• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

hemen hemen 5 aydır bakım yapmıyorum moralim bozuluyor uğraşmak bile istemiyordum şimdi uygun zmnlarda yaparsam belki istedğim gibi bi saç uzaması olabilir guclubacismile

ben de yaklaşık o kadar yaptım.haftada 2 gün.bıktım sonra.dışarı çıkamaz olmuştum.16 haziran da yeniden başladım.hem daha uzun aralıklarla yapacağım için sıkılmam.kaybedeceğim birşeyde yok.diyelim ki işe yaramadı.zamanımıda harcamamış olucam.
ama geçen hafta kuaför bakmıştı saçlarıma.ertesi gün kesime gittim."ne yaptın saçlarına,dün nasıldı bugün nasıl dedi."
şu an ilk hedefim şu saçlıktan çıkmış görüntüyü toparlamak.zaten böyleyken çok hızlı uzamaz.önce sağlık kazanacak ki uzasın..

aaa ben saçimi tesadufen 17 haziranda kestirdim.ustelik fazla kestirdim bir daha uzamicaklar diye korkuyordum.o zaman korkmamam gerekiyor.tesekkurler aycangul:)

kızlar bende saçımı 19 mayısta kestirmiş uygun bir zaman dilimimiymiş..bakabilirmisiniz..??
birde temmuzda ve ağustosta hangi uygun tarihlerde bakım yoğunlaştırmalıyızz diğer sayfalara bakamadım iş yoğunluğundanyerimseniben

kızlar bende saçımı 19 mayısta kestirmiş uygun bir zaman dilimimiymiş..bakabilirmisiniz..??
birde temmuzda ve ağustosta hangi uygun tarihlerde bakım yoğunlaştırmalıyızz diğer sayfalara bakamadım iş yoğunluğundanyerimseniben

19 mayıs çok uygun canım.ay aslan burcunda ve büyüyen fazdaydı o tarihte.şanslısın :))
diğer tarihler 10.sayfada var canım.tekrar olmasın okuyanlar sıkılmasın :)

19 mayıs çok uygun canım.ay aslan burcunda ve büyüyen fazdaydı o tarihte.şanslısın :))
diğer tarihler 10.sayfada var canım.tekrar olmasın okuyanlar sıkılmasın :)

sağol tatlım teşekürler..a.s. hadi bakalım inşallah iyi uzar hat bu yakınlarda sürekli saçımı topluyorum ki uzun zaman sonra uzadıoğını farkedeyim..akannehir bu ay çok güzel bakım yapmak istiyorum 1 akşam boş kalırsa bir akşam ne olursa olsun mutlaka bişeyler yapıcamm:dance:hihoyyyt

sağol tatlım teşekürler..a.s. hadi bakalım inşallah iyi uzar hat bu yakınlarda sürekli saçımı topluyorum ki uzun zaman sonra uzadıoğını farkedeyim..akannehir bu ay çok güzel bakım yapmak istiyorum 1 akşam boş kalırsa bir akşam ne olursa olsun mutlaka bişeyler yapıcamm:dance:hihoyyyt

11 temmuza kadar yapacağın bakım kökleri besleyecektir.ama saçın normalde sağlıklıysa uzamada olacaktır.

gün aşırı yapmak yerine verdiğim tarihlerde üstüste ve uzun süre bekleterek yapman daha iyi olur.ama içine sinmiyorsa ve bıkmayacaksan gün aşırı da yap tabi ..

aycangülümm burdada buldum senii..şimdi senin dediğin tarihlerde bakım yapmak istiyorum ve saçımıda uzun zamandır uzatmak istiyorum ama uzamıyor malesef:1no2:nişanlım saçlarımı açık istiyor açıyorum dokunuyor ve eline en az 10 tel saç geliyor ve bu durumdan utanıyorum..bunu için doktorada gittim ama çözüm bulamadım..şimdi bakım diyosun ya saçımla ilgili ne tür bi bakım yapabilirm tarihleri öğrendm ama ne sürcem saçıma bunun içinde yardım edermisin..:teselli:

aycangülümm burdada buldum senii..şimdi senin dediğin tarihlerde bakım yapmak istiyorum ve saçımıda uzun zamandır uzatmak istiyorum ama uzamıyor malesef:1no2:nişanlım saçlarımı açık istiyor açıyorum dokunuyor ve eline en az 10 tel saç geliyor ve bu durumdan utanıyorum..bunu için doktorada gittim ama çözüm bulamadım..şimdi bakım diyosun ya saçımla ilgili ne tür bi bakım yapabilirm tarihleri öğrendm ama ne sürcem saçıma bunun içinde yardım edermisin..:teselli:

aycangülüm bana bişiy demedinnfisfisfis

aycangülüm bana bişiy demedinnfisfisfis
görmedim :)
suyla kuru mayayı losyon kıvamına getirip banyodan 15-20 dakika önce sürebilirsin.2-3 seferde durdurmuştu benimkini daha önce.
şimdi bişey yapmıyorum canım,araştırmıyorum bile.avuç avuç dökülüyor.

anladım ki englleyemicem.çünkü benim saçım çok kötü durumda yanık.ne yaparsam yapayım atacak saçları bu kafa -tatlicadiarzu-
nasıl sağlıksız çocuk anne karnında tutunamaz,düşer..sağlıksız saçta durmuyor malesef..

dediğim gibi yanık vs yoksa saçında bu dediğim işe yayr diye düşünüyorum..

cnm sen astroloji eğitimi alıyor musun ?

hayır canım,astrolojinin sadece bu kısmıyla ilgilenip araştırıyorum.yoksa kişisel burçlar vs. pek ilgimi çekmez.
daha öncede yazmıştım.sadece bulduklarımı paylaşıyorum uzmanların affına sığınarak.

hayır canım,astrolojinin sadece bu kısmıyla ilgilenip araştırıyorum.yoksa kişisel burçlar vs. pek ilgimi çekmez.
daha öncede yazmıştım.sadece bulduklarımı paylaşıyorum uzmanların affına sığınarak.

güzel bi araştırma bnde araştırıyorumda
özellikle burcumla ilgili bilgiler dikkatimi çekiyor yükselen burcum ay burcum gezegenler falan
ama hiç bu açıdan yaklaşmamıştım konuya

kızlar perşembe,cuma,cumartesi meyve / protein günü..ona göre beslenin.
veeee mayalı sütlerinizi ihmal etmeyin :icecream:

kızlar perşembe,cuma,cumartesi meyve / protein günü..ona göre beslenin.
veeee mayalı sütlerinizi ihmal etmeyin :icecream:

aycangül acil yardım,şimdi baktım ilk defa topiğine teşekkürler,ya ben 2 gün önce sacımı kestirdim acaba gec mi uzucak:(((( içimi acacak bişi söle lütfen:sinifsinif: şimdi bu mayalı süt olayına dün başladım bende geceleri yatmadan içiyorum,hangi günler özellikle tavsiye ediyosun?yardım bekliyorum

Back