• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

elma sirkesinin saçları düzleştirmeye katkısı varmı kitty_n??

valla ben bu ay bakım günlerimi aksatmadan yaptım 3 cm uzamış saçlarım dip boyam açılmış iyice :):) sarımsaklı şampuanmı sinamekimi yılan yağımı yada karışık yağlar ve ampüllermi hangisi saçımı uzattı bilmiyorum bildiğim şey saçım acaip şklde parlıo yumuşacık olmuş durumdalar.saç dökülmemde demir eksikliğimden kaynaklanıyormuş cildiyecideki doktorum söledi haplarımıda içiyorum yazdığı şampuanıda kullanıyorum iyice gürleşir popoma kadar uzar İNŞALLAHHH saçlarımmkaydirigubbakcemile2 teşekkürler aycangül :)

öyle bir etkisi var mıdır bilemem,ama benimkiler resmen fönlü gibi duruyolar.belki uysallaştırıyor bilemiyorum sebebini..

dax bende seneler önce kullamıştım,gitti gidiyordan almıştım,o zaman zaten saçlarım uzundu,öyle bir derdim yoktu ama parlasın gürleşsin diye kullanmıştım sonra sıkılıp bırakmıştım,ama saçları sapır sapır dökülen bir arkadaşıma tavsiye etmiştim.normalde önden bakınca saç derisi gözüküyodu ama şimdi görünmüyo,baya gürleşti.mutlaka uzamaya da etkisi olur diye düşünüyorum......

cnm benim saçlarım çok kuru we kıvırcıkk ve benim saçıım hiç öle kolay kolay uzamaz ama dax ı kullandıımdan beri baya uzadı saçım kulaamın azcık alındaydı şimdi omzuma deyiyoo cnm kesinlikle uzattıını bizzat gördüüm :))))) bu uzamayan saçımda oyüzden herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye ediorum :)opuyorumnanaktan

cnm benim saçlarım çok kuru we kıvırcıkk ve benim saçıım hiç öle kolay kolay uzamaz ama dax ı kullandıımdan beri baya uzadı saçım kulaamın azcık alındaydı şimdi omzuma deyiyoo cnm kesinlikle uzattıını bizzat gördüüm :))))) bu uzamayan saçımda oyüzden herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye ediorum :)opuyorumnanaktan

dax derken kızlar?
jole gıbı bısey mı kastedıyorsunuz
ve bunda onerecegınız bır marka var mı?

yok cnm bu tamamen bakım yağı die geçio dax supergro içinde biton yağ war önceki sayfalarda yazmıştım ve gerçekten işe yarıyooo beyaz bi kutusu war

pekı tatlım
yaglı saclara nasıl gelır sence bu
bu arada tesekkur ederım msjıma cevap verdıgın ıcına.s.

pekı tatlım
yaglı saclara nasıl gelır sence bu
bu arada tesekkur ederım msjıma cevap verdıgın ıcına.s.

ne demek cnm benimmmmopuyorumnanaktan yani bilmiorum yağlı saça nası gelir ama normaldede bakım yapmak için zeytinyağ falan sürmüomusun onun gibi bişe iyi duruladıktan soora bişe olcanı sanmıorum cnm sonuçta amaç saçderisini ve saçı beslemek uzatmak normal bakımlar gibi. dahada yağlandırcanı sanmam iyi duruladıktan soora.

ne demek cnm benimmmmopuyorumnanaktan yani bilmiorum yağlı saça nası gelir ama normaldede bakım yapmak için zeytinyağ falan sürmüomusun onun gibi bişe iyi duruladıktan soora bişe olcanı sanmıorum cnm sonuçta amaç saçderisini ve saçı beslemek uzatmak normal bakımlar gibi. dahada yağlandırcanı sanmam iyi duruladıktan soora.

tamam canım baska bır forumda okudum
baya yaglandırıyormus
buna alternatıf olarak
barcelıno bakım yagına evıgen bepanthene ampul kıran bır kız cok ıyı uzadıgını saclarının ıyı bakımlı oldugunu yazmıs

tamam canım baska bır forumda okudum
baya yaglandırıyormus
buna alternatıf olarak
barcelıno bakım yagına evıgen bepanthene ampul kıran bır kız cok ıyı uzadıgını saclarının ıyı bakımlı oldugunu yazmıs

hmmm denemek lazııım onuda kafamıza denemediimiz kalmadı :) onuda yaparızzz :)))

hadi bakalım birde bunu deneyelim.bugün kuaföre sordum..toptancısında dax ürünleri satılıyormuş..bakıcak süper gro varmı diye..haftaya perşembe günü alıcam varsa..
tam olarak nasıl uyguluyorsun,ne kadar bekletiyorsun peki canım..

hadi bakalım birde bunu deneyelim.bugün kuaföre sordum..toptancısında dax ürünleri satılıyormuş..bakıcak süper gro varmı diye..haftaya perşembe günü alıcam varsa..
tam olarak nasıl uyguluyorsun,ne kadar bekletiyorsun peki canım..

walla cnm normalde üstünde yazan banyo yapmadan yarım yada 1 saat önceden saçınıza uygulayın sorada yıkayın dio ama ben banyodan önce 1 saatten fazlada beklettiim oluo öğlen sürüorum eğer evdeysem akşamada yıkıorum cnm sedece bukadar başka bişe yook saç diplerine masaj yapa yapa sür tek bu başka bişe yok cnm :)))))) gayet pratik :) sadece sürüosun :)kaydirigubbakcemile2

walla cnm normalde üstünde yazan banyo yapmadan yarım yada 1 saat önceden saçınıza uygulayın sorada yıkayın dio ama ben banyodan önce 1 saatten fazlada beklettiim oluo öğlen sürüorum eğer evdeysem akşamada yıkıorum cnm sedece bukadar başka bişe yook saç diplerine masaj yapa yapa sür tek bu başka bişe yok cnm :)))))) gayet pratik :) sadece sürüosun :)kaydirigubbakcemile2

bu ürün bildiğimiz yağlar gibi sıvı mı yoksa bakım maskeleri gibi krem kıvamında mı canım..

Back
X