Sevgilimin yanına gittiğimde bana soğuk davrandı

Ne peki o zaman gercekten biri var da onum gormesinden mi cekiniyof
Seni gizlemiştir veya yok yeaa ciddi değilim takılıyorum demiştir. Veya birisi vardır beğendiği seni öğrenmesini istememiştir. Ağırlık ile alakası yok, dışarıda öpüşecek haliniz yok normal toplum içinde nasıl dışarıda geziyorsanız iş yerinde de o ölçüler içinde kısa görüşme yapabilirsiniz çiftler istiyorsa

Zaten bulusacaktik. Dedim yanina geleyim oyle gidelim tamam dedi. Tabi o is cikisina anca gelirim felan sandi. Hatta erken ciktim diye dedi biraz bekleseydin felan.
Yani daha önce surat yaptığı için gitmem demişsiniz onun sizi ikna edip çağırması gerekirken yine emrivaki ile gitmişsiniz istenmediğiniz yere.
Çocuk haklı demiyorum ama birazcık bunları bile bile zorlamışsınız şansınızı

Şöyle bir şey yapmadıysanız çok saçma: bir arkadaşımın eşi sürekli sürpriz yaptım ayağına kontrole gidiyormuş. Çocuk geldiğinden aşağı güvenlikten aranınca haberi oluyormus. Bir gün tesadüfen aynı zamanda iş yerine gittik, ben oralarda alışveriş yapıyordum, eşim de buraya uğrasana dedi. Hiç güvenlikten aranmadı eşim mesela indi beni aldı. Yukarı çıktık ben sevindim karşılaşınca kızda süslenmiş püslenmis gelmiş çocuk buz gibi gergin biz eşimle bir kahve içip arkadaşlarıyla sohbet ettik çıktım ben sonra. Eşime tuhaf buldum dediğimde anlatmıştı. Eğer sürpriz değil de haberli gidip yaptıysa gözüne başkasını kestirmiştir

Bir sıkıntısı problemi olmadığı halde böyle davrandıysa orada kızlarla flörtleşiyordur yani insanın aklına ilk bu geliyor

Yo haberi vafdi ki gelecegimden. Tam otobusten inecegim sirada moladayim dedi zaten. Ama anlamiyorum tamam belki agır gorunmek istiyor ama ben elin kızı degilim mi. Uykusuz yanina gitmisim biliyor uyumadigimi. Ona ragmen ben gulebiliyorken onun bana boyle uzak davranmasi deli etti beni zaten
sevgilisi olan hafif mi oluyor bu nasıl bir düşünce tarzı??? belli ki bunu size empoze etmiş. yaşlarınız kaç ve sizi böyle mutsuz edenleri hayatınızda tutmayın.

Ne ağırlığı ya ikide bir bunu yazmışsınız.Gidip adamın kucağına oturduğunuz yok ,karşılıklı bir bardak çay iceceksiniz,uykusuz olabilir ama bu iki gülümsemeyi sizden esirgememeli.Adam istemiyor ilişkiyi yürüten kendinizden fedakarlık yapa yapa adamın peşinde koşan sizsiniz .....

Mjhtemelen kimse gormesin iste bir agirligi var orda o yuzden yapti. Ama yine hiç hoş degil. Baya baya bozulmus gibiydi.
Ne değişik kafa yapınız var. Sevgilisi yanına gelen insanın ağırlığı mı düşüyormuş (neymiş ki bu ağırlık, o da başka mesele ya neyse)?

İşteki ağırlığından değil, yeni flörtü/sevgilisi sizden haberdar olacak diyedir o halleri...

Yani daha önce surat yaptığı için gitmem demişsiniz onun sizi ikna edip çağırması gerekirken yine emrivaki ile gitmişsiniz istenmediğiniz yere.
Çocuk haklı demiyorum ama birazcık bunları bile bile zorlamışsınız şansınızı
Ne is yapiyor ki doktor mu

X