aycangül acil yardım,şimdi baktım ilk defa topiğine teşekkürler,ya ben 2 gün önce sacımı kestirdim acaba gec mi uzucak((( içimi acacak bişi söle lütfen:sinifsinif: şimdi bu mayalı süt olayına dün başladım bende geceleri yatmadan içiyorum,hangi günler özellikle tavsiye ediyosun?yardım bekliyorum
eyvahedigeldismileşimdi ben aldım galiba sorumluluğu
eyvahedigeldismileşimdi ben aldım galiba sorumluluğu
kkontess ve aycangül,
sizler bize yardımcı olmak için çabalıyorsunuz,eğer sizin söylediklerinizi biz uyguluyorsak ve bizde aynı etkiyi yaratmıyorsa size bişey sölememiz yanlış olur,özgür irade diye bir şey var sonucta,bu söylediklerinizi yapmayabilirz bu bizim tercihimiz,size iyi gelen şeyleri bizimle paylaşıp,bizimde yararlanmamızı istiyorsunuz,bence bu çok yüce gönüllü bir davranış,sizlere kendim adına çok teşekkür ederim tüm samimiyetimle...olumunekankayizsmile
peki :)) yarı yarıya.
ya kontes peki ne olacak benim bu saçların hali :)))
uzamasını umu ediyorum ama bu kadar sağlıksız saçta uzamaz ki.ölçtüm az önce bir haftadır 3 mm uzamış. epeycede kestirdim ama daha kestirmem lazım.sadece dipten 5 cm kadar sağlıklı.gerisi kötü.
fotoğraflıyorum bir süredir.bir ay sonra paylaşırım görürsün ne kötü olduklarını
gliserinli bakımı denedin mi kuşum?
benim de saç uçlarım çok cılızdı
boyadan yanmıştı,bir kısmını kestirmiştim ama hepsini kestirirsem çok kısalıcaktı.
kalanlara da gliserinli bakımı uyguluyorum her gün
o kuru ve çatal görünüm yok oldu
yumuşacıklar.
en azından gözüme batan bir şey yok artalıkta a.s
bnm saçlarım inceck tuy gıbı nerdeyse sınır oluyorum sole saglık bı sacım olsun dıe neler vermezdım kı sureklı kırılıo ve acaıb yavas uzuo hangı yontemı kullansam karar veremıyrm :/
saçları kalınlaştırack bir bakım bilmiyorum canım.sadece şunu söyleyebilirim. uygun bir bakım bulduğunda burada verdiğim tarihlerde uygulaman sonucu olumlu yönde etkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?