Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

valla en son 7 haziranda kesitrdim bundan öncede 20 aralıktı

ikiside uygun zamana rastlamamış malesef.
temmuzun 13 ve 14 ünde
ağustosun 9 ve 10 unda yeniden kestirebilirsin.
özelliklede 10 ağustos hem yeniay hem aslan.bulunmaz bir fırsat.örneğin yeniay zamanı hasta baitki ve ağaçlar budandığında sağlık kazanır.
bizde 10 ağustosu böyledeğerlendirebiliriz.saçlarımızın sağlıksız kısımlarını kestirip bakım yaparak yeni bir başlangıç yapabiliriz :)
ben bu tarihi kesinlikle atlamayı düşünmüyorum..17 haziranda zaten kısaltmıştım,yine kestiricem.uzun saçı çok özledim ama böyle sağlıksızken de çok çirkin duruyor ve çok dikkat çekiyor.üstelik uzamıyor da..dipten 5 cm sağlıklı sadece :)) o kadar kestiremem ama :)
 
eylülün hangi gününde kestirmeliyiz peki cilt bakım için tarihleride söylersen çokk mesut olocağım kaydirigubbakcemile3
 
o0o epey ilerlemiş konu..okdum..büttüünn tarihleri aldım yazdım:)) şimdi kıl tüy konusuna gideyim tarihler çıkmışmı :) loto sonucu bakmak gibi bişey bu çok keyifli:)
 
o0o epey ilerlemiş konu..okdum..büttüünn tarihleri aldım yazdım:)) şimdi kıl tüy konusuna gideyim tarihler çıkmışmı :) loto sonucu bakmak gibi bişey bu çok keyifli:)

sonuçlarıda bekliyorum :)
yoksa çıkmaz yeni tarihler,ona göre aklinialirimsmile
 
evet canım.aslan burcuna rastlamamış.üstelik küçülen ay fazında kestirmişsin.:çok üzgünüm:

belliydi zaten o işte bi uyuzluk olduğu kaydirigubbakcemile3
ondan önce de 10 kasımda kestirmiştim,sanki onla daha çabuk uzamışlardı ohaoldumsmile
ben de hep özel tarihlerde saç kesime gitmişim ha sempatiksalakcinni
 
cnm bnde 13 kasımda 2009da saçlarımı kestirmiştim ay hangi burçtaydı bilmiyorumkismile
annemde 30 kasım 2009da kstrmiş saçlarını
 
Son düzenleme:

kestirmemenin özel bir tarihi yok ki kkontesscim.kestirmenin özel tarihleri var.e onuda yakalamak çok zor.
bir de o tarihlerde kestirmek uzamasını sağlamaz.sadece yavaş uzamasını engeller.

aslında içimden bir his sadece aslan burcunda değil,yeniay günlerindede kesilir diyor.denemek lazım :)
 
cnm bnde 13 kasımda 2009da saçlarımı kestirmiştim ay hangi burçtaydı bilmiyorumkismile
annemde 30 kasım 2009da kstrmiş saçlarını

renan20 30kasımda ay boğa burcundaymış.aslında bakım için uygun ama kesim için değil.
13 kasıma gelince,arşiv bilgilerde bulamadım ama terazi ya da yay burcu kesinlikle.ayrıca küçülen ay fazına rastlıyor.yani uzamaması çok normal.

birde :)) kkontesin saç bakım tarihlerini be burçlarını çıkarırken,seninkinede rastlamıştım.
sinamekili kürü ilkini
26 aralık / koç burcunda
ikincisini
30 aralık / ikizler burcunda
üçüncüsünü de
9 ocak / akrep burcunda uygulamışsın.
gerisini almamışım,yorumlarınıda hatırlayamıyorum şimdi ama muhtemelen istediğin sonucu alamamışsındır.
bunun cevabını da ben merak ediyorum canım,yazarsan sevinirim :))
 
idare eder bi uzama geç uzadı 5 kere sinemakili bakımı uyguladım saçıma
16 ocakta 4 uygulama
sanırım büyüyen ay fazında ama hangi burçta bilmiyorum hiç zmnında bakım yapamamışım
 
Son düzenleme:
idare eder bi uzama geç uzadı 5 kere sinemakili bakımı uyguladım saçıma
16 ocakta 4 uygulama

hıımm..16 ocak ta malesef kova burcuna gelmiş.ama bu 4 uygulamadan 3 tanesini büyüyen ay fazında yapmışsın.hatta biri yeniaya denkgelmiş.
sadece 3. uygulaman küçülen ay fazına rastlamış.

boğa ,başak, oğlak ve aslan burçlarında yapılan bakımın etkili olacağını paylaşmıştım burda.tamammını okudun mu bilmiyorum.

şimdi dolunay ve yeniayı merak ediyorum aslında bakım konusunda ve bu dolunayı değerlendiricem.

birde şöyle bir şey paylaşmak istiyorum senin aracılığınla.
bu uygun burçlarda bakım yapmaya başladık diyelim.bazen küçülen aya bazen de büyüyen faza den gelecektir.eğer bir haftada bile uzamayı farkeden şanslı kişilerdensek.ve bazı haftalar bu sınuç yavaşladıysa bilin ki küçülen ay fazına rastlamıştır bakım zamanımız.
ya da şöyle ifade edeyim kısaca.dolunaydan sonra ay küçülmeye başlar ve bu dönemde köklerde gelişim daha yoğun olur.yeniaydan itibaren ise ay büyüyen faza geçeceğinden yoğunluk saçın dışarıda kalan kısmında olacaktır.yani uzama konusunda olacaktır.
o yüzden emek veren arkadaşlar (ki eminim elinde ayna hep kontrol ediyorlardır:) sakın strese girmesinler neden daha önce daha hızlı uzamıştı da şimdi yavaşladı diye :teselli:
 
saçlarım uzamıyor diye moralim bozuldu ondan sonrada sinemakili saç bakımını yapmayı bırakmıştım :gitme: temmuz ayında tekrar başlıcam saç bakımına :teytey:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…