Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

açıkken bütün paramı saçıma yatırdım,hatırı sayılır bır para,hastalıklı bende,burcum gereği sanırım:)saçım hıç uazamıyor,sürekli dökülüyor,kele bıle yakındım,derin derin kansermışım gıbı içten hastalık çekerdım,saçımı yanlış kesseler sabaha kadar aynaın karşınsda ıdım,neyse

sirke kokmaz,acaıp iyi gelirdi,kera...diye marka saçımı döktü,bağdat cad.ünlü kuaföru şok oldu,bonac....diye bir marka ıyı gelmişti,yanı çok menun kaldım,

neyse sonra örtündüm,şimdi eskiden tanıyn evde gören,şok resmen şok,bende öelyım,hiçbirşye yapmıyorum,ama kalçama ındım,sürekli evde kendım kesıyorum,2-3 geçmiyor bakıyoruz,almış başını gıtmış,bir gür nir gür maşallah,eskiden tanıyanlar ınanamıyor bende öle:)

demek ıstediğim saç olayı beyınle alakalı kızlar,mutlulukla,bir doktor bana o zamnalrda bişey yapamam,beynınde sorun,benım 2 oğlum var,aynı yaştlar bir yaş varmış,birinin saçının önü açıldı,diğeri çok gür,diğeri sunya yansa ısınır dedi,ve benı muayneden yolladı,

evet canim kurumaya.
suyu hic olcerek koymadigim icin olcu veremeyecegim. bir paket mayaya saca surulecek kivama gelene kadar su koyuyorum ama biraz da sulu yapiyorum cunku maya cabuk kuruyor.1 saat bekletip yikiyordum vaktim varsa 2 saat.
maya sac icin gercekten faydali bir maske
deneyimledigim ev yapimi kurler arasinda sacimi en yumusak ve parlak yapan maya maskesi olmustu,
pamuk yapmisti saclarimii

saol tatlımmmmmolumunekankayizsmile

koku olmadı mı yani?

asla lmaz: zaten 250 ml şampuanın içine 2-3 damla kadar koydum.sonra da iyice çalkaladım şişeyi.ters-düz ettim karışsın diye.ciddi fark var azcık fark falan değil.şaka gibi ama gerçek.2-3 damla elma sirkesiyle saçlarım parıl parıl ve dümdüz.bugün işyerinde herkes naptın saçına,ne kadar uzadı.kendi rengimi acayip güzel diye sorular sordular.düşünün artık.1 günde uzamadı elbette ama saçlar dümdüz olup parlayınca millet şaşırdı.şimdi birazdan gene yıkayacağım..bakalım aynı etki devam edecek mi :uhm:

kız ben sana bunu kaç hafta önce dedim yap diye..daha yeni mi denedin :mymeka:

denemek lazım o halde. Aslında ben bal katıyorum şampuanıma o da parlattı saçlarımı.

elma sirkesinin saçları düzleştirmeye katkısı varmı kitty_n??

valla ben bu ay bakım günlerimi aksatmadan yaptım 3 cm uzamış saçlarım dip boyam açılmış iyice :):) sarımsaklı şampuanmı sinamekimi yılan yağımı yada karışık yağlar ve ampüllermi hangisi saçımı uzattı bilmiyorum bildiğim şey saçım acaip şklde parlıo yumuşacık olmuş durumdalar.saç dökülmemde demir eksikliğimden kaynaklanıyormuş cildiyecideki doktorum söledi haplarımıda içiyorum yazdığı şampuanıda kullanıyorum iyice gürleşir popoma kadar uzar İNŞALLAHHH saçlarımmkaydirigubbakcemile2 teşekkürler aycangül :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…