• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

Aycangül sözde 2 gününde yapacaktım bakım günlerinin ama dayanamadım 3 günü de doldurdum
Şimdi de sinemake ile oturuyorum.
Dersim erken bitti de ...
Omzumun yaklaşık 1 karış falan altında şimdi saçlarım
Yaza kadar belime gelsin istiyorum

inşallah canım..bi de benim uzasaydı :roflol:
size verdiğim tarihler ,şunlar bunlar bi bana fayda etmedi..
uzama anlamında tabi.yoksa saç kırığı nedir unuttum mesela..şu kıtırlığı düzeltemiyorum ya onlar sinirimi bozuyor..zaten onlar düzelse uzatmayla işim kalmayacak..

inşallah canım..bi de benim uzasaydı :roflol:
size verdiğim tarihler ,şunlar bunlar bi bana fayda etmedi..
uzama anlamında tabi.yoksa saç kırığı nedir unuttum mesela..şu kıtırlığı düzeltemiyorum ya onlar sinirimi bozuyor..zaten onlar düzelse uzatmayla işim kalmayacak..

Ben de bir türlü kıyıp aldıramadım uçlarından.
1-2 ay daha dursun bakalım da aldırırım artık.

çok sıkı bir diyet uygulama da ne yaparsan yap..saçlar çok etkileniyor..özelliklede dökülüyor..

Evet o yüzden protein ve meyve ağırlıklı beslenmek hem diyet hem de saçlar için iyi olur diye düşünüyorum

Ben de bir türlü kıyıp aldıramadım uçlarından.
1-2 ay daha dursun bakalım da aldırırım artık.

Evet o yüzden protein ve meyve ağırlıklı beslenmek hem diyet hem de saçlar için iyi olur diye düşünüyorum

bir de şu an yapılan diyetler çok etkili olmaz.23 ekimden itibaren 15 günlük sürede kolay ve daha hızlı bir şekild kilo verebilirsiniz..yani dolunaydan sonra..başka bir ifadeyle ay küçülürken..

Tamam teşekkür ederim demekki şimdi dikkat ediyorum
ama cumartesinden itibaren hızlanıyorum
Teşekkürler ..
saçımı da yıkadım bu arada

ya arkadaşlar bende belli bi süre sizlerle birlikte bakıma başlamıştım saçlarım kulağımın azcık altındaydı 2 ayda omuzlarımda saçlarım her gören saçların uzamış senin dio önceden topuzum ceviz kadardı şimdi rahat rahat topuz yapabiliorum:) bakım ürünü olarak ta daxgro daxın bakımını kullanıorum çok iyi geldi. bu aralar bıraktım o ürün çnkü saçıma röfle yaptırdım çok yıprandı bakım ürünü kullanıorum uzaması için bi ürün diil onarıyo sadece onu kullanıorum ama yakında tekrar başlıcam dax a süper bi ürün kullanmanızı tavsiye edermmmmmm

uzamaya başladı en azından hayatım,az şey mi..benimde hala ayda 1 cm kadar uzuyor..4 cm uzayanlara imreniyorum inan.şu an enteleyi deniyorum..formülleri bir bir tüketiyorum :(
bakalım ne olacak..

4 cm?? ohaoldumsmile yok artıkkk benim de ayda 1 cm uzamaya başladı diye seviniyorum sadeceeeee :bbo: o bile olmuyodu çünkü :1ninca: kilo konusunda da küçülen ay fazını denicem cnm..bu sorunuma da çözüm bulursan ne diyeyim dile benden ne dilersennn opuyorumnanaktan

4 cm?? ohaoldumsmile yok artıkkk benim de ayda 1 cm uzamaya başladı diye seviniyorum sadeceeeee :bbo: o bile olmuyodu çünkü :1ninca: kilo konusunda da küçülen ay fazını denicem cnm..bu sorunuma da çözüm bulursan ne diyeyim dile benden ne dilersennn opuyorumnanaktan

Biz Aycangül'den geçiniyoruz hep galiba ...

ya arkadaşlar bende belli bi süre sizlerle birlikte bakıma başlamıştım saçlarım kulağımın azcık altındaydı 2 ayda omuzlarımda saçlarım her gören saçların uzamış senin dio önceden topuzum ceviz kadardı şimdi rahat rahat topuz yapabiliorum:) bakım ürünü olarak ta daxgro daxın bakımını kullanıorum çok iyi geldi. bu aralar bıraktım o ürün çnkü saçıma röfle yaptırdım çok yıprandı bakım ürünü kullanıorum uzaması için bi ürün diil onarıyo sadece onu kullanıorum ama yakında tekrar başlıcam dax a süper bi ürün kullanmanızı tavsiye edermmmmmm

canım dax groyu ben bulamadım.sadece bu ürünlemi o kadar uzattın yoksa sinameki yada benzeri birşey yaptın mı?

canım dax groyu ben bulamadım.sadece bu ürünlemi o kadar uzattın yoksa sinameki yada benzeri birşey yaptın mı?

cnm dax tan başka bişe kullanmadım senin yazdıın günlerde hep dax yaptım başkada bişe yook cnm. resimlerime bakıorum inanılmaz resmen kulağımın biraz altındaydı şimdi omzuma deyiyoo kaydirigubbakcemile2 cnm benim dax watsons larda war ben ordan aldım cnm zaten içinde : jojoba yağı,hindistan cevizi yağı,çay özü,papatya özü,bağdem yağı,aloe vera,avokado özü,susam yağı,buğday özü,fıstık yağı,bitkisel yağlar ve mineraller yazıyo cnm içinde. Adını tam olarak DAX ORGANİC OİLS SUPERGRO. Kokusu da çok güzell watsons da bulabilirsin cnm bak oraya :))))) öptüüm çoookkkk kaydirigubbakcemile5

cnm dax tan başka bişe kullanmadım senin yazdıın günlerde hep dax yaptım başkada bişe yook cnm. resimlerime bakıorum inanılmaz resmen kulağımın biraz altındaydı şimdi omzuma deyiyoo kaydirigubbakcemile2 cnm benim dax watsons larda war ben ordan aldım cnm zaten içinde : jojoba yağı,hindistan cevizi yağı,çay özü,papatya özü,bağdem yağı,aloe vera,avokado özü,susam yağı,buğday özü,fıstık yağı,bitkisel yağlar ve mineraller yazıyo cnm içinde. Adını tam olarak DAX ORGANİC OİLS SUPERGRO. Kokusu da çok güzell watsons da bulabilirsin cnm bak oraya :))))) öptüüm çoookkkk kaydirigubbakcemile5

dax bende seneler önce kullamıştım,gitti gidiyordan almıştım,o zaman zaten saçlarım uzundu,öyle bir derdim yoktu ama parlasın gürleşsin diye kullanmıştım sonra sıkılıp bırakmıştım,ama saçları sapır sapır dökülen bir arkadaşıma tavsiye etmiştim.normalde önden bakınca saç derisi gözüküyodu ama şimdi görünmüyo,baya gürleşti.mutlaka uzamaya da etkisi olur diye düşünüyorum......

kızlar dün şampuanıma denemek için 1-2 damla elma sirkesi damlattım.ve sonuç: saçlarım hiç olmadığı kadar parlak ve dümdüz.herkes fön çektirdim sanıyo.nasıl bişey bu yaaa..acaba uzamaya da etkisi olur mu?şiddetle tavsiye ediyorum kızlar.hep duyardım ama yapmamıştım hiç,hem kokar diye,hem de aman elma sirkesi ne işe yarayacakki diye..iyiki de yapmışım diyorum şimdi..

kızlar dün şampuanıma denemek için 1-2 damla elma sirkesi damlattım.ve sonuç: Saçlarım hiç olmadığı kadar parlak ve dümdüz.herkes fön çektirdim sanıyo.nasıl bişey bu yaaa..acaba uzamaya da etkisi olur mu?şiddetle tavsiye ediyorum kızlar.hep duyardım ama yapmamıştım hiç,hem kokar diye,hem de aman elma sirkesi ne işe yarayacakki diye..iyiki de yapmışım diyorum şimdi..

koku olmadı mı yani?

canlarım bu maya bakımını nasıl yapıyoruz
tarıfı var mıdır
yapmak ıstesem bugun
tamda tarıhıymısss

yeteri kadar maya ve mayayi maske kivamina getirecek kadar su
ben bu sekilde hazirliyorum canim
yag falan koyan var mi bilmiyorum belki baska alternatifler de olabilir

Back
X