bu moral bozukluğunu öyle iyi biliyorum ki..
hemen hemen 5 aydır bakım yapmıyorum moralim bozuluyor uğraşmak bile istemiyordum şimdi uygun zmnlarda yaparsam belki istedğim gibi bi saç uzaması olabilir guclubacismile
aaa ben saçimi tesadufen 17 haziranda kestirdim.ustelik fazla kestirdim bir daha uzamicaklar diye korkuyordum.o zaman korkmamam gerekiyor.tesekkurler aycangul:)
kızlar bende saçımı 19 mayısta kestirmiş uygun bir zaman dilimimiymiş..bakabilirmisiniz..??
birde temmuzda ve ağustosta hangi uygun tarihlerde bakım yoğunlaştırmalıyızz diğer sayfalara bakamadım iş yoğunluğundanyerimseniben
19 mayıs çok uygun canım.ay aslan burcunda ve büyüyen fazdaydı o tarihte.şanslısın :))
diğer tarihler 10.sayfada var canım.tekrar olmasın okuyanlar sıkılmasın :)
sağol tatlım teşekürler..a.s. hadi bakalım inşallah iyi uzar hat bu yakınlarda sürekli saçımı topluyorum ki uzun zaman sonra uzadıoğını farkedeyim..akannehir bu ay çok güzel bakım yapmak istiyorum 1 akşam boş kalırsa bir akşam ne olursa olsun mutlaka bişeyler yapıcamm:dance:hihoyyyt
hemen hemen 5 aydır bakım yapmıyorum moralim bozuluyor uğraşmak bile istemiyordum şimdi uygun zmnlarda yaparsam belki istedğim gibi bi saç uzaması olabilir guclubacismile
şimdi temmuz ayının kaçında bakım yapıyoruz ? bayanssulusmile
aycangülümm burdada buldum senii..şimdi senin dediğin tarihlerde bakım yapmak istiyorum ve saçımıda uzun zamandır uzatmak istiyorum ama uzamıyor malesef:1no2:nişanlım saçlarımı açık istiyor açıyorum dokunuyor ve eline en az 10 tel saç geliyor ve bu durumdan utanıyorum..bunu için doktorada gittim ama çözüm bulamadım..şimdi bakım diyosun ya saçımla ilgili ne tür bi bakım yapabilirm tarihleri öğrendm ama ne sürcem saçıma bunun içinde yardım edermisin..:teselli:
görmedim :)aycangülüm bana bişiy demedinnfisfisfis
inşallah canım :Saruboceq:
cnm sen astroloji eğitimi alıyor musun ?
hayır canım,astrolojinin sadece bu kısmıyla ilgilenip araştırıyorum.yoksa kişisel burçlar vs. pek ilgimi çekmez.
daha öncede yazmıştım.sadece bulduklarımı paylaşıyorum uzmanların affına sığınarak.
kızlar perşembe,cuma,cumartesi meyve / protein günü..ona göre beslenin.
veeee mayalı sütlerinizi ihmal etmeyin :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?