştı,bir kısmını kestirmiştim ama hepsini kestirirsem çok kısalıcaktı.
kalanlara da gliserinli bakımı uyguluyorum her gün
o kuru ve çatal görünüm yok oldu
yumuşacıklar.
en azından gözüme batan bir şey yok artalıkta a.s

bnm saçlarım inceck tuy gıbı nerdeyse sınır oluyorum sole saglık bı sacım olsun dıe neler vermezdım kı sureklı kırılıo ve acaıb yavas uzuo hangı yontemı kullansam karar veremıyrm :/

gliserini bir kez saçıkmım tamamına yağ gibi sürüp beklemiş hoşuma gitmedi.sen nasıl yapıyorsun?
birde şu sinamekili bakımı uyguladığında streç filmle kapatıyormusun yoksa açık mı bekletiyorsun? birde hep saç diplerine mi uyguluyorsun yoksa ucuna kadar sürdüğün oluyor mu? çünkü saçlarında ucuna kadar düzelme var gördüğüm kadarıyla.

bnm saçlarım inceck tuy gıbı nerdeyse sınır oluyorum sole saglık bı sacım olsun dıe neler vermezdım kı sureklı kırılıo ve acaıb yavas uzuo hangı yontemı kullansam karar veremıyrm :/

saçları kalınlaştırack bir bakım bilmiyorum canım.sadece şunu söyleyebilirim. uygun bir bakım bulduğunda burada verdiğim tarihlerde uygulaman sonucu olumlu yönde etkiler.

saçları kalınlaştırack bir bakım bilmiyorum canım.sadece şunu söyleyebilirim. uygun bir bakım bulduğunda burada verdiğim tarihlerde uygulaman sonucu olumlu yönde etkiler.

sinamekiyi uygulamayı dusunuorum cnm hem uzasın ıstıorum bunun ıcın uygun tarıhler demıssın en yakın tarıh sanırım 7 8 temmuz o tarıhlerde baslasm ii olur..

buraya bir bak istersen canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...uc-alamiyoruziste-cevabi-10.html#post13836177

en yakın 27-28 haziran.

birde denemedim ama dolunay ve yeniayın da kullanılabileceğini düşünüyorum.ama emin değilim.
neden böyle düşündüğüme gelince:
dolunayın hem yapıcı hemde yıkıcı enejjisi vardır ve bu enerji çok kuvvetlidir.dolayısıyla saç için kesim yıkıcı,bakım yapıcı etki yapar diye düşünüyorum.
yeniayın yapıcı ve iyileştirici etkisi çok büyüktür.
en güçlü enerjiye sahip bu iki ay fazını değerlendirmek çok mantıklı geliyor bana.benim düşüncem tabi.daha önce tespit edilmiş bir bilgi değil bu.sizede mantıklı geldiyse bu uygulayın.gelmediyse uygulamayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…