elma sirkesinin saçları düzleştirmeye katkısı varmı kitty_n??
valla ben bu ay bakım günlerimi aksatmadan yaptım 3 cm uzamış saçlarım dip boyam açılmış iyice :):) sarımsaklı şampuanmı sinamekimi yılan yağımı yada karışık yağlar ve ampüllermi hangisi saçımı uzattı bilmiyorum bildiğim şey saçım acaip şklde parlıo yumuşacık olmuş durumdalar.saç dökülmemde demir eksikliğimden kaynaklanıyormuş cildiyecideki doktorum söledi haplarımıda içiyorum yazdığı şampuanıda kullanıyorum iyice gürleşir popoma kadar uzar İNŞALLAHHH saçlarımmkaydirigubbakcemile2 teşekkürler aycangül :)
dax bende seneler önce kullamıştım,gitti gidiyordan almıştım,o zaman zaten saçlarım uzundu,öyle bir derdim yoktu ama parlasın gürleşsin diye kullanmıştım sonra sıkılıp bırakmıştım,ama saçları sapır sapır dökülen bir arkadaşıma tavsiye etmiştim.normalde önden bakınca saç derisi gözüküyodu ama şimdi görünmüyo,baya gürleşti.mutlaka uzamaya da etkisi olur diye düşünüyorum......
cnm benim saçlarım çok kuru we kıvırcıkk ve benim saçıım hiç öle kolay kolay uzamaz ama dax ı kullandıımdan beri baya uzadı saçım kulaamın azcık alındaydı şimdi omzuma deyiyoo cnm kesinlikle uzattıını bizzat gördüüm :))))) bu uzamayan saçımda oyüzden herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye ediorum :)opuyorumnanaktan
dax derken kızlar?
jole gıbı bısey mı kastedıyorsunuz
ve bunda onerecegınız bır marka var mı?
yok cnm bu tamamen bakım yağı die geçio dax supergro içinde biton yağ war önceki sayfalarda yazmıştım ve gerçekten işe yarıyooo beyaz bi kutusu war
pekı tatlım
yaglı saclara nasıl gelır sence bu
bu arada tesekkur ederım msjıma cevap verdıgın ıcına.s.
ne demek cnm benimmmmopuyorumnanaktan yani bilmiorum yağlı saça nası gelir ama normaldede bakım yapmak için zeytinyağ falan sürmüomusun onun gibi bişe iyi duruladıktan soora bişe olcanı sanmıorum cnm sonuçta amaç saçderisini ve saçı beslemek uzatmak normal bakımlar gibi. dahada yağlandırcanı sanmam iyi duruladıktan soora.
tamam canım baska bır forumda okudum
baya yaglandırıyormus
buna alternatıf olarak
barcelıno bakım yagına evıgen bepanthene ampul kıran bır kız cok ıyı uzadıgını saclarının ıyı bakımlı oldugunu yazmıs
Ben de deneyeyim mi :)
Ters etki yapmaz değil mi
cnm benim saçlarım çok kuru we kıvırcıkk ve benim saçıım hiç öle kolay kolay uzamaz ama dax ı kullandıımdan beri baya uzadı saçım kulaamın azcık alındaydı şimdi omzuma deyiyoo cnm kesinlikle uzattıını bizzat gördüüm :))))) bu uzamayan saçımda oyüzden herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye ediorum :)opuyorumnanaktan
hadi bakalım birde bunu deneyelim.bugün kuaföre sordum..toptancısında dax ürünleri satılıyormuş..bakıcak süper gro varmı diye..haftaya perşembe günü alıcam varsa..
tam olarak nasıl uyguluyorsun,ne kadar bekletiyorsun peki canım..
umarım yapmaz canım..ama yaparsa ikimize de yapar :))) ben yarın yapıcam..
Tek başına deneme bir şey olursa ikimize de olsun :)
Ben de yarın mayalı kürü deneyeyim madem :)
Tek başına deneme bir şey olursa ikimize de olsun :)
Ben de yarın mayalı kürü deneyeyim madem :)
walla cnm normalde üstünde yazan banyo yapmadan yarım yada 1 saat önceden saçınıza uygulayın sorada yıkayın dio ama ben banyodan önce 1 saatten fazlada beklettiim oluo öğlen sürüorum eğer evdeysem akşamada yıkıorum cnm sedece bukadar başka bişe yook saç diplerine masaj yapa yapa sür tek bu başka bişe yok cnm :)))))) gayet pratik :) sadece sürüosun :)kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?