- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
yeteri kadar maya ve mayayi maske kivamina getirecek kadar su
ben bu sekilde hazirliyorum canim
yag falan koyan var mi bilmiyorum belki baska alternatifler de olabilir
evet canim kurumaya.
suyu hic olcerek koymadigim icin olcu veremeyecegim. bir paket mayaya saca surulecek kivama gelene kadar su koyuyorum ama biraz da sulu yapiyorum cunku maya cabuk kuruyor.1 saat bekletip yikiyordum vaktim varsa 2 saat.
maya sac icin gercekten faydali bir maske
deneyimledigim ev yapimi kurler arasinda sacimi en yumusak ve parlak yapan maya maskesi olmustu,
pamuk yapmisti saclarimii
koku olmadı mı yani?
kızlar dün şampuanıma denemek için 1-2 damla elma sirkesi damlattım.ve sonuç: saçlarım hiç olmadığı kadar parlak ve dümdüz.herkes fön çektirdim sanıyo.nasıl bişey bu yaaa..acaba uzamaya da etkisi olur mu?şiddetle tavsiye ediyorum kızlar.hep duyardım ama yapmamıştım hiç,hem kokar diye,hem de aman elma sirkesi ne işe yarayacakki diye..iyiki de yapmışım diyorum şimdi..
kız ben sana bunu kaç hafta önce dedim yap diye..daha yeni mi denedin :mymeka:
:roflol::roflol::roflol: ayy şekerim yine tabi senin ışığında yaptım bu işi sempatiksalakcinni ama biraz geç oldu hakkat
aslalmaz: zaten 250 ml şampuanın içine 2-3 damla kadar koydum.sonra da iyice çalkaladım şişeyi.ters-düz ettim karışsın diye.ciddi fark var azcık fark falan değil.şaka gibi ama gerçek.2-3 damla elma sirkesiyle saçlarım parıl parıl ve dümdüz.bugün işyerinde herkes naptın saçına,ne kadar uzadı.kendi rengimi acayip güzel diye sorular sordular.düşünün artık.1 günde uzamadı elbette ama saçlar dümdüz olup parlayınca millet şaşırdı.şimdi birazdan gene yıkayacağım..bakalım aynı etki devam edecek mi :uhm:
denemek lazım o halde. Aslında ben bal katıyorum şampuanıma o da parlattı saçlarımı.
bende sanıyorum ne desem yapıyor kitty..boşa konuşuyormuşum boşaaaklava:
balı da merak ediyorum aslında..ne kadar kattın şekerim??
2 çay kaşığı kadar kattım.
ayşecim saçların ne durumda..uzamaya devam mı tatlım.bi ara irtibat kuralım.telefonunu atar mısın bana özelden..
Aycangül dolunayda bakım yapabilir miyiz?
İyi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?