Aycangül sözde 2 gününde yapacaktım bakım günlerinin ama dayanamadım 3 günü de doldurdum
Şimdi de sinemake ile oturuyorum.
Dersim erken bitti de ...
Omzumun yaklaşık 1 karış falan altında şimdi saçlarım
Yaza kadar belime gelsin istiyorum
saol tatlım.....burda konuşulacak şey değil gerçi ama ne yapıyorsun???????aycangül bize bi formül bul şekerim yaaaa(
inşallah canım..bi de benim uzasaydı :roflol:
size verdiğim tarihler ,şunlar bunlar bi bana fayda etmedi..
uzama anlamında tabi.yoksa saç kırığı nedir unuttum mesela..şu kıtırlığı düzeltemiyorum ya onlar sinirimi bozuyor..zaten onlar düzelse uzatmayla işim kalmayacak..
çok sıkı bir diyet uygulama da ne yaparsan yap..saçlar çok etkileniyor..özelliklede dökülüyor..
Ben de bir türlü kıyıp aldıramadım uçlarından.
1-2 ay daha dursun bakalım da aldırırım artık.
Evet o yüzden protein ve meyve ağırlıklı beslenmek hem diyet hem de saçlar için iyi olur diye düşünüyorum
Aaa cidden mi?
Spor falan da daha mı çok etki gösterir ki?
uzamaya başladı en azından hayatım,az şey mi..benimde hala ayda 1 cm kadar uzuyor..4 cm uzayanlara imreniyorum inan.şu an enteleyi deniyorum..formülleri bir bir tüketiyorum
bakalım ne olacak..
4 cm?? ohaoldumsmile yok artıkkk benim de ayda 1 cm uzamaya başladı diye seviniyorum sadeceeeee :bbo: o bile olmuyodu çünkü :1ninca: kilo konusunda da küçülen ay fazını denicem cnm..bu sorunuma da çözüm bulursan ne diyeyim dile benden ne dilersennn opuyorumnanaktan
ya arkadaşlar bende belli bi süre sizlerle birlikte bakıma başlamıştım saçlarım kulağımın azcık altındaydı 2 ayda omuzlarımda saçlarım her gören saçların uzamış senin dio önceden topuzum ceviz kadardı şimdi rahat rahat topuz yapabiliorum:) bakım ürünü olarak ta daxgro daxın bakımını kullanıorum çok iyi geldi. bu aralar bıraktım o ürün çnkü saçıma röfle yaptırdım çok yıprandı bakım ürünü kullanıorum uzaması için bi ürün diil onarıyo sadece onu kullanıorum ama yakında tekrar başlıcam dax a süper bi ürün kullanmanızı tavsiye edermmmmmm
Biz Aycangül'den geçiniyoruz hep galiba ...
aynen valla..Allah razı olsun,çoğu şeye farklı pencereden bakmamı sağladı..benim içn önemi çok büyük..hakkını nasıl öderim bilmem..
canım dax groyu ben bulamadım.sadece bu ürünlemi o kadar uzattın yoksa sinameki yada benzeri birşey yaptın mı?
canım benim..utanıyorum inan..ne diyeceğimi bilemedim şimdi :)
sevgiler :)
cnm dax tan başka bişe kullanmadım senin yazdıın günlerde hep dax yaptım başkada bişe yook cnm. resimlerime bakıorum inanılmaz resmen kulağımın biraz altındaydı şimdi omzuma deyiyoo kaydirigubbakcemile2 cnm benim dax watsons larda war ben ordan aldım cnm zaten içinde : jojoba yağı,hindistan cevizi yağı,çay özü,papatya özü,bağdem yağı,aloe vera,avokado özü,susam yağı,buğday özü,fıstık yağı,bitkisel yağlar ve mineraller yazıyo cnm içinde. Adını tam olarak DAX ORGANİC OİLS SUPERGRO. Kokusu da çok güzell watsons da bulabilirsin cnm bak oraya :))))) öptüüm çoookkkk kaydirigubbakcemile5
kızlar dün şampuanıma denemek için 1-2 damla elma sirkesi damlattım.ve sonuç: Saçlarım hiç olmadığı kadar parlak ve dümdüz.herkes fön çektirdim sanıyo.nasıl bişey bu yaaa..acaba uzamaya da etkisi olur mu?şiddetle tavsiye ediyorum kızlar.hep duyardım ama yapmamıştım hiç,hem kokar diye,hem de aman elma sirkesi ne işe yarayacakki diye..iyiki de yapmışım diyorum şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?