- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
-
- Konu Sahibi streshanim
Hayatimda olan birinden ilk ayrildigimda mala bağlayıp ; nasıl onu kaybettim diye yaniyordum.. Zaman geçti unuttum Üstüne zaman geçti eşimle tanistim evlendim Ve her defasında iyiki gitmiş diyorum Çünkü çok ama çok daha iyi bir adamla beraberim Meğer Rabbim eşim yüzünden diğer gereksiz den beni kurtarmış .. Rabbim böyle mutlu olacağınız birini karşınıza çıkarır insallah
seninde her konuyu cinsellige baglamanSimdi bi hayati dolu dolu yasayan tutkulu insanlar var. Bir de libidosu düşük oldugundan ötürü yanlis yapmanin kiyisina bile yaklasamadigi icin dostluga iyi niyete merhamete düşünceli olmaya önem verenler var. Ikinci gruptan olanlara su yazdiklarin manasiz gelir. Sen de öyle gibi gorunuosun ama diilsin. Ilk gruptansin. Yani aslinda onda seni çeken sey tensel cekim. Yoksa kimse ya içi güzel aslinda dışı deli olsa da demez. Ben dümdük ilk gruptanim. Burdan aya yol olur keskeleriminsan oyle oldugunu kabullenince de artik neresi acio bilemio. Yaranin kendisi oluo. Bir degil bi cok insan var arada aklima gelen.
Hatta ben ilk evliliğini nasıl yaptı diye düşünürken, 2. Evliliğini okudum, eşine üzüldüm ya.Böyle konular okuyunca ben mi ruhsuzum diyorum. Elin psikolojik sorunları olan adamına bu kadar anlam yüklemek ne bileyim garip. O kafayla ikinci evliliğini yapıp kimin başını yakti acaba diye düşündüm.
Arabesk yaşamaya gerek yok hayatı yahu aşk güzel şeyde, insanın kendi canı herşeyden kıymetli olmalı.
Vaaavv, süper kurmuşsunuz, hayran kaldım. :) mutlaka kitpa falan yazmalısınız, en azından mini hikayeler falan.Hikayenize üzüldüm.
Peki şu anki erkek arkadaşınızın suçu ne? İyi olması mı, değer verip üzerinize titremesi mi? Yani ne suçu varki başkasını seven biri ile birlikte olmak durumunda?
Hala köye gittiğimde onu gözlüyorum, uzun uzun bakışıyoruz falan diyorsunuz. O sırada siz o adamı gözlerken şimdiki erkek arkadaşınız sevgilim köye gitti diye hiçbir şeyden habersiz saf saf sizi mi bekliyor?
Şimdi bu aldatmak değil de nedir...
Şu anlattıklarınızı sevgiliniz yapsa, unutamadığı biri olsa, gitse köyüne onu gözlese, sigara alma bahanesiyle başkasıyla konuşmaya çalışsa siz ne hisssederdiniz?
Madem böyle bir durumun var hayatına kimseyi alma yani çok mu şart bu sevgili olayı?
Önce unut tamamen bitir sonra yenisine bak.
İnsanları neden böyle aptal yerine koyarsınız anlamıyorum.
Şu hikayenizi burada anlatan bir erkek olsa hiç kimse bu şekilde yumuşak yaklaşmaz üstüne linç ederlerdi. Ki hak ettiğide bu olurdu zaten. Tıpkı sizinde aynısını hak ettiğiniz gibi.
Şuanki sevgiliniz umarım bir an önce gerçeği görür ve kurtulur. Yazık gerçekten acıdım ona. Değer verenin gördüğü karşılık bu olmamalı.
Özellikle sevdiğimi söylediğim kısmı merak ediyorum. Alıntılayabilir misiniz?Hikayenize üzüldüm.
Peki şu anki erkek arkadaşınızın suçu ne? İyi olması mı, değer verip üzerinize titremesi mi? Yani ne suçu varki başkasını seven biri ile birlikte olmak durumunda?
Hala köye gittiğimde onu gözlüyorum, uzun uzun bakışıyoruz falan diyorsunuz. O sırada siz o adamı gözlerken şimdiki erkek arkadaşınız sevgilim köye gitti diye hiçbir şeyden habersiz saf saf sizi mi bekliyor?
Şimdi bu aldatmak değil de nedir...
Şu anlattıklarınızı sevgiliniz yapsa, unutamadığı biri olsa, gitse köyüne onu gözlese, sigara alma bahanesiyle başkasıyla konuşmaya çalışsa siz ne hisssederdiniz?
Madem böyle bir durumun var hayatına kimseyi alma yani çok mu şart bu sevgili olayı?
Önce unut tamamen bitir sonra yenisine bak.
İnsanları neden böyle aptal yerine koyarsınız anlamıyorum.
Şu hikayenizi burada anlatan bir erkek olsa hiç kimse bu şekilde yumuşak yaklaşmaz üstüne linç ederlerdi. Ki hak ettiğide bu olurdu zaten. Tıpkı sizinde aynısını hak ettiğiniz gibi.
Şuanki sevgiliniz umarım bir an önce gerçeği görür ve kurtulur. Yazık gerçekten acıdım ona. Değer verenin gördüğü karşılık bu olmamalı.
Vayy be... tebrik ederim kendinizi iyi kandırmışsınız. hatta sizin kadarınada hiç rastlamadım. Gerçekten tebrik ederim.Vaaavv, süper kurmuşsunuz, hayran kaldım. :) mutlaka kitpa falan yazmalısınız, en azından mini hikayeler falan.
Ben eski sevgilimi unutamadım, ona aşığım, dönse ciddi birşeyler olur dedim mi? Alıntılar mısınız? Öyle bir düşünsem olsaydı zaten bana geldiğinde sevgilim olan kişiyi terkeder onunla olurdum.değil mi?
Evet konuşmaya çalışıyoruz, evet görmek istiyorum ama bu onu sevdiğimden değil, "iyi bir insan oluşunu" özlediğimden. Bakın hanımefendi, sizin hayatınız nasıl bilmiyorum ama benim hayatımda kızla erkek arkadaş olamaz diye bir durum yok. Ben iyi bir insan olduğu için geçmişe saygımdan görmek istiyorum. Çünkü bana yardımı dokundu, yeri geldi annemden babamdan çok yanımda oldu. Ki bakkalda karşılaşınca da
"seni çok özledim yiğidim"
"seni çok seviyorum istanbullum"
Tarzı aşk muhabbetleri dönmüyor, ilk gördüğü anda "Oooo senin buralara yolun düşer miydi zalımın kızı" gibi cümlelerle komiklik yaparak giriyor. Aranızda sandığınız gibi bir özlem yok yani, ne linçi.
Ha şunu da söyleyeyim köy evlerimiz karşı karşıya ve uzaktan akrabayız.
Bunu sevgilimde biliyor ama o ona karşı birşey hissetmediğim, en azından onu sevmediğimi bildiği için birşey söylemiyor. Evet geçmişe özlem var, yaşadıklarımı bendeki hislerini ve onu özlüyorum. Ama bunu o çok iyi bir insan olduğu için yapıyorum. Ki beni burada az çok tanıyanlar bilir, içimde tek bir sevgi kırıntısı dahi olsa ne yapar ne eder onunla ciddi bir ilişki yoluna girerdim. Ama sevmiyorum, aşık değilim. Sana daha bunu nasıl anlatabilirim ama yaşantısını nasıl biri olduğunu veya ilişki dinamiklerini bilmediğiniz insanı hemen linç kültürüne sokmaya çalışıp "umarım sevgiliniz sizden ayrılır" gibi kötü temenniler bulunmamanız. Bu sözlerinizi de iade ediyorum, benim için kalbinizden ne geçiyorsa onu yaşamanızı dilerim. İyi günler.
Allah aşkına, ilişkimin dinamiğini, nasıl biri olduğumu ya da karşımdaki insanın nasıl biri olduğunu bilmeden nasıl bu kadar keskin yorumlar yapabiliyorsunuz. Ben kendimi kandırırım o problem değil merak etmeyin ama siz tanımadığınız insanlara kötü dileklerde bulunmamayı öğrenin derim. İyi akşamlar :)Vayy be... tebrik ederim kendinizi iyi kandırmışsınız. hatta sizin kadarınada hiç rastlamadım. Gerçekten tebrik ederim.
Hani insan profesyonelliğine ve yeteneğine bağlı olarak herkesi kandırabilir fakat bizzat kendisini bu derece kandırabileni ilk defa görüyorum.
Süpersiniz.
Sevdiğinizi söylediğiniz kısma ne hacet var orasını anlamadım.Özellikle sevdiğimi söylediğim kısmı merak ediyorum. Alıntılayabilir misiniz?
Hanımefendi, ben olanlardan bahsetmiştim siz hala kendinizi kandırmışsınız diyorsunuz.Sevdiğinizi söylediğiniz kısma ne hacet var orasını anlamadım.
Fakat buyrun. Bunlar sizin sözleriniz değil mi? Evet.
***Yine köye gittiğimde arar gözlerim onu. Benim geldiğim haberi çoktan uçmuş oluyor ona. Uzun uzun bakarız, belki bakkala gelir sigara alma bahanesiyle. İki kelam falan. Annesi kahveye gelir evimize, annesinin kızı yoktu kızım diye sever hala beni. Biz çok istedik ama olmadı. Belki de hayırlısı buymuş kuzum. Öyle işte.***
Bundan ala seni seviyorum deme şeklide yok sanırım. Varsın o iki kelimede olmasın.
Hayatınızda biri varken ex ile uzun uzun bakışmalar, bahanelerle konuşma çabaları normal ise ben bir şey demiyorum.
Tekrar söylüyorum, Kendinizi gerçekten çok iyi kandırmışsınız. Kendini kandıran sevgilisine neler yapmaz...
Tamam. Kötü temennim için özür dilerim. Gerçekten özür dilerim. Zaten amacım kötü bir temennide bulunmak değildi, asla değildi.Allah aşkına, ilişkimin dinamiğini, nasıl biri olduğumu ya da karşımdaki insanın nasıl biri olduğunu bilmeden nasıl bu kadar keskin yorumlar yapabiliyorsunuz. Ben kendimi kandırırım o problem değil merak etmeyin ama siz tanımadığınız insanlara kötü dileklerde bulunmamayı öğrenin derim. İyi akşamlar :)
KesinlikleBence başkaları ile evlenip onlara bu haksızlığı yapmayın.
Kimse bir başkasını düşünen o aklına gelince yüreği cız eden birinin belki bir gün bana da yüreği cız eder burukluğunu yaşamak zorunda değil.