- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi streshanim
Bana Bı rahatlama geliyor boyle diyincePis dombili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana Bı rahatlama geliyor boyle diyincePis dombili
Daha kötü şeyler de yazabilirim sizi rahatlatacaksaBana Bı rahatlama geliyor boyle diyince
Kııızzzz cabuk topıge gel ne ısın var buralardaGayet tutkulu yaşadim, yaşiyorum hayatta hayatimla dahi risk almiş bir insanim istemeden de olsa, cogu şeyi ögütlerle degil deneyimlerle yaşadim ve yanlişlarim da cok oldu AMAAAA :))) amasi var işte, elin hanzosuna kendimi ezdirmem, psikolojisi bozuk tiple duzeltecegim diye ugrasmam, üstüme yürüyüp "dayak yiyecegim" korkusu yaşadigim adam benim aklimda olamaz, öyle ten çekimine başlarim acikcasi olmayiversin. Cunku ben kendimi seviyorum, hayata tutkulu olmak bu bence.
Allah hepimizin gonlune göre versin Cherylcıgım.Belki bulursun gerçek sevgili, hiç imkansız değil aslında.
Sen iyi şeyleri hakediyorsun bilmiyorum, hiç yüzünü görmedim ama sıcak bir yapın var. Sevimli, iyi,merhametli..
Ben varım da, ban yemeye degmez.Daha kötü şeyler de yazabilirim sizi rahatlatacaksa
Özel olmazsa bir şey sormak istiyorum. Erkek arkadaşınıza aşık mısınız veya sevgiliniz size aşık mı?Benim babam duyduğu an kesti attı, normalde kızmaz böyle şeylere ama adam gerçekten mafyanın oğlu. İstemediler yani kesinlikle. Sevmek değil ama belki biraz özlem var. Şuan ki erkek arkadaşım iyi, bana değer verip üstüme titriyor, hali vakti yerinde. Ama işte onun yerine bir başkasını koyamıyorum, ki oda benim yerime bir başkasını koyamıyor, biliyorum.
O bana aşık, bundan çok eminim.Özel olmazsa bir şey sormak istiyorum. Erkek arkadaşınıza aşık mısınız veya sevgiliniz size aşık mı?
Hiççç. Masalımsı tadında yenilen dayaklar, çekilen işkenceler de aynı kahramanlardan beri geliyor. Ne teni, ne çekimi diye kalınıyor sonra.
Kııızzzz cabuk topıge gel ne ısın var buralarda
Yaşa sen ya...Ortada aşk falan yooooogggh.. Gayet açık yazacağım..Bir kere sevişseler geçecek libidoları yüzünden elin ağzı ayrı ayağı ayrı kokan adamlarını başımıza beyaz atlı prens yaptılar. Bu sevgi de değil. Sevilme ihtiyacı bunun adı. Sanki biz babalarımızdan çok mu sevgi gördük yada annelerimiz kızlarına öncelik mi tanıdı ki;hayır hiçbiri olmadı. İnsanın kendi kriterleri olmalı hayatta. Belki de neredeyse ölümün kıyısından dönmüş; unutamadığım eski aşkım diyor bir de. Şunları okudukça bir kez daha bekar olduğuma ve (güya) seçici olduğuma şükrettim.Sızı el ustunde tutan tutkuyla askla sevdıgınız, cok guzel seven bir adamla mecburi ayrılık yasarsınız...ozaman anlarım.
Da bu konuyu anlamadım. Dramaqueen dedıgımde de kızıyorlar bana ama, öylesiniz.
Zaten sizin olmamıs, ikinciye evlenmesi sonsuza dek kaybettiğiniz anlamına gelmiyor zaten yokmus, olmasın da.
Böyle birine özlem duymak kendime saygısızlık gıbı gelir, sız bide baya uzuluyorsunuz. Enteresan.
Yaşa sen ya...Ortada aşk falan yooooogggh.. Gayet açık yazacağım..Bir kere sevişseler geçecek libidoları yüzünden elin ağzı ayrı ayağı ayrı kokan adamlarını başımıza beyaz atlı prens yaptılar. Bu sevgi de değil. Sevilme ihtiyacı bunun adı. Sanki biz babalarımızdan çok mu sevgi gördük yada annelerimiz kızlarına öncelik mi tanıdı ki;hayır hiçbiri olmadı. İnsanın kendi kriterleri olmalı hayatta. Belki de neredeyse ölümün kıyısından dönmüş; unutamadığım eski aşkım diyor bir de. Şunları okudukça bir kez daha bekar olduğuma ve (güya) seçici olduğuma şükrettim.
Hikayenize üzüldüm.Benim babam duyduğu an kesti attı, normalde kızmaz böyle şeylere ama adam gerçekten mafyanın oğlu. İstemediler yani kesinlikle. Sevmek değil ama belki biraz özlem var. Şuan ki erkek arkadaşım iyi, bana değer verip üstüme titriyor, hali vakti yerinde. Ama işte onun yerine bir başkasını koyamıyorum, ki oda benim yerime bir başkasını koyamıyor, biliyorum.
O kadar gururluydu ki benden özür bile dilememişti.
Hatta O an öldürülmekten bile korktum. Koltuğun köşeye sinmiştim adeta. Öyle dehşet bir kriz geçirdi. O bunu yaparken sakinleştirmeye çalışsam da sakinlesmedi ve sonunda beni evden kovdu. Ağlayarak evime geldim
Uzerime yürüdü seni öldürürüm diye tehdit etti. Icimden simdi dayak yiyeceğim dedim.